MAÇ ÖZETİ | Türkiye 3-0 Portekiz (CEV Avrupa Altın Ligi)

CEV Avrupa Altın Ligi'nde temsilcimiz Türkiye A Milli Erkek Voleybol Takımı, bugün Trabzon Hayri Gür Spor Salonu'nda Portekiz'i ağırladı. İlk iki maçında Slovakya'yı 3-0, Portekiz'i de deplasmanda 3-1 geçen Milliler, üçüncü maçında yine Portekiz'le karşılaştı. Üçüncü karşılaşma da Filenin Efelerinin 3-0'lık üstünlüğüyle sonuçlandı.

MAÇ ÖZETİ | Türkiye 3-0 Portekiz (CEV Avrupa Altın Ligi)
MAÇ ÖZETİ | Türkiye 3-0 Portekiz (CEV Avrupa Altın Ligi)
GİRİŞ 05.06.2022 17:56 GÜNCELLEME 05.06.2022 17:56

Geçtiğimiz yıl CEV Avrupa Altın Ligi'ni kazanan Türkiye A Milli Erkek Voleybol Takımımız, bu yıl yine aynı turnuvada mücadele ediyor. Milliler, turnuvanın üçüncü maçında İber Yarımadası ülkelerinden Portekiz'i ağırladı. Trabzon'da oynanan karşılaşmayı Milliler, 3-0'lık skorla kazandı. İşte setler...

  • 1. SET: Türkiye 25-22 Portekiz

  • 2. SET: Türkiye 25-15 Portekiz

  • 3. SET: Türkiye 25-18 Portekiz

TÜRKİYE PORTEKİZ MAÇININ YAYIN BİLGİLERİ

CEV Avrupa Altın Ligi'nin 3'üncü maçında Türkiye ile Portekiz'in oynayacağı karşılaşma, ülkemizde TRT Spor kanalında canlı ve şifresiz olarak izlenebiliyor. Ayrıca, TRT Spor kanalının resmi internet sitesinde de maç yayını yapılıyor. Bu iki adres dışında, TÜMSPOR'u ziyaret ederek karşılaşmaya dair son gelişmelerden tam zamanında haberdar olabilirsiniz.

Türkiye A Milli Erkek Voleybol Takımı

MAÇ NE ZAMAN?

Türkiye ile Portekiz arasındaki voleybol maçı, 5 Haziran Pazar günü saat 16.00'da başlıyor. Bu karşılaşma, Trabzon'daki Hayri Gür Spor Salonu'nda oynanıyor. Maçın oynanacağı saatlerde kentteki hava sıcaklığının 23 derece olması ve yağışsız geçmesi bekleniyor.

MİLLİLERİN TAKVİMİ

A Milli Erkek Voleybol Takımımız, Portekiz maçından sonra bu kez Slovakya ile kozlarını paylaşacak. Bu maçın akabinde, grubunu (A Grubu) birinci sırada tamamlaması halinde dörtlü finale yükselecek. Şu an, B ve C grupları da bulunuyor. Dörtlü final etabını ilk iki sırada tamamlayan ülkeler, FIVB Challenger Kupası'nda oynama hakkı edinecek. Bu organizasyonu da ilk iki sırada tamamlayan ülkeler, doğrudan Voleybol Milletler Ligi'ne yükselecek.

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz