ÖZET | Bursa Yıldırımspor 0-1 Arnavutköy Belediye Gençlik Spor Kulübü

TFF 3. Lig 1. Grup'ta normal sezonu 3'üncü sırada tamamlayan Bursa Yıldırımspor, evinde Arnavutköy Belediyespor'u ağırladı. Arnavutköy, Bursa'yı deplasmanda 1-0 mağlup ederek; toplam skoru 4-1'e getirdi ve bir üst tura yükselen taraf oldu.

ÖZET | Bursa Yıldırımspor 0-1 Arnavutköy Belediye Gençlik Spor Kulübü
ÖZET | Bursa Yıldırımspor 0-1 Arnavutköy Belediye Gençlik Spor Kulübü
GİRİŞ 17.05.2022 18:04 GÜNCELLEME 17.05.2022 18:05

İstanbul ekiplerinden Arnavutköy Belediye Gençlik Spor Kulübü, 3-1'in avantajıyla gittiği Bursa Yıldırımspor deplasmanından 1-0'lık galibiyetle ayrıldı. Toplam skor 4-1'e gelirken, Arnavutköy bir üst tura yükselen taraf oldu. 

Bursa Yıldırımspor Arnavutköy Belediyespor Maç Özeti Nasıl İzlenir?

Bursa Yıldırımspor ile Arnavutköy Belediyespor arasındaki Play-Off rövanş müsabakası, ülkemizde herhangi bir televizyon kanalında canlı yayınlanmadı. Bu sebeple, karşılaşmanın özet görüntüleri hiçbir yerde bulunmuyor.

SPORA DAİR TÜM GELİŞMELER TÜMSPOR'DA!

Maç Ne Zaman?

Futbolseverlerin merakla beklediği Bursa Yıldırımspor Arnavutköy Belediyespor maçı, 17 Mayıs Salı günü saat 16.00'da başladı. Karşılaşma, Yıldırımspor'un evi Minareli Çavuş Spor Tesisleri'nde oynandı.

Hakemler

  • Raşit Yorgancılar (Hakem)

  • Emin Barlas (1. Yardımcı Hakem)

  • Abdülhamit Söyler (2. Yardımcı Hakem)

  • Yusuf Alper Abalı (Dördüncü Hakem)

İlk Maçta Ne Olmuştu?

Bolluca Stadı'nda oynanan serinin ilk karşılaşması, Arnavutköy Belediye Gençlik ve Spor Kulübü'nün 3-1'lik üstünlüğüyle tamamlanmıştı. O maçta, Arnavutköy'ün iki golünü penaltıdan Mert Caymaz kaydederken, skoru tayin eden 3'üncü golü 75'inci dakikada Osman Bayrak atmıştı. Bursa Yıldırımspor'un tek golü de, 7'nci dakikada Arnavutköylü Sıraç'ın kendi kalesine gol atmasıyla gerçekleşti. İkinci maçı da kazanan İstanbul temsilcisi bir üst tura yükseldi. 

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz