MAÇ ÖZETİ | Türkiye 3-0 İtalya (Voleybol Milletler Ligi)

Voleybol Milletler Ligi, Ankara'da başladı. Geçtiğimiz yılı 3'üncülükle tamamlayan Türkiye Kadın Milli Voleybol Takımı, bu yıl sezonun ilk haftasını Ankara'da açtı. Temsilcimiz, ilk maçını İtalya ile oynadı. Milliler, son Avrupa şampiyonu İtalya'yı 3-0 yenerek Milletler Ligi'ne galibiyetle başladı.

MAÇ ÖZETİ | Türkiye 3-0 İtalya (Voleybol Milletler Ligi)
MAÇ ÖZETİ | Türkiye 3-0 İtalya (Voleybol Milletler Ligi)
GİRİŞ 31.05.2022 20:12 GÜNCELLEME 31.05.2022 20:12

Her yıl büyük rekabete sahne olan Voleybol Milletler Ligi'nin 2022 sezonu Ankara'da düzenleniyor. Başkentteki ilk haftada temsilcimiz Türkiye Kadın Milli Voleybol Takımı'nın maç takvimi belli oldu. Milliler, ilk olarak İtalya Kadın Milli Voleybol Takımı ile salona indi. Temsilcimiz, ilk maçını 3-0 kazanarak Milletler Ligi'ne iyi bir başlangıç yaptı. Milliler, ikinci maçını Çin Halk Cumhuriyeti'yle oynayacak. Çin maçının yayın bilgilerini öğrenebilmek adına aşağıdaki haberi okuyabilirsiniz.

Türkiye Çin Voleybol Milletler Ligi maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?Türkiye Çin Voleybol Milletler Ligi maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

TÜRKİYE İTALYA MAÇININ YAYIN BİLGİSİ

Binlerce voleybol tutkununun adeta iple çektiği Türkiye İtalya kadın voleybol maçı, ülkemizde TRT Spor kanalından canlı ve şifresiz izlenebiliyor. Ayrıca, TRT Spor kanalının resmi internet adresinden de maç yayını yapılıyor. Bu iki adres dışında, TÜMSPOR sitesini ziyaret ederek karşılaşmaya dair son gelişmelerden tam zamanında haberdar olabilirsiniz.

Voleybol

MAÇ NE ZAMAN?

Türkiye Kadın Milli Voleybol Takımı ile İtalya Kadın Milli Voleybol Takımı arasındaki Voleybol Milletler Ligi'nin ilk maçı, 31 Mayıs Salı günü saat 18.30'da başlıyor. Müsabakaya Başkent Spor Salonu ev sahipliği yapıyor. 13 bin kişi kapasiteli bu mekan, Türkiye'nin en büyük voleybol salonları arasında.

BİLETLER

A Milli Kadın Voleybol Takımımızın İtalya ile oynadığı ilk karşılaşmanın biletleri, BiletiniAl adlı platformdan satışa sunuldu. Fiyatlar 30 TL ile 1750 TL arasında değişiklik gösterirken, dakikalar içerisinde satışlar tamamlandı. Türkiye'nin Ankara'da oynayacağı diğer maçlar ise şu şekilde:

3 Haziran: Türkiye-Çin

4 Haziran: Bulgaristan-Türkiye

5 Haziran: Türkiye-Belçika

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz