Donnarumma muhabire çattı! Hatalı gol sorusu…

İtalya Milli Futbol Takımı'nın kaptanı Gianluigi Donnarumma, bir gün önceki Almanya maçından sonra basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Almanya'nın 5-2'lik üstünlüğüyle sonuçlanan maçta hatalı gol yiyen Donnarumma, bu yöndeki soruya sert cevap verdi.

Donnarumma muhabire çattı! Hatalı gol sorusu…
Donnarumma muhabire çattı! Hatalı gol sorusu…
GİRİŞ 15.06.2022 20:22 GÜNCELLEME 15.06.2022 20:23

Paris Saint-Germain'in İtalyan file bekçisi Gianluigi Donnarumma, İtalya Milli Takımı ile başarısız bir turnuvadan geçiyor.

Lionel Messi’den Barcelona sürprizi!Lionel Messi’den Barcelona sürprizi!

UEFA Uluslar Ligi'ndeki dört maçta sadece bir kez galip gelen son Avrupa Şampiyonu İtalyanlar, bir gün önceki Almanya maçında hezimete uğradı.

Almanların 5-2'lik üstünlüğüyle sonuçlanan maçın akabinde her iki takımın teknik heyeti ve futbolcular açıklama yapmak için basın mensuplarının olduğu bölgeye ilerledi.

Gianluigi Donnarumma, İtalya Milli Takımı

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan isimler arasında İtalya Milli Takımı'nın kaptanı Gianluigi Donnarumma da vardı. 

5-2'lik maçın son golünde hata yapan file bekçisi, bu yönde sorulan bir soruya çıkıştı. "Ne yapmaya çalışıyorsunuz?" diyen Donnarumma, muhabirin algı oluşturmaya çalıştığını iddia etti.

"HEPİMİZ HATA YAPTIK"

İtalya'nın Almanya karşısında takım olarak başarısız olduğunu ileri süren Gianluigi Donnarumma, "Hepimiz hata yaptık. Belki 4-0'dan sonra gol yemeyebilirdim. Ama hatalardan ders alarak büyüyorsunuz. Şimdi dinlenip daha güçlü bir şekilde dönmeye odaklanmalıyız" dedi.

Gianluigi Donnaruma, Almanya maçında

"BENİ SUÇLAMAYA ÇALIŞIYORSUN..."

UEFA muhabirinin 5'inci goldeki hatasını sorması üzerine Donnarumma: "Bunları mı tartışacağız? Tamam, takım adına buradayım; takımım için konuşuyorum ama ne yapmaya çalışıyorsun? Beni suçlamaya çalışıyorsun! Tamam suçu üstleniyorum. Başım dik bir şekilde yoluma devam edeceğim. Sanırım hepiniz hatalarımdan bir şeyler çıkarmaya çalışıyorsunuz. Tamam, tamam..." ifadelerini kullandı.

KİMMİCH'E TEPKİ GÖSTERDİ

Karşılaşmanın son bölümünde gol yiyen Almanya, santra vuruşu için orta alana geldi. Aynı zamanda Bayern Münih'te oynayan Joshua Kimmich, santradan topu İtalya kalesine gönderdi. Bu top dışarı çıkarken Donnarumma tepki gösterdi. Kimmich'in şutunun saygısızlık olduğunu düşünen file bekçisi, Alman futbolcuyu tutumundan ötürü eleştirdi.

Joshua Kimmich'in santradan topu kaleye gönderdiği pozisyon

Grupların dördüncü maçında Almanya ile İtalya Borussia Park'ta karşılaştı. 5-2 sona eren müsabakada Joshua Kimmich, İlkay Gündoğan; Thomas Müller ve Werner (2) Alman tarafı için skora katkı sağlayan isimlerdi. İtalyan tarafında da Gnonto ve Bastoni fileleri havalandırdı.

UEFA ULUSLAR A LİGİ 3. GRUP PUAN DURUMU

  1. Macaristan: 7 Puan

  2. Almanya: 6 Puan

  3. İtalya: 5 Puan

  4. İngiltere: 2 Puan

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz