MAÇ ÖZETİ İZLE | Karacabey Belediyespor 0-3 Bodrumspor (TFF 2. Lig Play-Off Finali)

TFF 2. Lig Play-Off finalinde Karacabey Belediyespor ile Bodrumspor, İzmir Alsancak Stadı'nda sahaya indi. Kazananın TFF 1. Lig'e yükseleceği maçtan Bodrumspor, 3-0 gibi net bir skorla galibiyete uzandı. Kritik finalde Bodrum lehine Erdem, Samet ve Cenk skora katlı sağlarken, Karacabeyli Berk Ali, 90+1'de kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Peki, Karacabey Bodrum maç özeti nasıl izlenir?

MAÇ ÖZETİ İZLE | Karacabey Belediyespor 0-3 Bodrumspor (TFF 2. Lig Play-Off Finali)
MAÇ ÖZETİ İZLE | Karacabey Belediyespor 0-3 Bodrumspor (TFF 2. Lig Play-Off Finali)
GİRİŞ 29.05.2022 23:21 GÜNCELLEME 29.05.2022 23:21

TFF 2. Lig'de bir üst lige çıkan 3'üncü takım bugün itibariyle belli oldu. Kırmızı Grup'ta normal sezonu 3'üncü sırada tamamlayıp Play-Off çeyrek finali, yarı finali ve son olarak final müsabakası oynayan Bodrumspor, bu etapta da Karacabey'i 3-0 gibi bir skorla geçerek TFF 1. Lig'e yükseldi. Böylece, Pendikspor ve Sakaryaspor'un ardından bir üst lige yükselen son takım Bodrumspor oldu. Peki, Karacabey Bodrum maç özeti nasıl seyredilir?

Karacabey Belediyespor Bodrumspor maçı ne zaman? TFF 2. Lig Play-Off finali...Karacabey Belediyespor Bodrumspor maçı ne zaman? TFF 2. Lig Play-Off finali...

KARACABEY BELEDİYESPOR BODRUMSPOR MAÇ ÖZETİ NASIL İZLENİR?

Günlerdir merakla beklenen ve Bodrumspor'un 3-0'lık üstünlüğüyle tamamlanan karşılaşmanın özeti A Spor üzerinden seyredilebilir. Ayrıca, A Spor kanalının YouTube hesabından da bu görüntülere ulaşılabilir. Bu iki adres dışında, TÜMSPOR sayfasını ziyaret ederek karşılaşmaya dair son gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.

Karacabey Belediyespor

MAÇ NE ZAMAN?

Karacabey Belediyespor Bodrumspor maçı, 29 Mayıs Pazar günü saat 21.00'de başladı. Kritik final müsabakası, Altay'ın evi İzmir Alsancak Stadı'nda organize edildi. Stada her iki takımın taraftarı da katılım sağlarken maç bilet satışları da tamamlandı. Bodrumspor, 90 dakikalık müsabakayı rakibi Karacabey Belediyespor'un 3-0 önünde galibiyetle sonuçlandırdı. Böylece, bu sezon TFF 1. Lig'e yükselen son takım Muğla ekibi oldu.

FİNAL MAÇININ HAKEMLERİ

  • Ali Şansalan

  • Bilal Gölen

  • Abdullah Bora Özkara

  • Veli Karakaya

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz