MAÇ ÖZETİ | Türkiye 1-3 Çin Halk Cumhuriyeti (Voleybol Milletler Ligi)

Kadınlar Voleybol Milletler Ligi'nde temsilcimiz Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı, ikinci maçını Çin Halk Cumhuriyeti ile oynadı. Milliler ikinci maçında Çin Halk Cumhuriyeti'ne 3-1 mağlup oldu.

MAÇ ÖZETİ | Türkiye 1-3 Çin Halk Cumhuriyeti (Voleybol Milletler Ligi)
MAÇ ÖZETİ | Türkiye 1-3 Çin Halk Cumhuriyeti (Voleybol Milletler Ligi)
GİRİŞ 03.06.2022 21:13 GÜNCELLEME 03.06.2022 21:13

Voleybol Milletler Ligi'nde geçtiğimiz sezonu 3'üncü sırada tamamlayan A Milli Kadın Voleybol Takımımız, bu sezonun ikinci maçını Çin Halk Cumhuriyeti'yle oynadı. Karşılaşmanın ilk setini Çin, ikinci setini temsilcimiz; üçüncü ve dördüncü setlerini de tekrar Çin kazandı. Bu sonuçla beraber, A Milli Kadın Voleybol Takımımız; Voleybol Milletler Ligi'nin ikinci maçında mağlubiyetten kaçamadı. Milliler, serinin üçüncü maçını Bulgaristan ile oynayacak.

TÜRKİYE ÇİN VOLEYBOL MAÇININ YAYIN BİLGİLERİ

Binlerce voleybol tutkununun merakla beklediği Türkiye Çin kadın voleybol maçı, ülkemizde TRT Spor kanalında canlı ve şifresiz olarak izlenebiliyor. Ayrıca, TRT Spor kanalının resmi internet adresinde de maç yayını yapılıyor. Bu iki yer dışında, TÜMSPOR sayfasını ziyaret ederek karşılaşmaya dair son gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.

Bulgaristan Türkiye maçı ne zaman? Voleybol Milletler Ligi...Bulgaristan Türkiye maçı ne zaman? Voleybol Milletler Ligi...

MAÇ NE ZAMAN?

Türkiye ile Çin Halk Cumhuriyeti arasındaki Voleybol Milletler Ligi'nin ikinci maçı, 3 Haziran Cuma günü saat 19.00'da başladı Karşılaşma, Ankara Spor Salonu'nda organize edildi. Maçın biletleri ise, BiletiniAl adlı çevrim içi bilet satış sitesinden satışa sunuldu. Ek olarak, maç saatinde kentteki hava sıcaklığının 27 derece olması ve yüzde 24 ihtimalle yağışlı geçmesi bekleniyor.

Voleybol

TÜRKİYE'NİN MAÇ TAKVİMİ

Başkent Ankara'da, Voleybol Milletler Ligi'nin ilk maçını İtalya ile oynayan Milliler, ikinci maçında Çin'le kozlarını paylaşıyor. Temsilcimizin Ankara'daki kalan maçları şu şekilde:

  • Bulgaristan Türkiye: 4 Haziran Cumartesi

  • Türkiye Belçika: 5 Haziran Pazar

Bu maçlar tamamlanır tamamlanmaz bu kez ikinci hafta maçları için Türkiye kafilesi Brezilya'ya uçacak. Brezilya'da da dört maç oynandıktan sonra bu kez Kanada'da üçüncü hafta maçları yapılacak. Turnuva finalleri de 13-17 Temmuz tarihlerinde yine Ankara'da düzenlenecek.

TRT SPOR FREKANS BİLGİLERİ

Kullandığınız televizyonda TRT Spor yer almıyorsa, kısa bir çözümle televizyonunuza bu kanalı yükleyebilirsiniz. Bunun için aşağıdaki maddeleri uygulamanız yeterli olacaktır:

  • Televizyon kumandasında yer alan Ayarlar tuşuna basın.

  • Buradan Uydu Ayarları bölümünü seçin.

  • Uydunuzu TÜRKSAT 4A'ya sabitleyin. Eğer TÜRKSAT 4A'ya sabitli haldeyse diğer adımları takip edebilirsiniz.

  • Frekans bölümüne 11054 rakamını girin.

  • Sinyal oranını 30000 olarak belirleyin.

  • Polarizasyon bölümünü V-Dikey olacak şekilde ayarlayın.

Bu adımları tamamladıktan sonra Kaydet tuşuna basıp televizyonunuzun kanal bölümüne geri dönebilirsiniz. Eğer hala listenizde TRT Spor bulunmuyorsa, televizyonunuzu kapatıp açabilirsiniz.

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz