MAÇ ÖZETİ | Bayburt Özel İdare 0-3 Bodrumspor

TFF 2. Lig Play-Off etabında yarı finale yükselen Bayburt Özel İdarespor ile Bodrumspor kozlarını paylaştı. Deplasmandaki Bodrumspor, rakibini 3-0'lık skorla mağlup ederek 6-1'lik total skorla finale yükseldi. Bayburt Özel İdarespor ise, turnuvaya yarı final aşamasında veda etti.

MAÇ ÖZETİ | Bayburt Özel İdare 0-3 Bodrumspor
MAÇ ÖZETİ | Bayburt Özel İdare 0-3 Bodrumspor
GİRİŞ 24.05.2022 17:24 GÜNCELLEME 24.05.2022 17:24

TFF 2. Lig'de sezonun formda ekiplerinden Bayburt Özel İdarespor ile Bodrumspor, yarı finalin 2'nci maçında sahaya indi. Hatırlanacağı üzere, ilk maç Muğla'da oynanmış ve ev sahibi ekip Bodrum, ilk maçı 3-1'lik skorla kazanmasını bilmişti. İki takım arasındaki rövanş maçı da Bodrumspor'un 3-0'lık üstünlüğüyle tamamlandı. Böylece, Bodrumspor TFF 2. Lig Play-Off finaline yükselen ilk takım oldu. 

GOLLER: Celal Dumanlı (Bodrumspor), 37', Burhan Eşer (Bodrumspor), 71', Berk İsmail Ünsal (Bodrumspor) 80'

BAYBURT ÖZEL İDARESPOR BODRUMSPOR YAYIN BİLGİSİ

Doğu Karadeniz temsilcisi Bayburt Özel İdarespor ile Ege Bölgesi'nden Bodrumspor'un oynadığı TFF 2. Lig Play-Off yarı final müsabakası herhangi bir kanalda yayınlanmıyor. Herhangi bir kanalda yayınlanmadığı gibi internette de yayın yapılmıyor. Bilindiği gibi serinin ilk karşılaşması YouTube'da yayınlanmıştı. Fakat rövanş maçı yayına kapalı olacak.

Bodrumspor antrenmanından

MAÇ NE ZAMAN?

Bayburt Özel İdarespor Bodrumspor maçı, 24 Mayıs Salı günü saat 15.30'da başlıyor. Karşılaşma, Bayburt'un evi Genç Osman Stadı'nda oynandı. Maç öncesi Bayburt Yönetimi bilet satışını gerçekleştirirken, yüzlerce taraftar takımlarına tribünden destek verdi. 

HAKEMLER

  • Tugay Kaan Numanoğlu

  • Emrah Ünal

  • Kemal Mavi

  • Yalçın Taşkınfurat

Müsabakanın hakemleri, Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) resmi internet adresinde paylaşıldı.

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz