MAÇ ÖZETİ | Darüşşafaka 65-91 Fenerbahçe Beko

Basketbol Süper Ligi Play-Off yarı finalinde Darüşşafaka Tekfen ile Fenerbahçe Beko, Ayhan Şahenk Spor Salonu'nda serinin dördüncü maçına çıktı. Aleksandar Djordjevic'in öğrencileri, deplasmanda Darüşşafaka'yı 91-65 mağlup ederek finale yükseldi.

MAÇ ÖZETİ | Darüşşafaka 65-91 Fenerbahçe Beko
MAÇ ÖZETİ | Darüşşafaka 65-91 Fenerbahçe Beko
GİRİŞ 30.05.2022 23:21 GÜNCELLEME 30.05.2022 23:21

Türkiye'de basketbol heyecanı kaldığı yerden devam ediyor. Basketbol Süper Ligi Play-Off yarı final eşleşmelerinden Darüşşafaka Tekfen ile Fenerbahçe Beko arasındaki 4'üncü karşılaşma, Ayhan Şahenk Spor Salonu'nda organize edildi. Maç öncesi serideki durum 2-1 Fenerbahçe lehineyken, serinin dördüncü maçı da Sarı-Lacivertli ekibin galibiyetiyle sonuçlandı. Ve Fenerbahçe bu galibiyetle finale yükseldi. 

DARÜŞŞAFAKA TEKFEN FENERBAHÇE BEKO MAÇININ YAYIN BİLGİLERİ

Binlerce basketbol tutkununun merakla beklediği Darüşşafaka Tekfen Fenerbahçe Beko maçı, ülkemizde TRT Spor kanalından canlı ve şifresiz olarak izlenebiliyor. Ayrıca, Tivibu Spor 2 kanalında da maç yayını yapılıyor. Bu iki adres dışında, TÜMSPOR sayfasını ziyaret ederek karşılaşmaya dair son gelişmelerden tam zamanında haberdar olabilirsiniz.

Fenerbahçe Beko Darüşşafaka Tekfen maçından bir fotoğraf

MAÇ NE ZAMAN?

Ayhan Şahenk Spor Salonu'ndaki Darüşşafaka Tekfen Fenerbahçe Beko yarı finalinin 4'üncü maçı, 30 Mayıs Pazartesi günü saat 20.30'da başlıyor. Bu karşılaşma, Darüşşafaka seyircisi önünde oynanıyor. Öte yandan, İstanbul'daki hava durumunun maç saatinde 24 derece olması ve yağışsız geçmesi bekleniyor.

BEŞİNCİ RANDEVU İHTİMALİ

Fenerbahçe Beko ile Darüşşafaka Tekfen, Play-Off yarı finalinin ilk 2 maçını Ülker Spor Salonu'nda oynamış ve buradaki karşılaşmaların 1'ini Fenerbahçe, 1'ini de Darüşşafaka kazanmıştı. Darüşşafaka'nın evi Ayhan Şahenk Spor Salonu'ndaki ilk maçı da Fenerbahçe Beko kazanarak durumu 2-1'e getirdi. Sarı-Lacivertliler, bugünkü karşılaşmayı da kazanması halinde evine dönmeden finale yükselecek. Lakin bugünkü müsabaka Darüşşafaka üstünlüğüyle sonuçlanırsa, statü gereği beşinci maç Ülker Spor Salonu'nda oynanacak. 

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz