MAÇ ÖZETİ | Hırvatistan 1-1 Fransa (UEFA Uluslar Ligi)

UEFA Uluslar Ligi A Grubu ekiplerinden Hırvatistan, Split kentinde grubun favori takımlarından Fransa'yı ağırladı. Karşılaşmanın ilk 45 dakikalık devresinde gol sesi çıkmazken, ikinci yarıda taraflar 1'er kez gol buldu. Böylece iki takım da 1'er puana razı oldu.

MAÇ ÖZETİ | Hırvatistan 1-1 Fransa (UEFA Uluslar Ligi)
MAÇ ÖZETİ | Hırvatistan 1-1 Fransa (UEFA Uluslar Ligi)
GİRİŞ 06.06.2022 23:40 GÜNCELLEME 06.06.2022 23:40

Avrupa'da UEFA Uluslar Ligi serüveni kaldığı yerden devam ediyor. A Grubu ekiplerinden Hırvatistan, Split'te Fransa ile karşılaştı. A Grubu'nun dikkat çeken karşılaşmasında taraflar 1'er puanla sahadan ayrıldı. Fransa'nın golünü 52'nci dakikada Rabiot, Hırvatistan'ın golünü de 83'üncü dakikada penaltıdan Kramaric kaydetti. İki takım da bu sonuçla beraber Uluslar Ligi'ndeki ilk puanlarını aldı.

HIRVATİSTAN FRANSA MAÇININ YAYIN BİLGİLERİ

Binlerce futbol tutkununun adeta iple çektiği Hırvatistan Fransa maçı, ülkemizde S Sport kanalında ve S Sport Plus uygulamasında canlı ve şifreli olarak izlenebiliyor. Bilindiği üzere, S Sport; televizyon platformlarında şifreli yayın yapan bir kanaldır. S Sport Plus ise, ücretli abonelik sistemiyle çalışan bir uygulamadır. Bu iki adres dışında, Hırvatistan Fransa maçına ilişkin son gelişmelerden TÜMSPOR sayfasını ziyaret ederek haberdar olabilirsiniz.

Luka Modric, Hırvatistan Milli Takımı

MAÇ NE ZAMAN?

Hırvatistan Fransa maçı, 6 Haziran Pazartesi günü saat 21.45'te başlıyor. Karşılaşma, Balkan temsilcisinin Split'teki evi Poljud Stadion'da oynanıyor. 4 bin 300 kişi kapasiteli bu mekan, Hırvatistan'ın gözde spor merkezleri olarak öne çıkmaktadır. Maç öncesi gerek Hırvat Federasyonu gerekse de Fransa Futbol Federasyonu tarafından bilet satışı yapıldı. Diğer taraftan, maç saatinde kentteki hava sıcaklığının 28 derece olması ve yağışsız geçmesi bekleniyor.

HAKEMLER

  • Marco Guida

  • Ciro Carbone

  • Giorgio Peretti

  • Giovanni Ayroldi

  • Marco di Bello

  • Luca Zufferli

Karşılaşmanın saha içi hakemleriyle VAR ve AVAR'ı İtalya Futbol Federasyonu'ndan atandı. 

DÜNYA KUPASI FİNALİ OYNAMIŞLARDI

Bu akşamki Hırvatistan Fransa maçının bir diğer yansıması da, 2018 yılındaki Dünya Kupası finali olarak öne çıkıyor. Hatırlanacağı üzere, iki güçlü takım 2018'de Dünyanın en iyisi olabilmek için sahaya çıkmış, Fransa 4-2 gibi net bir farkla rakibini geçerek kupaya uzanmıştı. Bu karşılaşmanın bir diğer tarafı da, Real Madrid'den iki takım arkadaşı Luka Modric ile Benzema'nın karşı takımlarda yer alması. Son olarak Şampiyonlar Ligi'ni kazanan iki oyuncu, bu sefer kendi ülkelerinin başarısı için rekabet edecek.

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz