H.Uluç'tan, H. Şükür'e ağlatan yazı!

Hakan'a, 'Futbol seni bırakana kadar, sakın sen onu bırakma.. İstersen git Çatladıkapıspor'da oyna, ama oyna..' diyen Hıncal Uluç çok konuşulacak bir yazı yazdı...

H.Uluç'tan, H. Şükür'e ağlatan yazı!
H.Uluç'tan, H. Şükür'e ağlatan yazı!
GİRİŞ 22.05.2008 15:15 GÜNCELLEME 10.05.2021 14:54
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Hıncal Uluç'un yazısı

Fatih Terim, Hakan Şükür'e ayıp etti. Adnan Polat'ın Hakan Şükür'e tavrı ayıptan da öte..
Galatasaray camiasının yıllardan beri Hakan'a kerhen tahammül eden ve onu protesto etmek için adeta fırsat kollayan tutumunu izah mümkün değil.
Oysa, Türk futboluna ve Galatasaray'a onun kadar hizmet eden bir futbolcu daha yok. Hakan dünya uzmanlarının da birleştiği gibi, gelmiş geçmiş en büyük Türk futbolcusu.. Gol üzerine kırmadık rekor bırakmadı. Liderliğini yaptığı Galatasaray bu ülkenin kulüp başarılarının en büyüğüne ulaştı. Avrupa Süper Kupasını kazandı. Galatasaray'ın son iki şampiyonluğunun altındaysa doğrudan Hakan imzası var, herkesten önce.
Fenerbahçe ve Beşiktaş gibi rakiplerin medyadaki sözcüleri Hakan'dan kurtulmak için yıllardır 'Bırak' kampanyası sürdürüyorlar. Bunlara, kendi küçük kompleksleri yüzünden katılan Galatasaray ağır topları da var ne acı..
Hakan şimdi bir dönemeçte.. Hayatı konusunda karar verecek.. Görüşlerim mi?.. Benden evvel davranıp, ağabeyim Öcal kaleme almış.. Onun yazısını aynen naklediyorum. 'Tamamı benim fikrimdir' diyerek ve altına imzamı koyarak..
Şimdi 'Metin ve Hakan' başlıklı bu yazıyı dikkatle oku Hakan.. Kararını ondan sonra ver..

 

 

Ağabeyimin sözleri bunlar Hakan.. Benim son sözüm mü?..
Futbol seni bırakana kadar, sakın sen onu bırakma.. İstersen git Çatladıkapıspor'da oyna, ama oyna.. Ta ki, beyninden 'Futbol oynama arzusu' silinene dek.. Metin'i omuzlardan boşluğa, Gol Krallı olduğu yıl, zirveden zillete düşürenler, futbolun yerini alkolün almasını adeta teşvik ettiler.. Alkollü kullandığı arabasıyla ölüme gidince de, hiç utanmadan arkasından ağladılar.
İkinci Metin olma, Hakan!..
Bu senin hayatın. Kararını kendin ver.. Ne Fatih Terim, ne Adnan Polat, ne de başkası.. Hele de bu yaygaracı medya, seni geri dönülmez bir pişmanlığa yuvarlamasın sakın..
İzin verme!.
YORUMLAR 25
  • h.hüsnü tümen 15 yıl önce Şikayet Et
    FİKİR OLARAK ZIT olmasına rağmen. Hakan konusunda tarafsız yazan tek gazeteci GS yönetimi hakanın tavsiye edeceği genç birini transfer ederek hakanın onu yetiştirene kadar( yıl) futbola devam etmesi sağlanmalıdır.( BENİM ADAYIM sakaryalı ferdi) milli takımı slovakya maçında seyrettik. mevlütün takımda yeri yok semihte iyi bir yedek olmaya devam eder. şimdi sıra geldi hakan ŞÜKÜR ü çağırmak ama fatih terimi korkutanları kim ikna edecek.....
    Cevapla
  • nupell artçı 15 yıl önce Şikayet Et
    bingölsporlu. hakan şükür gercekten büyük futbolcuusn sana her şey yakısr eger yazımı okuduysan ne olur bana formanı yolla bingölden sevgilelerle
    Cevapla
  • GALATASARAY 15 yıl önce Şikayet Et
    çekemeyenler çatlasın. hayret hınç-al ilk defa yazını beğendim ama yine de tam değil bence hakan GS dışında avrupa veya katar da olabilir olmayacaksa gidip de mesela bir ankaragücü vs olmamalı çünkü zirvedesin son şampiyonluğu da aldın evet rakipler çekemeiyor neden çünkü saha kenarında olsan bile birliktelik duygusu veriyorsun bu da onlaır kızdıryor bence kopma ve arada sırada oynasanda menajerf utbolcu niteliinde katkın olsun çekemeyenler kıskansın aça çatladıkapıda oynatyamayacakklarına göre o çekemeyenler çatlasın çatlasın :)
    Cevapla
  • ilter sarıer 15 yıl önce Şikayet Et
    haklısın ve ilk defa haklısın. ben artık fatih terimli,auroleo lu milli takımı bırakıyorum.bu takımla ne olacağını greceksiniz. balon patlayacak merak etmeyin.dünyanın neresinde bir insana yüklenilir anlamadım gitti.futbol dinsizlik midir ki bu adam bu kadar yadırganıyor.hakan üzerinden siyaset yapanları Allah a havale ediyorum.hakan futbola devam.. biz dua ediyoruz sen merak etme kardeşim.fatih terim de yakında talk schowlara başlar.hergün tv lerde maşallah.
    Cevapla
  • alper tunga 15 yıl önce Şikayet Et
    bırakma hakan. bırakma hakan abi çok süpersin.gs seni bırakırsa çok yanlış yapar...senin gibi futbolcu türkiyede yok...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle