Türkiye Japonya maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda CANLI yayınlanacak? Voleybol Milletler Ligi...

Kadınlar Voleybol Milletler Ligi'ndeki temsilcimiz Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı, turnuvadaki 11'inci maçını Japonya ile oynayacak. Başkent Ankara ve Brezilya etabını tamamlayan Filenin Sultanları, üçüncü etap için bir süredir Kanada'nın Calgary kentindeydi. Peki, Türkiye Japonya maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte, kritik müsabakanın yayın programı...

Türkiye Japonya maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda CANLI yayınlanacak? Voleybol Milletler Ligi...
Türkiye Japonya maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda CANLI yayınlanacak? Voleybol Milletler Ligi...
GİRİŞ 01.07.2022 15:57 GÜNCELLEME 01.07.2022 15:57

Geçtiğimiz yıl Voleybol Milletler Ligi'ni 3'üncülükle tamamlayan Filenin Sultanları, bu yıl Final Four'a kalabilmek için büyük çaba sarf ediyor. Şimdiye dek 10 karşılaşmayı tamamlayan Milliler, 11'inci maçını Asya temsilcilerinden Japonya ile oynayacak. Peki, Türkiye Japonya maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte, merakla beklenen müsabakanın yayın takvimi...

TÜRKİYE JAPONYA MAÇI NE ZAMAN?

Başkent Ankara'daki dörtlü finallere kalabilmek için her maça final edasıyla çıkan Türkiye Kadın Milli Voleybol Takımı ile Japonya arasındaki karşılaşma, 2 Temmuz Cumartesi günü saat 02.00'de başlayacak. Kanada'nın Calgary kentindeki Seven Chiefs Sportplex'teki müsabakayı Türk ve Japon taraftarlar salondan takip edebilecek. Milliler bu maçın akabinde bu kez Amerika Birleşik Devletleri ile kozlarını paylaşacak.

HANGİ KANALDA?

Türkiye ile Japonya arasındaki son derece kritik Voleybol Milletler Ligi maçı, ülkemizde TRT Spor kanalında canlı ve şifresiz olarak izlenebilecek. Ayrıca TRT Spor kanalının resmi internet sitesinde de maç yayını yapılacak. Bu iki adres dışında, TÜMSPOR'u ziyaret ederek müsabakaya dair son gelişmelerden tam zamanında haberdar olabilirsiniz.

Voleybol

AYNI GÜNDE ABD MAÇI DA VAR!

Filenin Sultanları, Japonya ile karşılaştıkları günün akşamında bu kez turnuvanın iddialı ekibi Amerika Birleşik Devletleri'nin rakibi olacak. Geçtiğimiz yıl iki takım Voleybol Milletler Ligi yarı finalinde karşılaşmış ve ABD sahadan galibiyetle ayrılarak finale yükselmişti. Türkiye saati ile ABD maçı 23.00'te başlayacak. Milliler, turnuvayı ilk 8 takım arasında bitirmesi halinde doğrudan Ankara'daki finallere katılım sağlayacak.

FİNAL-FOUR TARİHLERİ

Avrupa Voleybol Konfederasyonu'nun (CEV) resmi internet sitesinde yer alan bilgiler doğrultusunda, Voleybol Milletler Ligi Final-Four etabı bu yıl 13 Temmuz Çarşamba günü ile 17 Temmuz Pazar günleri arasında düzenlenecek. 

13-14 Temmuz tarihlerinde çeyrek finaller, 16 Temmuz'da yarı final karşılaşmaları; 17 Temmuz'da da final ve 3'üncülük maçları oynanacak. 

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz