Avrupa’nın göbeğinde büyük skandal! Futbol sahasının ortasında korkutucu çukur...

UEFA Uluslar Ligi'nde Avusturya ile Danimarka, Viyana'da kozlarını paylaştı. İki takım sahadaki elektriklerin kesilmesinden ötürü 90 dakika boyunca maç için bekletilirken, sahadaki ürkütücü çukur elektrik kesintisini unutturdu.

Avrupa’nın göbeğinde büyük skandal! Futbol sahasının ortasında korkutucu çukur...
Avrupa’nın göbeğinde büyük skandal! Futbol sahasının ortasında korkutucu çukur...
GİRİŞ 07.06.2022 19:43 GÜNCELLEME 07.06.2022 19:49
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Fransa, Hırvatistan, Avusturya ve Danimarka gibi ülkelerin yer aldığı UEFA Uluslar A Ligi 1. Grup'ta maçlar oynanmaya devam ediyor. Önceki gün, ilk maçlarından 3 puanla ayrılan Avusturya ile Danimarka Viyana'da karşılaştı.

Ernst-Happel Stadyumu'ndaki elektriklerin kesintiye uğramasından ötürü 90 dakika geç başlayan müsabaka, orta alandaki korkutucu çukurla gündeme oturdu. Danimarka Teknik Direktörü Kasper Hjulmand ise, sporcularının sağlığından endişe ederek küplere bindi.

FUTBOLCULAR 'VİYANA ÇUKURUNU' ÖLÜMSÜZLEŞTİRDİ

Orta alandaki bölgede meydana gelen büyük çukur, ilk başta hakemlerin ve futbolcuların dikkatini çekmedi. 

Avusturya Danimarka maçındaki çukurun fotoğrafı

Isınma esnasında Danimarka'nın yıldızları çukurun olduğu bölgeye giderek, durumun vahametini gösterebilmek için fotoğraf çektirdi. Sosyal medyadaki bu görüntüler Kasper Hjulmand'ın önüne düşünce, Danimarkalı çalıştırıcı sitem dolu bir açıklama yaptı.

HJULMAND: "BATAKLIĞA DÜŞMEKTEN NE FARKI VAR?"

Konuya ilişkin sosyal medyada yazılı açıklama yayınlayan Danimarka Teknik Direktörü Kasper Hjulmand, orta alandaki çukura ve zemine ilişkin şu ifadeleri kullandı:

"Sahanın ortasındaki o büyük deliğin fotoğraflarını gördüm. Futbolcu sağlığı için son derece tehlikeli olduğu aşikar. Bunun bataklığa düşmekten ne farkı var? Bunu ısınmada fark edebildik. Ya fark etmeseydik? Sadece bu çukur da değil. Zemin çok kötüydü. Oyuncularım hareket etmekte epey zorlandı. Çimler futbol oynamaya müsait değildi."

OLSEN: "NEYSE Kİ BU OLMADI..."

Danimarka Milli Takımı'nın yıldız ismi Skov Olsen, çukurla ilgili gelen soruya: "Korkunçtu. Bence daha iyi bir zemin yapabilirlerdi. Bunun farkında olduklarını düşünüyorum. Birinin kariyeri o çukurda bitebilirdi. Neyse ki bu olmadı" cevabını verdi.

Danimarka, UEFA Uluslar Ligi'nin ikinci maçında Avusturya'yı Viyana Ernst-Happel Stadyumu'nda 2-1 mağlup etmeyi başardı. Kuzeylilerin gollerini Hojbjerg ve Larsen atarken, Avusturya'nın tek golünü Schlager kaydetti.

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz
YORUMLAR 3
  • Hüseyin 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu haber Avrupa sevicilerine yalakalarına gelsin. Alın size Avrupa'nın göbeğinde bir futbol sahası. Her fırsatta Türkiye'yi yerden yere vuran kalıntılara gelsin
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Aynen bizde olsaydı ! Bizim avrupa sevdalılar ülkeyi ayağa kaldırırdı
    Cevapla
  • Leon 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu sorun turkiyede yasansaydi tum avrupa haberlerinde gezerdi daha yeni goruyoruz (:(:
    Cevapla