MAÇ ÖZETİ İZLE | BB Erzurumspor 2-4 İstanbulspor (Goller)

TFF 1. Lig'de BB Erzurumspor, Play-Off yarı final hasebiyle evinde İstanbulspor'u ağırladı. Kazım Karabekir Stadı'nda oynanan karşılaşmayı deplasman ekibi İstanbulspor 4-2'lik skorla kazandı. İstanbulspor, 29 Mayıs'ta oynanacak rövanş maçı öncesinde avantajı cebine koydu.

MAÇ ÖZETİ İZLE | BB Erzurumspor 2-4 İstanbulspor (Goller)
MAÇ ÖZETİ İZLE | BB Erzurumspor 2-4 İstanbulspor (Goller)
GİRİŞ 25.05.2022 20:30 GÜNCELLEME 25.05.2022 20:30

TFF 1. Lig'de Play-Off heyecanı başladı. Normal sezonu 5'inci sırada tamamlayan BB Erzurumspor, evinde İstanbulspor ile karşılaştı. Bu müsabaka, İstanbulspor'un 4-2'lik üstünlüğüyle sonuçlandı. Kazım Karabekir Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısında sadece 1 gol atılırken, ikinci yarıda 5 kez gol sesi yükseldi. Böylece, İstanbulspor rövanş maçı öncesinde büyük bir avantaja sahip oldu. Rövanş maçının tarihleri için aşağıdaki haberi okuyabilirsiniz.

BB Erzurumspor İstanbulspor RÖVANŞ maçı ne zaman? BB Erzurumspor İstanbulspor RÖVANŞ maçı ne zaman?

BB ERZURUMSPOR İSTANBULSPOR MAÇ ÖZETİ NASIL İZLENİR?

Süper Lig hayali kuran BB Erzurumspor ile İstanbulspor, ilk müsabaka için Kazım Karabekir Stadı'nda kozlarını paylaştı. Bu maçın özeti, TRT Spor kanalında ve TRT Spor kanalının internet sitesinde yayınlanmaktadır. Bu adresler dışında, TÜMSPOR sayfasını ziyaret ederek BB Erzurumspor İstanbulspor maçına dair son gelişmeleri takip edebilirsiniz.

GOLLER

BB ERZURUMSPOR: Eren Tozlu (80', 90+6')

İSTANBULSPOR: Ferhat Yazgan (16'), Eduard Rroca (63'), Valon Ethemi (75'), Muammer Sarıkaya (86')

KARŞILAŞMANIN 11'LERİ

BB ERZURUMSPOR: Szumski, Orhan, Mustafa Yumlu, Mustafa Akbaş, Mücahid, Estrela, Martin, Gökhan, Eren, Novikovas, Olanare

İSTANBULSPOR: Alperen, Yaşar, Uzunhan, Yeşil, Oğuzhan, Rroca, Ferhat, Kabasakal, Ethemi, İbrahim, Topallı

MAÇ NE ZAMAN?

BB Erzurumspor İstanbulspor maçı, 25 Mayıs Çarşamba günü saat 18.30'da başlıyor. Serinin ilk maçına BB Erzurumspor, Kazım Karabekir Stadı'nda ev sahipliği yapıyor. Serinin ikinci karşılaşması da İstanbul'da düzenlenecek. Öte yandan, maç saatinde kentteki hava sıcaklığının 13 derece olması düşünülüyor.

BB Erzurumspor İstanbulspor

HAKEMLER

  • Sarper Barış Saka

  • Serkan Olguncan

  • Alpaslan Dedeş

  • Alper Akarsu

  • Özgüç Türkalp (VAR)

  • Abdullah Bora Özkara (AVAR)

  • Mustafa İlker Coşkun (AVAR)

Müsabakanın VAR ve AVAR hakemleri gün içerisinde TFF'nin resmi internet sitesinden duyuruldu. 

RÖVANŞ MAÇININ TARİHİ

İki takım, Kazım Karabekir Stadı'ndaki ilk karşılaşmadan sonra bu kez İstanbul'daki mücadeleye hazırlanacak. BB Erzurumspor İstanbulspor rövanş maçı da, 29 Mayıs Pazar günü saat 18.00'de oynanacak.

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz