İtalya Arjantin maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Finalissima maçı nerede oynanacak?

Avrupa Futbol Şampiyonası finalinde İngiltere'yi penaltılarla geçen İtalya ile Brezilya'yı mağlup ederek Copa America'yı kazanan Arjantin, Finalissima maçında kozlarını paylaşacak. Peki, İtalya Arjantin maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte, kritik final karşılaşmasının takvimi...

İtalya Arjantin maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Finalissima maçı nerede oynanacak?
İtalya Arjantin maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Finalissima maçı nerede oynanacak?
GİRİŞ 01.06.2022 12:54 GÜNCELLEME 01.06.2022 14:11

Dört yılda bir düzenlenen Avrupa Futbol Şampiyonası ile Copa America galibi, Finalissima maçında mücadele edecek. Güney Amerika'nın ve Avrupa'nın şampiyon ülkeleri, UEFA ve CONMEBOL'ün organize ettiği maçta kozlarını paylaşacak. Bu turnuva, Finalissima olarak bilinmekle birlikte Artemio Franchi Kupası olarak da hatırlanıyor. Tarihte iki kez (1985, 1993), Avrupa ile Güney Amerika galibi arasında da maçlar oynanmıştı. Peki, İtalya Arjantin Finalissima maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte kritik kupa maçının yayın takvimi...

İTALYA ARJANTİN MAÇI NE ZAMAN?

Binlerce futbol tutkununun merakla beklediği İtalya Arjantin maçı, 1 Haziran Çarşamba günü saat 21.45'te oynanacak. Karşılaşmaya İngiltere, Wembley Stadyumu'nda ev sahipliği yapacak. 

Ciro İmmobile, İtalya

MAÇ HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

İtalya ile Arjantin arasındaki Finalissima maçı, ülkemizde S Sport kanalında canlı ve şifreli olarak izlenebilecek. Ayrıca, S Sport Plus uygulamasında da maç yayını yapılacak. Bu iki adres dışında, TÜMSPOR sayfasını ziyaret ederek karşılaşmaya dair son gelişmelerden tam zamanında haberdar olabilirsiniz. 

Lionel Messi, Arjantin

MAÇ BİLET FİYATLARI

Sadece İtalyan ve Arjantinli futbolseverlerin değil, diğer futbol tutkunlarının da katılım sağlayabileceği Finalissima maçının biletleri Mart ayında satılmaya başlandı. Bilet fiyatları 25 ile 99 sterlin arasında değişirken, karşılaşmaya Wembley Stadyumu (İngiltere) ev sahipliği yapacak. 86 bin kişi kapasiteli Wembley, Avrupa'nın ikinci büyük spor kompleksi olmasıyla öne çıkıyor. Birinci sırada ise, Barcelona'nın 99 bin 354 kişili Nou Camp'ı bulunuyor.

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz