MAÇ ÖZETİ İZLE | Litvanya 0-6 Türkiye (Goller, Doğukan Sinik, Yunus Akgün)

UEFA Uluslar Ligi I Grubu'nda Baltık ülkelerinden Litvanya, temsilcimiz Türkiye A Milli Futbol Takımı'nı ağırladı. Milliler, Faroe Adaları maçından sonra Litvanya'yı da 6 golle mağlup etmesini bildi. Bu kez gözler Lüksemburg maçına çevrildi.

MAÇ ÖZETİ İZLE | Litvanya 0-6 Türkiye (Goller, Doğukan Sinik, Yunus Akgün)
MAÇ ÖZETİ İZLE | Litvanya 0-6 Türkiye (Goller, Doğukan Sinik, Yunus Akgün)
GİRİŞ 07.06.2022 23:48 GÜNCELLEME 07.06.2022 23:48

Avrupa'da UEFA Uluslar Ligi heyecanı kaldığı yerden devam ediyor. Bugün, I Grubu ekiplerinden Litvanya, sahasında Türkiye A Milli Futbol Takımımızı ağırladı. A Milli Futbol Takımımız, misafiri olduğu Litvanya'yı Vilnius'da 6-0 gibi farklı bir skorla geçmesini bildi. Milli takımda Doğukan Sinik iki gol atarken, Serdar Dursun; Yunus Akgün ve Halil Dervişoğlu skora katkı sağlayan isimler arasındaydı.

İY SONUCU: Litvanya 0-2 Türkiye (Goller: Doğukan Sinik 2' ve 14')

LİTVANYA TÜRKİYE MAÇININ YAYIN BİLGİLERİ

Binlerce futbol tutkununun adeta iple çektiği Litvanya Türkiye maçı, ülkemizde TRT 1 kanalında canlı ve şifresiz olarak izlenebiliyor. Ayrıca, TRT 1 kanalının resmi internet sitesinde de maç yayını yapılıyor. Bu iki adres dışında, TÜMSPOR sayfasını ziyaret ederek karşılaşmaya dair son gelişmelerden tam zamanında haberdar olabilirsiniz.

Enes Ünal, A Milli Futbol Takımı

KARŞILAŞMANIN 11'LERİ!

LİTVANYA: Setkus, Sirvys, Satkus, Klimavicius, Mikoliunas, Armanavicius, Megelaitis, Novikovas, Golubickas, Dolznikov, Laukzemis.

TÜRKİYE: Doğan Alemdar, Mert Müldür, Ozan Kabak, Kaan Ayhan, Ferdi Kadıoğlu, Doğukan Sinik, Hakan Çalhanoğlu, Salih Özcan, Cengiz Ünder, Halil Dervişoğlu, Serdar Dursun

MAÇ NE ZAMAN?

Litvanya Türkiye maçı 7 Haziran Salı günü saat 21.45'te başlıyor. Bu müsabaka, Litvanya'nın Vilnius kentindeki sahası LFF Stadyumu'nda oynanıyor. Maç öncesi Türk taraftara da yer ayrılmıştı. Biletler Türkiye Futbol Federasyonu tarafından satışa çıkarıldı. Tribünün geri kalan bölümünde de Litvanyalı seyirciler olacak. Ayrıca maç saatinde kentteki hava sıcaklığının 23 derece olması ve yağışsız geçmesi tahmin ediliyor.

HAKEMLER

  • Novak Simovic

  • Nikola Djorovic

  • Milos Simovic

  • Milan Mitic

  • Fran Jovic

  • Ante Culjak

Litvanya Türkiye maçının saha içi hakemleri Sırbistan Futbol Federasyonu'ndan, VAR ve AVAR'ı da Hırvatistan'dan atandı. 

MAÇ BİLET FİYATLARI

A Milli Futbol Takımımızın Litvanya ile oynayacağı maçın biletleri günler öncesinden PassoLig'de satışa sunulmuştu. Misafir tribün için 250 TL'lik rakam belirlendi. Biletler yine aynı sistem üzerinden satın alındı. 

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz