MAÇ ÖZETİ | Artvin Hopaspor 0-1 Arnavutköy Belediyespor

TFF 3. Lig'de finale yükselen takımlardan Artvin Hopaspor ile Arnavutköy Belediyespor, bugün bir üst lige yükselebilmek için kozlarını paylaştı. Karşılaşmanın 90 dakikasında gol sesi çıkmazken, uzatma dakikalarında İstanbul ekibinden Samet Günhan attığı golle takımını bir üst lige taşıdı.

MAÇ ÖZETİ | Artvin Hopaspor 0-1 Arnavutköy Belediyespor
MAÇ ÖZETİ | Artvin Hopaspor 0-1 Arnavutköy Belediyespor
GİRİŞ 24.05.2022 22:03 GÜNCELLEME 24.05.2022 22:04

TFF 3. Lig 1. Grup'ta normal sezonu Play-Off potasında tamamlayıp finale yükselen Artvin Hopaspor ile Arnavutköy Belediyespor, bugün bir üst lig için mücadele etti. Kayseri Kadir Has Stadyumu'nda oynanan müsabakayı, Arnavutköy Belediyespor 90+3'te bulduğu golle kazandı. 90 dakikalık sürede iki takım da gol bulamazken, uzatma dakikalarında Samet Günhan takımını öne geçirdi. Böylece, Arnavutköy Belediyespor TFF 2. Lig'e yükselmiş oldu.

ARTVİN HOPASPOR ARNAVUTKÖY BELEDİYESPOR MAÇININ YAYIN BİLGİLERİ

Uzunca bir süredir merakla beklenen Artvin Hopaspor Arnavutköy Belediyespor maçı, ülkemizde A Spor kanalında canlı ve şifresiz olarak izlenebiliyor. Ayrıca, A Spor kanalının resmi internet adresinde de maç yayını yapılıyor. Bu iki adres dışında, karşılaşmaya dair son gelişmeleri ve maç sonucunu öğrenebilmek için TÜMSPOR sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Arnavutköy Belediyespor, 2021-22

MAÇ NE ZAMAN?

Artvin Hopaspor ile Arnavutköy Belediyespor arasındaki TFF 3. Lig Play-Off final maçı, 24 Mayıs Salı günü saat 19.00'da başladı. Müsabaka, Kayserispor'un evi Kadir Has Stadyumu'nda oynandı. Tribünlere her iki takımın taraftarı kabul edildi. Öte yandan, maç saatinde kentteki hava sıcaklığının 16 derece olması ve yağışsız geçmesi düşünülüyordu.

KARŞILAŞMANIN İLK 11'LERİ

ARTVİN HOPASPOR:

ARNAVUTKÖY BELEDİYESPOR: Kıvanç, Mert, Fuat, Tolga, Mert Çölgeçen, Sefa, Çağrı, Ömer Faruk, Mücahit, Osman, Sirac 

HAKEMLER

  • Oğuzhan Çakır

  • Mert Baykal

  • Yusuf Susuz

  • Ahmet Balkan

Türkiye Futbol Federasyonu'nun resmi internet adresinde karşılaşmanın hakemleri açıklandı. Müsabakanın gözlemci heyeti de, "Baki Tuncay Akkın, Yaşar Çatal, Necdet Yeşildal ve Mehmet Canavar" oldu.

ARTVİN HOPASPOR'UN FİNAL YOLCULUĞU

Doğu Karadeniz temsilcisi Artvin Hopaspor, finale giden yolda ilk olarak 3. Lig 1. Grup'ta normal sezonu 59 puanla 5'inci sırada tamamladı. Yarı finalde 2'nci sıradaki Kütahyaspor'la eşleşen Hopa, içerde aldığı 2-1'lik skoru deplasmanda da koruyunca (0-0) finale yükseldi. 

ARNAVUTKÖY BELEDİYESPOR FİNALE NASIL YÜKSELDİ?

İstanbul temsilcisi Arnavutköy Belediyespor, ilk etapta 3. Lig 1. Grup'ta sezonu 4'üncü sırada tamamladı. Daha sonra, normal sezonun 3'üncüsü Bursa Yıldırımspor'la eşleşti. Yıldırımspor'u farklı skorla (4-1) geçen Arnavutköy, finale yükselerek Artvin Hopaspor'un rakibi oldu.

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz