MAÇ ÖZETİ İZLE | Eintracht Frankfurt 5-4 Glasgow Rangers (Penaltılar, UEFA Avrupa Ligi Finali)

UEFA Avrupa Ligi finalinde Almanya Bundesliga temsilcisi Eintracht Frankfurt, İskoçya'nın köklü kulübü Glasgow Rangers'ı penaltılarda mağlup ederek Kupa'ya uzandı. Penaltı atışları 5-4 sonuçlanırken, Rangers'da Ramsey topu filelere gönderemeyen isimdi. Peki, Eintracht Frankfurt Glasgow Rangers maç özeti nasıl izlenir?

MAÇ ÖZETİ İZLE | Eintracht Frankfurt 5-4 Glasgow Rangers (Penaltılar, UEFA Avrupa Ligi Finali)
MAÇ ÖZETİ İZLE | Eintracht Frankfurt 5-4 Glasgow Rangers (Penaltılar, UEFA Avrupa Ligi Finali)
GİRİŞ 19.05.2022 00:56 GÜNCELLEME 19.05.2022 01:00

Avrupa’nın 2 numaralı kupası olarak bilinen UEFA Avrupa Ligi’nde, “Peri Masalı” yaşayan Eintracht Frankfurt ile Glasgow Rangers, final maçında kozlarını paylaştı. Nefes kesen mücadelenin 90 dakikalık normal süresinde 1-1'lik eşitlik bozulmadı. 15'er dakikalık iki uzatma periyodunda da skor değişmedi. Özellikle, Kevin Trapp'ın son dakikadaki kurtarışı geceye damga vurdu. Penaltılara giden maçı 5-4 kazanan Eintracht, UEFA Avrupa Kupasını kazandı.

PENALTILAR

EİNTRACHT FRANKFURT: Christopher Lenz (Attı), Ajdin Hrustic (Attı), Daichi Kamada (Attı), Filip Kostic (Attı), Borre (Attı)

GLASGOW RANGER: Tavernier (Attı), Steven Davis (Attı), Scott Arfield (Attı), Aaron Ramsey (Kaçırdı), Kemar Roofe (Attı)

Exxen Aylık Ücreti 2022 Ne Kadar? ExxenSpor Paketi Fiyatı ve Diğer PaketlerExxen Aylık Ücreti 2022 Ne Kadar? ExxenSpor Paketi Fiyatı ve Diğer Paketler

Maç Özeti Nasıl İzlenir? 

Eintracht Frankfurt ile Glasgow Rangers arasındaki UEFA Avrupa Ligi final maçının özeti, EXXEN adlı dijital video uygulamasının YouTube kanalında yayınlanmaktadır. Ayrıca, maçın tekrarı S Sport Plus uygulamasında da paylaşılıyor. Bu iki adres dışında, karşılaşmaya dair gelişmelerden haberdar olabilmek için TÜMSPOR sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Eintracht Frankfurt Glasgow Rangers Maçını Şifresiz Veren Yabancı Kanallar!

UEFA’nın resmi yayıncıları arasında yer alan ve Eintracht Frankfurt Glasgow Rangers maçını şifresiz yayınlayan kanallar şu şekilde:

  • Azerbaycan: CBC Sport HD

  • Almanya: Sport1

  • Avusturya: Puls 4

  • Belarus: Belteleradio (Ukrayna-Rusya savaşından ötürü belirsiz)

  • Belçika: RTL

  • Brezilya: Esporte Interativo

  • Kolombiya: RCN TV

  • Hırvatistan: HRT

  • Estonya: ERR

  • Fransa: M6

  • Macaristan: TV2

  • İzlanda: RUV

  • İtalya: SKY Italia

  • Kuzey Makedonya: MRT

  • Malta: PBS

  • Portekiz: SIC

  • Sırbistan: RTS

  • Surinam: STVS

  • Ukrayna: Ukrayina

  • Birleşik Krallık: BT Sport

  • Venezuela: Meridiana Television

Kardeş ülke Azerbaycan’da Eintracht Frankfurt Glasgow Rangers maçını canlı ve şifresiz yayınlayan CBC Sport HD kanalının uydu ve frekans bilgileri için aşağıdaki haberi okuyabilirsiniz.

CBC Sport HD nasıl izlenir? Uydu ve Frekans bilgileri nedir? İnternet yayını...CBC Sport HD nasıl izlenir? Uydu ve Frekans bilgileri nedir? İnternet yayını...

Eintracht Frankfurt Glasgow Rangers Maçı Nasıl Canlı İzlenir?

Dünya genelinde milyonlarca futbol tutkununun merakla beklediği Eintracht Frankfurt Glasgow Rangers maçı, EXXEN adlı video uygulamasında canlı ve şifreli olarak izlenebilmektedir. EXXEN'in uygulaması ve internet sitesi üzerinden maç yayını yapılıyor. Bu iki adres dışında, TÜMSPOR sayfasını ziyaret ederek müsabakaya dair son gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.

Karşılaşmanın İlk 11'leri

EİNTRACHT FRANKFURT: Trapp, Ndicka, Sow, Kostic, Kamada, Rode, Toure, Borre, Lindstörm, Tuta, Knauff

GLASGOW RANGERS: McGregor, Tavernier, Goldson, Bassey, Barisic, Lundstram, Jack, Kamara, Wright, Aribo, Kent

Maç Ne Zaman?

Eintracht Frankfurt Glasgow Rangers UEFA Avrupa Ligi 2021-22 final maçı, 18 Mayıs Çarşamba günü saat 22.00’de başlıyor. Kritik karşılaşma, İspanya’nın Sevilla kentinde yer alan Estadio Ramon Sanchez Pizjuan Spor Kompleksi’nde oynanacak. Karşılaşma öncesinde 45 bin biletin tamamı Frankfurt ve Rangers’lı taraftarlara satıldı.

Eintracht Frankfurt’un Final Yolculuğu

Temsilcimiz Fenerbahçe’nin de yer aldığı UEFA Avrupa Ligi D Grubu’nu liderlikle tamamlayan Eintracht Frankfurt, turnuvaya doğrudan Son 16 turunda başladı.

Fenerbahçe Eintracht Frankfurt maçı, Ülker Stadyumu

Bu etapta İspanyol Real Betis’i uzatmalarda geçen Almanlar, çeyrek finalde Barcelona’yı eleyerek büyük yankı uyandırdı. Yarı finalde de İngiltere’nin köklü takımı West Ham United’ı turnuvanın dışına iten Frankfurt, Ramon Sanchez’deki final maçını oynamaya hak kazandı.

Glasgow Rangers Hangi Takımları Eledi?

A Grubu’nu Olympique Lyon’un gerisinde, 2’nci sırada tamamlayan Glasgow Rangers; elemelere Play-Off aşamasından dahil oldu.

Glasgow Rangers Borussia Dortmund maçı

Bu etapta Almanya’nın güçlü ekibi Borussia Dortmund’u geçen İskoçlar, Son 16’da Kızılyıldız’ı, çeyrek finalde Braga’yı, yarı finalde de favori olarak gösterilen RB Leipzig’i eledi. Şimdiye dek 2 Alman ekibini turnuvanın dışına iten Rangers, 3’üncü Alman takımıyla finalde kozlarını paylaşıyor.

İki Takımın Eksik ve Sakat Oyuncuları

EİNTRACHT FRANKFURT: Diant Ramaj, Martin Hinteregger, Jan Schröder, Danny da Costa, Jasper,

GLASGOW RANGERS: Filip Helander, Nnamdi Ofoborh, Ianis Hagi, Alfredo Morelos

Eintracht Frankfurt Barcelona maçı

Maçın 11’leri Açıklandı Mı?

Eintracht Frankfurt ile Glasgow Rangers takımlarının ilk 11 oyuncuları henüz açıklanmadı. Kulüpler, karşılaşmaya son bir saat kala sahaya çıkacak 11’lerini sosyal medya hesapları aracılığıyla duyuracak.

Maç Öncesi Kim Ne Dedi?

Oliver Glasner (Eintracht Frankfurt Teknik Direktörü): Bu yıl, İspanya’daki üçüncü maçımıza çıkacağız. İki maçımızı kazanmıştık. Bu maçta da benzer hislere sahibim.

Eintracht Frankfurt Teknik Direktörü Oliver Glasner

Giovanni Van Bronckhorst (Glasgow Rangers Teknik Direktörü): Taraftarımız, bu maçta önemli bir faktör olacak. Gerçekten, evimize güzel bir sonuçla dönmek istiyoruz. Sahada güçlü yönlerimizi yansıtmaya çalışacağız.

Glasgow Rangers Teknik Direktörü Giovanni Van Bronckhorst

James Tavernier (Glasgow Rangers Sağ Beki): Son yıllarda birçok yetenekli genç futbolcuyu kadromuza dâhil ettik. Gençlik ve tecrübe karışımından oluşma bir ekibe sahibiz. Birbirimiz için ölüme gidecek kadar gözümüzü kararttık. Kupayı istiyoruz.

Sebastian Rode (Eintracht Frankfurt Orta Sahası): Maçtan önce atmosferi iyice yaşamak istiyoruz. Maç esnasında da bu atmosferi duymak şahane olacak. Kulüp ve kariyerim için inanılmaz ötesi özel bir an.

Rafael Borre (Eintracht Frankfurt Forveti): Frankfurt’la finale kadar geldiğim için inanılmaz mutluyum. Gerçekten çok iyi bir ruha sahibiz. Takım ruhumuzu sahada da göstermek istiyoruz.

Ryan Jack (Glasgow Rangers Orta Sahası): İnanılmaz ötesi bir yolculuk oldu. Rangers’la finale geleceğimi düşünmezdim. Çok mutluyum. Umarım, Kupa’yı Glasgow’a götürebiliriz.

Eintracht Frankfurt ile Glasgow Rangers’ın Form Durumu

UEFA Avrupa Ligi’nde oldukça başarılı bir grafik çizen Eintracht Frankfurt ile Glasgow Rangers, ligde geçtiğimiz sezonu aratacak türden bir forma sahip. Frankfurt, son 5 maçının sadece 2’sini kazanıp 1’ini kaybetmiş, iki maçta da berabere kalmıştı. Rangers cephesinde de, durum; Frankfurt’a nazaran bir nebze daha iyi. Şampiyonluğu ezeli rakibi Celtic’e kaptıran Rangers, son 5 maçının 4’ünü kazanırken, 1’inde berabere kaldı.

Hakemler

  • Slavko Vincic (Hakem)

  • Tomaz Klancnik (1. Yardımcı Hakem)

  • Andraz Kovacic (2. Yardımcı Hakem)

  • Srdjan Jovanovic (Dördüncü Hakem)

  • Pol van Boekel  (VAR)

Eintracht Frankfurt Glasgow Rangers maçının hakemi Slavko Vincic

Avrupa Futbol Federasyonları Birliği (UEFA), karşılaşmanın orta hakemini ve yardımcılarını Slovenya Futbol Federasyonu’ndan, dördüncü hakemi Sırbistan’dan, VAR’ı da Hollanda Futbol Federasyonu’ndan seçti. Özellikle maçın orta hakemi Vincic, bu yıl birden fazla Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi maçında düdük çalmıştı.

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz