MAÇ ÖZETİ | Galatasaray 1-3 Dinamo Kiev

Ukrayna Rus savaşı sebebiyle ülkelerini terk etmek zorunda kalan Dinamo Kiev, Süper Lig ekibi Galatasaray ile hazırlık maçında karşılaştı. "Barış için maç" sloganına sahip karşılaşmayı Kiev, 3-1 kazandı. Cimbom'un tek golünü Barış Alper Yılmaz atarken, Kiev'in golleri Buyalski, Besedin, Tsihankov attı.

MAÇ ÖZETİ | Galatasaray 1-3 Dinamo Kiev
MAÇ ÖZETİ | Galatasaray 1-3 Dinamo Kiev
GİRİŞ 14.04.2022 18:57 GÜNCELLEME 14.04.2022 18:58

"Barış için maç" sloganıyla Avrupa'nın çeşitli bölgelerinde hazırlık maçları düzenleyen Dinamo Kiev, bugün İstanbul'a gelerek Galatasaray'la karşılaştı. NEF Stadyumu'nda oynanan karşılaşmayı 6 bini aşan futbol tutkunu takip etti. Galatasaray, evinde Dinamo Kiev'e 3-1 mağlup olurken takımın tek golünü Barış Alper Yılmaz attı. Kiev'de de Buyalski, Besedin, Tsihankov skora katkı sağlayan isimlerdi. Cimbom, Pazartesi günü Yeni Malatyaspor'u ağırlayacak.

Galatasaray Yeni Malatyaspor maçı ne zaman? GS Malatya maç bilet fiyatları...Galatasaray Yeni Malatyaspor maçı ne zaman? GS Malatya maç bilet fiyatları...

GALATASARAY DİNAMO KİEV MAÇI NASIL CANLI İZLENİR?

Maç saatinde YouTube yayını habere eklendi. Süper Lig maratonuna kısa bir ara veren Galatasaray ile Dinamo Kiev takımlarının oynayacağı hazırlık karşılaşması, kulübün televizyon kanalı GSTV üzerinden canlı ve şifreli olarak izlenebilecek. Yani, GSTV'nin yer aldığı tüm platformlar üzerinden maç takibi yapılabilecek. Lakin, Galatasaray takımının oynadığı bazı hazırlık maçlarını internet üzerinden, tamamen ücretsiz yayınladığı biliniyor. Hatta bazı maçlar YouTube'dan ekrana geliyor. Maç saatinde bu belirsizliklerin tamamı cevaplanmış olacak.

Galatasaray Dinamo Kiev hazırlık maçı

HAZIRLIK MAÇININ İLK 11'LERİ AÇIKLANDI MI?

GALATASARAY: Pena, Alparslan, Erick, Ömer, Morutan, Barış, Emre, Ardai Halil, Semih Boey

DİNAMO KİEV: Bushchan, Vivcharenko, Popov, Syrota, Karavaev, Sydorchuk, Shaparenko, Buiaskyi, Antiukh, Tsygankov, Besedin

Galatasaray'ın yedekleri arasında Jankat ve Beknaz Almazbekov gibi isimler de yer alıyor. İki genç futbolcunun biyografilerini öğrenebilmek için aşağıdaki haberlerimizi okuyabilirsiniz.

Beknaz Almazbekov kimdir ve kaç yaşındadır? Galatasaray'ın yeni yıldız adayı A Takım'la idmanda!Beknaz Almazbekov kimdir ve kaç yaşındadır? Galatasaray'ın yeni yıldız adayı A Takım'la idmanda!

Jankat Yılmaz kimdir? Galatasaray'ın kalesi ona emanet! Muslera'dan sonra...Jankat Yılmaz kimdir? Galatasaray'ın kalesi ona emanet! Muslera'dan sonra...

GS D. KİEV MAÇI ŞİFRESİZ Mİ?

Sarı Kırmızılı ekibin resmi internet sitesinden yapılan açıklamada bu müsabakanın GSTV üzerinden yayınlanacağı duyuruldu. GSTV, daha çok abonelik gerektiren platformlarda faaliyetlerini sürdürdüğü için Dinamo Kiev maçının şifreli olacağı düşünülüyor. Ancak bazı durumlarda, kanal şifresiz hale geliyor ve yayın genel kitleye ücretsiz olarak sunuluyor. Bu noktada son karar kulüp yönetimine ve iç işleyişe ait.

Galatasaray Dinamo Kiev GSTV şifresiz

MAÇ NE ZAMAN VE SAAT KAÇTA?

Galatasaray ile Dinamo Kiev arasındaki hazırlık maçı, 14 Nisan Perşembe günü saat 17.00'de başlıyor. Sarı Kırmızılı ekip, bu müsabakada rötasyona giderken, bir süredir yeşil sahalardan ayrı kalan Dinamo Kiev; maç kondisyonunu öncelik hale getirmiş durumda. NEF Stadyumu'ndaki bu karşılaşma için PassoLig sistemi üzerinden biletler satışa sunuldu. Binlerce taraftar, stadyuma gelerek takımlarına destek verdi.

GS hazırlık maçı şifresiz izle link

MAÇ SONUCU, ÖZET VE DİĞER GELİŞMELER BİR TIK UZAĞINDA!