Messi kötü performansının nedenini açıkladı! Hayranlarını üzecek…

Paris Saint-Germain’e transferiyle büyük yankı uyandıran Lionel Messi, ilk sezondaki performansıyla beklentilerin altında kalmıştı. Messi, eleştirilerin artması üzerine kötü performansının nedenini açıkladı.

Messi kötü performansının nedenini açıkladı! Hayranlarını üzecek…
Messi kötü performansının nedenini açıkladı! Hayranlarını üzecek…
GİRİŞ 31.05.2022 21:07 GÜNCELLEME 31.05.2022 21:10
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Yedi kez Ballon d’Or’u kazanan Arjantin futbolunun popüler ismi Lionel Messi, Paris’teki ilk sezonuyla taraftarın beklentilerini karşılayamadı. Fransa’da senelik 30 milyon Euro net ücret kazanan futbolcu, yıl içerisinde sakatlıklarla gündeme gelmişti.

Buenos Aires (Arjantin) merkezli TYC Sports’a konuşan Messi, performansına yönelik gelen eleştirileri yanıtladı.

Türkiye Çin Voleybol Milletler Ligi maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?Türkiye Çin Voleybol Milletler Ligi maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

“KOŞAMAYACAK HALDEYDİM…”

Paris Saint-Germain taraftarının sıklıkla eleştirdiği Lionel Messi, performansının Covid-19’a yakalandıktan sonra dibe çakıldığını itiraf etti. Hastalığın akciğerine indiğini belirten ünlü futbolcu: “Hastalıktan sonraki bir buçuk aylık süreçte koşamayacak haldeydim. Ciğerlerim çok etkilenmişti” diye konuştu.

SAHALARA ERKEN DÖNDÜ

Sezon başında kondisyon eksikliği ve dizinden birtakım sorunlar yaşayan Messi, Fransa’da beklenen tarihten daha erken sürede sahalara geri döndüğünü anlattı.

Lionel Messi, Paris Saint-Germain

21 yıl boyunca formasını giydiği Barcelona’dan bedelsiz ayrılıp Fransa’ya geçen Messi, ilk dönemde üç hafta sahadan uzak kalması gerektiğini fakat bu sürenin bir haftaya düşürüldüğünü söyledi.

Hatanın kendisinde olduğunu belirten futbolcu: “Buna daha fazla dayanamazdım. Koşmak, antrenman yapmak istedim. Futbola dönmek istedim. Ancak her şey daha da kötüleşti” diye konuştu.

YARI YARIYA DÜŞÜŞ

Bu sezon Paris Saint-Germain formasıyla 34 maça çıkan Lionel Messi, 11 gol atarken 14 kez asist yaptı. Toplam 25 gole katkı sağlayan futbolcu, Barcelona dönemini adeta mumla arıyor.

Lionel Messi, FC Barcelona (2011-12)

Nitekim Barcelona’daki son döneminde 47 maça çıkmış; 38 gol atıp 14 asist yaparak 52 golde pay sahibi olmuştu. Messi, 2011-12 sezonunda kulüp ve milli takım formasıyla 91 gol atmıştı.

DÜNYANIN EN ÇOK KAZANAN SPORCUSU

Amerikan ekonomi dergisi Forbes’un Mayıs ayındaki sayısında dünyanın en çok kazanan 10 sporcusu paylaşıldı. Geçtiğimiz yıl UFC dövüşçüsü Conor McGregor’un birinci sırada yer aldığı listede bu yıl Lionel Messi vardı.

Lionel Messi

Reklam, sponsorluk, kulüp ve diğer girişimleriyle 12 ayda 125 milyon 450 bin Euro kazanan Arjantinli, çoğu sporcuyu geride bırakarak ilk sıraya oturdu.

Bir yılda tam 125 milyon euro kazandı! Liste değişti, Cristiano Ronaldo ve Messi...Bir yılda tam 125 milyon euro kazandı! Liste değişti, Cristiano Ronaldo ve Messi...

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz
YORUMLAR 4
  • okuyucu 1 yıl önce Şikayet Et
    parayı alınca iyi performans düşünce ıh mıh.. :) yerssen
    Cevapla
  • KeyN_N 1 yıl önce Şikayet Et
    Aynen bilerek gol atmıyor değil mi? Sakatım deyip yatan ligimiz futbolcularıyla karıştırmış olsan gerek.
    Cevapla
  • none 1 yıl önce Şikayet Et
    tabiri caise adamın ölüsü 25 golde katkı vermiş.Bizde en iyi oyuncu 25-30 gole katkı verse omuzlarda tasinir
    Cevapla
  • River 1 yıl önce Şikayet Et
    Aldığı parayada bak yalniz
    Cevapla