Kanada Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Voleybol Milletler Ligi...

Voleybol Milletler Ligi'nin üçüncü haftasında A Milli Kadın Voleybol Takımımız, Kanada'nın Calgary kentine seyahat ediyor. Turnuvanın ilk etabını Ankara'da tamamlayan Milliler, ikinci etabını Brezilya'nın başkenti Brasilia'da oynamıştı. Üçüncü etabın ilk maçı da ev sahibi Kanada ile düzenlenecek. Peki, Kanada Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?

Kanada Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Voleybol Milletler Ligi...
Kanada Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Voleybol Milletler Ligi...
GİRİŞ 23.06.2022 19:41 GÜNCELLEME 23.06.2022 19:41

Ülke bazında dünyanın en popüler voleybol turnuvası olarak da bilinen Voleybol Milletler Ligi'nde üçüncü hafta maçları başlıyor. Temsilcimiz Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı, bu etabın ilk maçını ev sahibi Kanada ile oynayacak. Geçtiğimiz sezon turnuvadan üçüncülükle ayrılan Milliler, Play-Off iddiasını sürdürebilmek için Calgary'deki tüm maçlara "galibiyet" parolasıyla çıkacak. Peki, Kanada Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?

KANADA TÜRKİYE MAÇI NE ZAMAN?

A Milli Kadın Voleybol Takımımızın turnuvadaki 9'uncu karşılaşması olarak da bilinen Kanada Türkiye maçı, 29 Haziran Çarşamba gecesi saat 05.00'te başlayacak. Müsabaka, Calgary kentindeki Seven Chiefs Sportplex'te organize edilecek. Maça hem Kanada taraftarı hem de Türk taraftarı katılım sağlayabiliyor. Biletler ise Dünya Voleybol Federasyonu'nun (FIVB) resmi internet sitesinde satılıyor.

Voleybol

MAÇ HANGİ KANALDA?

Filenin Sultanları için son derece kritik önem arz eden Kanada Türkiye maçı, ülkemizde TRT Spor kanalında canlı ve şifresiz olarak yayınlanacak. Ayrıca, TRT Spor kanalının resmi internet sitesinde de maç yayını yapılacak. Bu iki adres dışında, TÜMSPOR sayfasını ziyaret ederek müsabakaya dair son gelişmelerden tam zamanında haberdar olabilirsiniz.

MİLLİLERİN KANADA PROGRAMI

A Milli Kadın Voleybol Takımımızın Kanada'da oynayacağı maçların tarihleri şu şekilde:

  • Kanada Türkiye: 29 Haziran Çarşamba, 05.00

  • Türkiye Hollanda: 30 Haziran Perşembe, 23.00

  • Türkiye Japonya: 2 Temmuz Cumartesi, 02.00

  • Türkiye Amerika Birleşik Devletleri: 2 Temmuz Cumartesi, 23.00

Filenin Sultanları, Kanada'da alınacak sonuçlara göre sezonu ilk 4 takım arasında tamamlarsa Final-Four etabına katılmaya hak kazanacak. Finaller de Ankara'da oynanacak.

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz