MAÇ ÖZETİ | Tarsus İdman Yurdu (4) 0-0 (1) Karacabey Belediyespor

TFF 2. Lig Play-Off'larında yarı finale yükselen Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü ile Karacabey Belediyespor, bugün rövanş maçı için sahaya indi. Müsabakanın 90 dakikalık normal süresinde gol sesi çıkmazken, 15'er dakikalık iki uzatma periyodu oynandı. Bu etapta da gol sesi çıkmayınca penaltılara gidildi. Karacabey, penaltılarda turladı.

MAÇ ÖZETİ | Tarsus İdman Yurdu (4) 0-0 (1) Karacabey Belediyespor
MAÇ ÖZETİ | Tarsus İdman Yurdu (4) 0-0 (1) Karacabey Belediyespor
GİRİŞ 24.05.2022 22:50 GÜNCELLEME 24.05.2022 22:56

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta normal sezonu Play-Off potasında tamamlayan Tarsus İdman Yurdu ile Karacabey Belediyespor, final arifesinde rövanş maçına çıktı. Müsabakanın normal süresinde gol sesi çıkmazken, 15'er dakikadan oluşma iki uzatma periyodu oynandı. Ekipler bu bölümde de gol bulamayınca, seri penaltı atışlarına gidildi ve Karacabey Belediyespor penaltılarda turladı. 

PENALTILAR

Karacabey Belediyespor: Ali Nizam (Attı), Sergen (Attı), Diclan (Attı), Hakan Arslan (Attı)

Tarsus İdman Yurdu: Sinan (Atamadı), Alperen (Attı), Özgürcan (Atamadı)

TARSUS İDMAN YURDU KARACABEY BELEDİYESPOR MAÇININ YAYIN BİLGİLERİ

Mersin temsilcisi Tarsus İdman Yurdu ile Bursa'dan Karacabey Belediyespor arasındaki Play-Off yarı finali, Kanal ON6'da canlı ve şifresiz olarak izlenebiliyor. Ayrıca, Kanal ON6'nın resmi internet sitesinde ve YouTube'da da maç yayını yapılıyor. Bu üç adres dışında, Tarsus Karacabey maçına dair gelişmeleri takip edebilmek için TÜMSPOR sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

MÜSABAKANIN İLK 11'LERİ

TARSUS İDMAN YURDU: Abdulaziz, Cengiz, Uygar, Artun, Hakan, Alperen, Gökhan, Eren, Volkan, Sefa, Erman

KARACABEY BELEDİYESPOR: 

MAÇ NE ZAMAN?

Tarsus İdman Yurdu Karacabey Belediyespor TFF 2. Lig Play-Off yarı finali rövanş maçı, 24 Mayıs Salı günü saat 20.00'de başlıyor. Müsabaka, Tarsus'un evi İlçe Stadı'nda oynanıyor. TFF'den yapılan bildirimde, karşılaşmanın seyircisiz oynandığı belirtildi. Öte yandan, maç saatinde kentteki hava sıcaklığının 23 derece olması ve yağışsız geçmesi bekleniyor.

HAKEMLER

  • Suat Arslanboğa

  • Oğuz Kağan Çalışır

  • Kadir Beyaz

  • Abdullah Volkan Aydın

Tarsus İdman Yurdu Karacabey Belediyespor maçının hakemi Suat Arslanboğa

TFF'nin resmi internet adresinde karşılaşmanın saha içi hakemleri duyurulurken, "Kemal Çakmak, Mehmet Altındağ ve Mümin Toslalı" gözlemci olarak atandı.

İKİ TAKIMIN FİNAL YOLCULUĞU

Sezona TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta başlayan Tarsus İdman Yurdu ile Karacabey Belediyespor, yılı Play-Off potasında bitirmeyi başardı. Tarsus, Çeyrek Final etabında Amed'i penaltılarla geçerken; Karacabey Belediyespor da Isparta Davrazspor'u eledi. 

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz