Fenerbahçe YouTube Katıl ücretli mi? Aylık kaç para?

Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe, dijital dünyadaki varlığını ve gelirlerini arttırabilmek için çeşitli yöntemlere başvuruyor. Geçtiğimiz yıl Fenerbahçe Token adlı dijital para birimi çıkaran kulüp, uzun süredir YouTube Katıl üzerinden yayınlar da yapıyor. Peki, Fenerbahçe YouTube Katıl ücretli mi?

Fenerbahçe YouTube Katıl ücretli mi? Aylık kaç para?
Fenerbahçe YouTube Katıl ücretli mi? Aylık kaç para?
GİRİŞ 25.06.2022 12:46 GÜNCELLEME 25.06.2022 12:47

YouTube'un son dönemde yayıncı gelirlerini arttırabilmek için başvurduğu yöntemlerden biri de Katıl butonuydu. Bu buton sayesinde yayıncıların dijital dünyadaki gelirleri artarken, özel içerik sunma imkanı da oluşuyor. Nitekim Fenerbahçe de YouTube kanalındaki Katıl butonu ile aylık ödeme yapan seyircilerine özel içerikleri seyretme imkanı sunuyor. Antrenmanlar, oyuncular arasındaki yarışmalar, yeni oyuncuların ilk görüşleri, deplasman hikayeleri ve hazırlık maçları Katıl butonu üzerinden seyredilebiliyor. Peki, Fenerbahçe YouTube Katıl ücretli mi?

FENERBAHÇE YOUTUBE KATIL ÜCRETİ

Fenerbahçe Spor Kulübü, YouTube kanalındaki Katıl butonu için 15 TL'lik ücret belirlemiş durumda. Sarı paketiyle satışa sunulan Katıl butonunun aylık fiyatı 12,71 TL iken, bunun 2,29 TL'sini Katma Değer Vergisi (KDV) oluşturuyor. Aboneler, internet üzerinden ödeme yapabiliyor.

Fenerbahçe YouTube Katıl ücreti

YORUMLARDA ROZET TERCİHİ OPSİYONU

YouTube Katıl üyeleri, kulübün canlı yayınlarında veya videolarına rozet kullanarak yorum yapabiliyor. Bu rozetler, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un figürü; futbolcuların forma numarası, Ülker Stadyumu ve Sarı-Kanarya çiziminden oluşuyor. 

Fenerbahçe YouTube Katıl rozetleri

ÖZEL MAÇ YAYINI

Fenerbahçe YouTube kanalının Katıl bölümünde hazırlık maçlarının yayını canlı olarak izlenebiliyor. Örneğin, 25 Haziran'daki Tirana karşılaşmasını Katıl butonu üyeleri seyredebiliyor.

FENERBAHÇE YOUTUBE KATIL'DA HANGİ İÇERİKLER VAR?

Her kulüp veya her YouTube kanalı, Katıl butonu üzerinden yeni abone olmayı düşünen bireylere hangi içerikleri seyredebileceğini vadetmektedir. Fenerbahçe de Katıl üyesi olmayı planlayan futbol tutkunlarına şu içerikleri sunuyor:

  • Günlük Antrenmanlar: A Takımın günlük idmanından önemli anlar, videolar

  • Challenge İçerikleri: Futbolcular arasındaki yarışmalar

  • Deplasman Hikayesi: A Takımın sezon içerisindeki deplasman yolculukları ve bu karşılaşmaların hikayeleri

  • Üyelere Özel Canlı Sohbete Erişim: Özel yayınlarda üyelerin yorum yapma hakkı

  • Üyelere Özel Videolar: Sadece Katıl üyelerini kapsayan içerikler

Fenerbahçe YouTube Katıl özel içerikleri

Yukarıdaki fotoğrafta, Fenerbahçe'nin sadece Katıl üyelerine sunduğu özel içeriklerden birkaçı yer alıyor. Bu videoları sadece Katıl üyeleri seyredebiliyor.

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz