MAÇ ÖZETİ | Slovakya 0-3 Türkiye (CEV Avrupa Altın Ligi)

Avrupa Voleybol Konfederasyonu'nun (CEV) organize ettiği Avrupa Altın Ligi'nde Milliler, grup aşamasının son maçını Slovakya ile oynadı. Milliler, ilk maçta 3-0'lık skorla geçtiği Slovakya'yı ikinci maçta deplasmanda olmasına karşın benzer skorla yenmesini bildi. Böylece gözler Final-Four etabına çevrildi.

MAÇ ÖZETİ | Slovakya 0-3 Türkiye (CEV Avrupa Altın Ligi)
MAÇ ÖZETİ | Slovakya 0-3 Türkiye (CEV Avrupa Altın Ligi)
GİRİŞ 11.06.2022 19:31 GÜNCELLEME 11.06.2022 19:36

Avrupa Altın Ligi A Grubu'nda yer alan Türkiye A Milli Erkek Voleybol Takımımız, gruplardaki son maçını Slovakya ile oynadı. Hatırlanacağı üzere, Filenin Efeleri Slovakya'yı ilk olarak Fırat Üniversitesi Spor Salonu'nda ağırlamış ve 3-0 mağlup etmişti. Rövanş müsabakası ise, Slovakya'nın Poprad kentinde düzenlendi. Filenin Efeleri, deplasmanda da Slovakya'yı 3-0 yenerek grup aşamasını namağlup tamamladı. 

SLOVAKYA TÜRKİYE MAÇI NASIL CANLI İZLENİR?

Grup aşamasının son karşılaşmalarından Slovakya Türkiye maçı, ülkemizde TRT Spor YILDIZ kanalında canlı ve şifresiz olarak izlenebiliyor. Ayrıca, TRT Spor YILDIZ kanalının resmi internet sitesinde de maç yayını yapılıyor. Bu iki adres dışında, TÜMSPOR'u ziyaret ederek karşılaşmanın sonucunu öğrenebilirsiniz.

Türkiye A Milli Erkek Voleybol Takımı

MAÇ NE ZAMAN?

Millilerin Final-Four etabından önceki son karşılaşması olarak da bilinen Slovakya Türkiye maçı, 11 Haziran Cumartesi günü saat 17.00'de başlıyor. Bu karşılaşma, Poprad kentindeki Poprad Arena'da oynanıyor. Maç öncesinde, Slovakya Voleybol Federasyonu tarafından bilet satışı gerçekleştirildi. 

FİNAL FOUR TARİHLERİ

Bu yıl, Voleybol Altın Ligi Final-Four etabına Ukrayna ve Hırvatistan ev sahipliği yapıyor. Grup aşamasında başarılı olan ülke takımları, 18 Haziran Cumartesi günü ile 19 Haziran Pazar günü Kupa için mücadele edecek.

Bilindiği üzere A Milli Erkek Voleybol Takımımız, 2019'daki ve 2021'deki turnuvalarda şampiyonluğa ulaşan taraf olmuştu. Nedim Özbey idaresindeki Filenin Efeleri, bu sezonun da en büyük favorileri arasında.

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz