Türkiye Lüksemburg maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?

UEFA Uluslar C Ligi 1. Grup'ta liderliğini koruyan temsilcimiz Türkiye A Milli Futbol Takımı, turnuvadaki 5'inci maçını Avrupa'nın mikro devleti Lüksemburg ile oynayacak. Peki, Türkiye Lüksemburg maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Türkiye Lüksemburg maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?
Türkiye Lüksemburg maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?
GİRİŞ 21.09.2022 20:21 GÜNCELLEME 21.09.2022 20:21

UEFA Uluslar Ligi'ne 4'üncü maçların tamamlanmasıyla beraber uzun bir ara veriliyor. Kulüplerin yeni sezon hazırlıkları, oyuncuların tatile çıkması ve yıllık takvimde Dünya Kupası'nın yer alması bunun belirleyici faktörleri arasında yer alıyor. Bu sebeple, 3-4 günde bir milli maç oynayan temsilcimiz Türkiye, 5'inci maçı için bir süre daha bekleyecek. Peki, Türkiye Lüksemburg maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte, merakla beklenen karşılaşmanın yayın takvimi...

TÜRKİYE LÜKSEMBURG MAÇI NE ZAMAN?

Grupları domine eden Türkiye A Milli Futbol Takımımız ile millilerin en yakın takipçisi Lüksemburg, 22 Eylül Perşembe günü saat 21.45'te karşılaşacak. Ay-Yıldızlılar rakibini Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda ağırlayacak.

MAÇ HANGİ KANALDA?

Türkiye A Milli Futbol Takımı ile Lüksemburg arasındaki UEFA Uluslar C Ligi 1. Grup 5'inci karşılaşması TRT 1 kanalında ekrana gelecek.

Doğukan Sinik, Türkiye A Milli Futbol Takımı

HAKEMLER

Avrupa Futbol Federasyonları Birliği (UEFA) tarafından Türkiye Lüksemburg maçının hakemlerini internet üzerinden açıkladı. Sahada görev yapacak isimler şu şekilde:

Tobias Stieler (Hakem)

Christian Gittelmann (1. Yardımcı Hakem)

Eduard Beitinger (2. Yardımcı Hakem)

Matthias Jöllenbeck (Dördüncü Hakem)

UEFA, Türkiye Lüksemburg müsabakasının hakemlerini Almanya Futbol Federasyonu'ndan (DFF) atadı.

MİLLİLER, LÜKSEMBURG'U DEPLASMANDA MAĞLUP ETMİŞTİ!

Turnuvanın ilk maçını Faroe Adaları ile oynayıp galibiyete uzanan Milliler, ikinci maçını Litvanya'ya karşı, üçüncü maçını da Lüksemburg'a karşı oynadı. Stade de Luxembourg'daki maçta Ay-Yıldızlılar, 2-0'lık skorla galibiyete uzanan taraf oldu. Millilere galibiyeti getiren golleri Hakan Çalhanoğlu ve Serdar Dursun kaydetti.

PASSOLİG MAÇ BİLET FİYATLARI

Türkiye Futbol Federasyonu, Lüksemburg'la oynanacak müsabakanın biletlerini PassoLig sistemi üzerinden satışa sundu. Fiyatlar 2. Kategori için 50 TL, 1. Kategori için de 100 TL olarak belirlendi. Alınan son bilgiler doğrultusunda Lüksemburg maçı için satışa çıkarılan 14 bin 38 biletin tamamının tükendiği öğrenildi.

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz