Dorukhan Toköz'ün seçtiği şarkı duygulandırdı! Ahmet Çalık formasıyla...

Trabzonspor'un sezon başında bedelsiz olarak kadrosuna kattığı Dorukhan Toköz, şampiyonluk yoluna Ahmet Çalık formasıyla çıktı. Dorukhan Toköz'ün seçtiği şarkı duygulandırırken stadyumda alkış tufanı koptu!

Dorukhan Toköz'ün seçtiği şarkı duygulandırdı! Ahmet Çalık formasıyla...
Dorukhan Toköz'ün seçtiği şarkı duygulandırdı! Ahmet Çalık formasıyla...
GİRİŞ 15.05.2022 00:46 GÜNCELLEME 15.05.2022 12:04
Bu Habere 34 Yorum Yapılmış

Trabzonspor'un başarılı futbolcusu Dorukhan Toköz, takımının bugünkü şampiyonluk kutlamasında oldukça duygusal bir şarkı tercihi yaptı. 11 Ocak'ta hayatını kaybeden Konyasporlu savunma oyuncusu Ahmet Çalık'ın formasıyla zafer yoluna çıkan futbolcu, izleyenleri duygulandırdı. O anlar, kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu.

Dorukhan Toköz, Ahmet Çalık forması

"Doymadım Doyamadım..."

Geçtiğimiz sezon, Beşiktaş'ın şampiyonluk kutlamalarına Sezen Aksu'nun "Gidiyorum" şarkısıyla çıkan ve sezon bitiminde takımdan ayrılan Dorukhan Toköz'ün, bu yılki kutlamalara hangi şarkıyla çıkacağı merak ediliyordu. Trabzonspor'un şampiyonluğunda kilit rol üstlenen Toköz, yine Sezen Aksu'nun şarkılarından "Doymadım Doyamadım" ile zafer yoluna çıktı. Fakat bu şarkıyı tercih etmesindeki sebep, 11 Ocak'ta hayatını kaybeden Ahmet Çalık'tı.

Konyaspor, 26 yaşındaki savunma oyuncuları Ahmet Çalık'ın vefatını "Doymadım Doyamadım" şarkısı ile paylaşmıştı. Video formatına dönüştürülen bu gönderi, kısa sürede binlerce kez beğenilirken; Ahmet Çalık'ın adı 2021-22 sezonuna verilmişti. Dorukhan Toköz de, milli takımdan arkadaşını mutlu gününde unutmayıp hem onun formasıyla, hem de Konyaspor'un seçtiği "Doymadım Doyamadım" şarkısıyla yad etti.

Trabzonsporlu futbolcunun bu hamlesi sosyal medyada takdir topladı. 

YORUMLAR 34
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Beş lira versem benim formamla da çıkar. Ver parayı al havayı
    Cevapla
  • antimal 1 yıl önce Şikayet Et
    ne kadar iğrenç bir yorum.
    Cevapla
  • maho 1 yıl önce Şikayet Et
    insan hayatından önemli ne olabir. Tüm takım taraftarlarına çağrım. gelin kardeş olalım sonuçta bu bir oyun eğlenelim tadında bırakalım kazanan var kaybeden var ama hep devam ediyor ve sonuçta hayat sürdükçe devam ediyor
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin. Güzel insandı
    Cevapla
  • Konyasporlu 1 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun Dorukan acımıza ortak oldun yolun açık olsun
    Cevapla
  • Erol Tambova 1 yıl önce Şikayet Et
    Sevgili Dorukhan seni alnından öpüyorum. Adam gibi adamsın. Yolunda emin adımlarla ilerliyorsun. Eskişehirlilerin gururusun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle