MAÇ ÖZETİ İZLE | AS Roma 1-0 Feyenoord (EXXEN YouTube)

UEFA Avrupa Konferans Ligi finalinde İtalya temsilcisi AS Roma ile Hollanda'dan Feyenoord, Kupa için Arnavutluk'ta mücadele etti. Jose Mourinho'nun çalıştırdığı Roma, Feyenoord'u 1-0 yenerek Kupa'ya uzandı. Böylece, AS Roma; Avrupa'da ilk kupasına ulaştı.

MAÇ ÖZETİ İZLE | AS Roma 1-0 Feyenoord (EXXEN YouTube)
MAÇ ÖZETİ İZLE | AS Roma 1-0 Feyenoord (EXXEN YouTube)
GİRİŞ 26.05.2022 00:01 GÜNCELLEME 26.05.2022 00:02

İlk kez bu yıl UEFA bünyesinde uygulanan Konferans Ligi'nde finalin adı belli oldu. Yarı finalde İngiltere Premier Ligi ekibi Leicester City'i eleyen İtalya temsilcisi AS Roma ile Marsilya'yı saf dışı bırakan Hollanda ekibi Feyenoord kozlarını paylaştı. İkinci yarıda Feyenoord'un topa hakim olduğu mücadeleyi AS Roma, 1-0'lık skorla kazanarak Kupa'ya uzandı. Roma'ya galibiyeti getiren golü Zaniolo kaydetti. Öte yandan, AS Roma; Avrupa'daki ilk kupasını kazanırken, Jose Mourinho da, Avrupa'daki tüm kupaları kazanan ilk teknik direktör oldu.

MAÇ SONUCU: AS Roma 1-0 Feyenoord Rotterdam (GOL: Zaniolo 32')

ROMA FEYENOORD MAÇININ YAYIN BİLGİLERİ

Dünya genelinde yüz binlerce futbol tutkununun adeta iple çektiği AS Roma Feyenoord maçı, Türkiye'de TV8,5 kanalında canlı ve şifresiz olarak seyredilebiliyor. Bunun dışında, TV8,5 kanalının resmi internet sitesi ile EXXEN adlı dijital video uygulamasında da maç yayını yapılıyor. Bu üç adres dışında, TÜMSPOR sayfasını ziyaret ederek karşılaşmaya dair son gelişmeleri tam zamanında öğrenebilirsiniz. TV8,5 kanalının uydu ayarları ve frekans bilgileri için aşağıdaki habere okuyabilirsiniz. Karşılaşmanın özet görüntüleri de EXXEN YouTube kanalında yayınlanacak.

TV8,5 Uydu ve Frekans Bilgileri 2022 Güncel AyarlarTV8,5 Uydu ve Frekans Bilgileri 2022 Güncel Ayarlar

Orkun Kökçü, Feyenoord Rotterdam

MAÇ NE ZAMAN?

AS Roma Feyenoord Rotterdam maçı, 25 Mayıs Çarşamba günü saat 22.00'de başlıyor. Kritik Kupa maçı, Arnavutluk'un başkenti Tiran'daki Ulusal Arena'da oynandı. Sezon başında UEFA'nın resmi internet sitesinde yayınlanan açıklama metninde, finalin Arnavutluk'a verildiği duyurulmuştu. Öte yandan, maç saatinde kentteki hava sıcaklığının 22 derece olması ve yağışsız geçmesi bekleniyordu.

AS ROMA FEYENOORD MAÇININ 11'LERİ

AS ROMA: Rui Patricio, Mancini, Smalling, Ibanez, Karsdorp, Cristante, Mkhitaryan, Pellegrini, Zalewski, Zaniolo, Abraham

FEYENOORD ROTTERDAM: Bijlow, Geertruida, Trauner, Senesi, Malacia, Aursners, Kökçü, Til, Nelson, Dessers, Sinisterra

Tammy Abraham, AS Roma

HAKEMLER

  • Istvan Kovacs

  • Vasile Florin Marinescu

  • Ovidiu Artene

  • Sandro Scharer

  • Marco Fritz

Müsabakanın orta hakemi Istvan Kovacs ile yardımcıları Romanya Futbol Federasyonu'ndan; dördüncü hakem İsviçre'den, VAR hakemi de Almanya'dan atandı.

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz