Anadolu Efes Galatasaray NEF Basketbol Süper Ligi Play-Off yarı finali ne zaman?

Basketbol Süper Ligi'nde Play-Off heyecanı kaldığı yerden devam ediyor. Son olarak EuroLeague'i ikinci kez kazanma başarısı gösteren Anadolu Efes, Sinan Erdem Spor Salonu'nda Galatasaray Basketbol takımı ile karşılaşacak. Peki, Anadolu Efes Galatasaray NEF Basketbol Süper Ligi Play-Off yarı final maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte, 3'e ulaşan ilk takımın turlayacağı serinin takvimi...

Anadolu Efes Galatasaray NEF Basketbol Süper Ligi Play-Off yarı finali ne zaman?
Anadolu Efes Galatasaray NEF Basketbol Süper Ligi Play-Off yarı finali ne zaman?
GİRİŞ 27.05.2022 12:34 GÜNCELLEME 27.05.2022 12:34

Basketbol Süper Ligi'nde yarı finale kalan 4 takım, adını finale yazdırabilmek için kozlarını paylaşıyor. Bu takımlar arasında Anadolu Efes ile Galatasaray NEF takımları da var. Peki, Anadolu Efes Galatasaray NEF maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? Seride 3'e ulaşan ilk takımın finale yükseleceği eşleşmenin takvimi de belli oldu. Buna göre, ilk iki maç Anadolu Efes seyircisinin önünde; 3'üncü ve olması durumunda dördüncü maç da Galatasaray taraftarının katılımıyla oynanacak. İşte, Anadolu Efes Galatasaray maçının yayın bilgisi...

ANADOLU EFES GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN?

Son olarak EuroLeague'i kazanan Anadolu Efes ile Galatasaray NEF'in Basketbol Süper Ligi Play-Off yarı finalindeki ilk maçı, 27 Mayıs Cuma günü saat 20.30'da oynanacak. İlk iki karşılaşmaya Anadolu Efes takımının taraftarı alınacak. 

Anadolu Efes Galatasaray basketbol maçı

SERİDEKİ DİĞER KARŞILAŞMALARIN TARİHLERİ

İki İstanbul takımı Anadolu Efes ile Galatasaray, finale yükselebilmek için seride 3'e ulaşmaya çalışacak. Takımlar, ilk 3 maçta skoru 3-0 yapamazsa; 4'üncü maç ve gerektiği takdirde 5'inci maç oynanacak. Basketbol Süper Ligi'nin resmi internet sayfasında yayınlanan ilk 3 karşılaşmanın tarihleri şu şekilde:

  • 1. MAÇ: 27 Mayıs Cuma - 20.30

  • 2. MAÇ: 29 Mayıs Pazar - 20.30

  • 3. MAÇ: 31 Mayıs Salı - 20.30

MAÇ HANGİ KANALDA?

Anadolu Efes Galatasaray NEF maçı, ülkemizde TRT Spor kanalında canlı ve şifresiz olarak izlenebilecek. Ayrıca, Tivibu Spor 2 kanalında da şifreli yayın yapılacak. Bu iki adres dışında, müsabakaya dair son gelişmeleri öğrenebilmek için TÜMSPOR sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

İKİ TAKIMIN FİNAL YOLCULUĞU

Avrupa'da bir kez daha EuroLeague zaferi yaşayan Anadolu Efes, bu yıl Basketbol Süper Ligi'nde normal sezonu Fenerbahçe'nin gerisinde, 2'nci sırada tamamladı. Play-Off çeyrek finalinde Pınar Karşıyaka ile eşleşen ekip, 2-1'lik genel skorla yarı finale yükseldi ve Galatasaray'ın rakibi oldu.

Galatasaray NEF Basketbol Takımı da, bu yıl Basketbol Süper Ligi'nde normal sezonu 3'üncü sırada tamamladı. İlk etapta Bahçeşehir'le oynayan Sarı-Kırmızılılar 2 galibiyet alarak doğrudan yarı finale yükseldi ve rakibini beklemeye koyuldu. Cimbom'un yarı finaldeki rakibi de Anadolu Efes oldu. 

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz