İtalya Almanya maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

UEFA Uluslar Ligi'nde 3'üncü grup ekiplerinden İtalya ile Almanya, takvimin ilk maçlarına çıkıyor. Bu maç, Bologna'nın evi Stadio Renato Dall'Ara'da oynanacak. Öte yandan, UEFA'nın resmi internet adresinde karşılaşmada görev alacak hakemler de duyuruldu. Peki, İtalya Almanya maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte, kritik karşılaşmanın yayın programı...

İtalya Almanya maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?
İtalya Almanya maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?
GİRİŞ 02.06.2022 20:32 GÜNCELLEME 02.06.2022 20:32

Avrupa'da ve ülkemizde normal sezon maçlarının tamamlanmasıyla beraber UEFA Uluslar Ligi takvimine geçildi. Turnuvanın en zorlu grupları arasında yer alan 3'üncü grupta İtalya ile Almanya ilk maçlarına çıkmaya hazırlanıyor. İki takımın mücadelesi, İtalya Serie A ekiplerinden Bologna'nın evi Stadio Renato Dall'Ara'da organize edilecek. Ayrıca, karşılaşmanın hakemleri de UEFA'nın resmi internet adresinden açıklandı. Peki, İtalya Almanya maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte, merakla beklenen karşılaşmanın yayın takvimi...

İTALYA ALMANYA MAÇI NE ZAMAN?

Avrupa'daki ve ülkemizdeki futbol tutkunlarının merakla beklediği İtalya Almanya maçı, 4 Haziran Cumartesi günü saat 21.45'te oynanacak. Bu müsabaka, Bologna kentindeki Stadio Renato Dall'Ara'da düzenlenecek. Maçtan günler önce İtalya Almanya maçının biletleri ülke federasyonları tarafından satışa çıkarılmıştı. Bu maçtan sonra Almanya, İngiltere'yle; İtalya da Macaristan'la karşılaşacak.

İtalya Almanya maçının hakemi Srdjan Jovanovic

MAÇ HANGİ KANALDA?

İtalya Almanya maçı ülkemizde S Sport2 kanalında canlı ve şifreli olarak yayınlanacak. Ayrıca, S Sport Plus uygulamasında da maç yayını yapılacak. S Sport2, farklı televizyon platformlarında yayın yapan bir şifreli kanaldır. S Sport Plus da abonelik sistemiyle şifreli yayın yapan bir uygulamadır. Uydu ile uygulama arasında sinyal gönderim hızından ötürü 30-40 saniyelik farklılıklar yaşanmaktadır. Bu iki adres dışında, TÜMSPOR sayfasını ziyaret ederek karşılaşmaya dair son gelişmelerden haberdar olabilirler.

HAKEMLER

Srdjan Jovanovic

Uros Stojkovic

Milan Mihajlovic

Momcilo Markovic

Tomasz Kwiatkowski

Marcin Borkowski

Karşılaşmanın orta hakemi, yardımcıları ve dördüncü hakemi Sırbistan Futbol Federasyonu'ndan; VAR ve AVAR'ı da Polonya'dan atandı.

İKİ TAKIMIN SON 6 MAÇI

İTALYA: Galibiyet-Mağlubiyet-Beraberlik-Beraberlik-Galibiyet-Mağlubiyet

ALMANYA: Beraberlik-Galibiyet-Galibiyet-Galibiyet-Galibiyet-Galibiyet

ANTRENÖRLER NE DEDİ?

Roberto Mancini (İtalya Milli Takımı Teknik Direktörü): İyi bir gruptayız. İngiltere, Almanya ve Macaristan'ın olduğu grup bana eğlenceli geliyor. Böyle güçlü ülkelerle oynayacak olmaktan ötürü mutluyuz. İtalya Almanya maçları, dünya futbolunun klasikleri arasındadır. Ben de bunu teknik direktörlük kariyerimde ilk kez deneyimleyeceğim. 

Hansi Flick (Almanya Milli Takımı Teknik Direktörü): En iyilerle oynayacak olmaktan ötürü mutluyuz. İngiltere ve İtalya, Avrupa Futbol Şampiyonası'nın finalistleriydi. Bu tür bir turnuva tam da ihtiyacımız olan şeydi. Bu gruptan liderlikle çıkarsak mutlu oluruz.

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz