MAÇ ÖZETİ | Türkiye 3-1 Belçika (Voleybol Milletler Ligi)

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımımız, Voleybol Milletler Ligi'nin 4'üncü maçında Belçika ile kozlarını paylaştı. Milliler, Ankara haftasındaki son karşılaşmada Belçika'yı 3-1'lik skorla geçmesini bildi.

MAÇ ÖZETİ | Türkiye 3-1 Belçika (Voleybol Milletler Ligi)
MAÇ ÖZETİ | Türkiye 3-1 Belçika (Voleybol Milletler Ligi)
GİRİŞ 05.06.2022 21:15 GÜNCELLEME 05.06.2022 21:15

Kadınlar Voleybol Milletler Ligi'nde şimdiye dek 2 galibiyet, 1 mağlubiyetle yola devam eden Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımımız, turnuvanın dördüncü maçını Belçika ile oynadı. Milliler, Belçika'yı 3-1'lik skorla geçerek Ankara etabını 3 galibiyetle tamamladı. Devam eden süreçte Brezilya ile salona çıkacaklar. İşte, Brezilya Türkiye maçının tarihleri...

Brezilya Türkiye Voleybol Milletler Ligi maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Brezilya Türkiye Voleybol Milletler Ligi maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

TÜRKİYE BELÇİKA MAÇININ YAYIN BİLGİSİ

Voleybol Milletler Ligi'nin 4'üncü karşılaşmalarından Türkiye Belçika maçı, ülkemizde TRT Spor kanalında canlı ve şifresiz olarak izlenebiliyor. Ayrıca, TRT Spor kanalının resmi internet sitesinde de maç yayını yapılıyor. Bu iki adres dışında, TÜMSPOR sayfasını ziyaret ederek karşılaşmaya dair son gelişmelerden tam zamanında haberdar olabilirsiniz. 

MAÇ NE ZAMAN?

Türkiye Belçika Voleybol Milletler Ligi maçı, 5 Haziran Pazar günü Türkiye saati ile (TSİ) saat 19.00'da başladı. Bu karşılaşma, başkentteki Ankara Spor Salonu'nda oynandı. Maç öncesinde binlerce bilet satışı yapılırken, seyirciler yoğun ilgi gösterdi.

Giovanni Guidetti, A Milli Kadın Voleybol Takımı Başantrenörü

Özellikle Brezilya ve Kanada seyahatlerinden önceki son maç olması sebebiyle tüm biletler tükendi. Satış işlemleri BiletiniAl adlı platform üzerinden yapıldı. Filenin Sultanları, Belçika'yı 3-1'lik set sonuçlarıyla mağlup etti.

BREZİLYA ETABI

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımımız, Ankara'daki Belçika maçından sonra Voleybol Milletler Ligi'nin ikinci haftası için Brezilya'ya gidecek. Millilerin Brezilya'daki maç takvimi ise şu şekilde:

  • Brezilya Türkiye: 16 Haziran Perşembe

  • Sırbistan Türkiye: 17 Haziran Cuma

  • Almanya Türkiye: 18 Haziran Cumartesi

  • Türkiye Güney Kore: 19 Haziran Pazar

Brezilya haftasından sonra bu kez Kanada takvimine geçilecek.

KANADA'DA OYNANACAK MAÇLAR

Milliler, final yolunda son olarak Calgary-Kanada'ya seyahat edecek. Bu etapta da 4 maç oynayacaklar:

  • Kanada Türkiye: 29 Haziran Çarşamba

  • Türkiye Hollanda: 30 Haziran Perşembe

  • Türkiye Japonya: 1 Temmuz Cuma

  • Türkiye ABD: 2 Temmuz Cumartesi

Kanada haftasından sonra bu kez Ankara'daki final programına geçilecek. Finaller 13 Temmuz Çarşamba günü itibariyle başlıyor. Finallerde sezonu ilk 4 sırada tamamlayan ekipler yer alacak. Bu sebeple, finale giden yolda puan tablosu son derece kritik önem arz ediyor. 

2022 VOLEYBOL MİLLETLER LİGİ GÜNCEL PUAN TABLOSU (5 HAZİRAN PAZAR)

  1. ABD: 9

  2. Çin: 9

  3. Brezilya: 9

  4. Japonya: 8

  5. Sırbistan: 7

  6. Türkiye: 6

  7. Tayland: 6

  8. Polonya: 6

  9. İtalya: 6

  10. Almanya: 4

  11. Kanada: 3

  12. Belçika: 2

  13. Bulgaristan: 2

  14. Hollanda: 1

  15. Dominik Cumhuriyeti: 0

  16. Güney Kore: 0

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz