Karacabey Belediyespor Tarsus İdman Yurdu maçı ne zaman? TFF 2. Lig Play-Off...

TFF 2. Lig Play-Off aşamasında yarı finale adını yazdıran Karacabey Belediyespor'un rakibi Tarsus İdman Yurdu oldu. Peki, Karacabey Tarsus maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? Öte yandan, rövanş maçının ne zaman oynanacağı da merak edilen konu başlıkları arasında. İşte, finale giden ekibin belli olacağı karşılaşmanın yayın takvimi...

Karacabey Belediyespor Tarsus İdman Yurdu maçı ne zaman? TFF 2. Lig Play-Off...
Karacabey Belediyespor Tarsus İdman Yurdu maçı ne zaman? TFF 2. Lig Play-Off...
GİRİŞ 16.05.2022 23:01 GÜNCELLEME 16.05.2022 23:01

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta normal sezonu 3'üncü sırada tamamlayan Karacabey Belediyespor, Play-Off yarı finalinde Tarsus İdman Yurdu ile eşleşti. Bursa temsilcisi Karacabey, çeyrek finalde Isparta Davrazspor'u geçerken; Tarsus İdman Yurdu da, Amed'i penaltılarda elemeyi başarmıştı. Peki, Karacabey Belediyespor Tarsus İdman Yurdu maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? Dahası, bu karşılaşmanın rövanşı hangi tarihlerde oynanacak? İşte, Karacabey Tarsus İdman Yurdu maçına dair merak edilenler...

MAÇ ÖZETİ İZLE | Amed Sportif Faaliyetler 6-7 Tarsus İdman Yurdu (Penaltılar)MAÇ ÖZETİ İZLE | Amed Sportif Faaliyetler 6-7 Tarsus İdman Yurdu (Penaltılar)

Karacabey Belediyespor Tarsus İdman Yurdu Maçı Ne Zaman?

Binlerce taraftarın merakla beklediği Karacabey Belediyespor ile Tarsus İdman Yurdu arasındaki Play-Off yarı final ilk maçı, 20 Mayıs Cuma günü oynanacak. Karşılaşmanın oynanacağı saat henüz belirlenmezken, ilk maç Bursa'da organize edilecek. 

Karacabey Belediyespor Tarsus İdman Yurdu

Maç Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Karacabey Belediyespor Tarsus İdman Yurdu yarı finalinin hangi kanalda yayınlanacağı henüz bilinmiyor. Resmi açıklamaların önümüzdeki günlerde kulüpler tarafından yapılması düşünülüyor.

Rövanş Maçı Ne Zaman?

İki ekip ilk maçı oynadıktan sonra bu kez 24 Mayıs Salı günü rövanş maçı için kozlarını paylaşacak. Bu karşılaşma, Tarsus'un evinde oynanacak. İki maçta da rakibine üstünlük kuran taraf, TFF 2. Lig Play-Off finaline yükselecek. Finali de kazanan ekip, doğrudan TFF 1. Lig biletini alacak. 

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz