MAÇ ÖZETİ | Vakıfbank 3-1 Fenerbahçe Opet CEV Yarı Final

Avrupa'nın en büyük kadın voleybol organizasyonu CEV Şampiyonlar Ligi yarı finalinde önceki gün Vakıfbank Spor Kulübü ile Fenerbahçe Opet kozlarını paylaştı. Bağlarbaşı'ndaki (Üsküdar) Spor Sarayı'nda oynanan müsabakayı Vakıfbank, 3-1'lik skorla kazandı.

MAÇ ÖZETİ | Vakıfbank 3-1 Fenerbahçe Opet CEV Yarı Final
MAÇ ÖZETİ | Vakıfbank 3-1 Fenerbahçe Opet CEV Yarı Final
GİRİŞ 01.04.2022 12:11 GÜNCELLEME 01.04.2022 12:12

Avrupa voleybolunun en büyük organizasyonları arasında gösterilen CEV Şampiyonlar Ligi'nde önceki gün Vakıfbank ile Fenerbahçe Opet kozlarını paylaştı. İki takımın kıran kırana geçen mücadelesinde Vakıfbank evinde 3-1'lik galibiyete uzanmasını bildi. Sarı Beyazlıları galibiyete taşıyan setler 25-21, 25-20, 22-25 ve 25-18 şeklindeydi. Öte yandan, günün MVP ödülünü yine Vakıfbank'ın yıldızı Gabi Guimaraes aldı. Rövanş maçı 6 Nisan Çarşamba günü Burhan Felek Spor Salonu'nda oynanacak.

VAKIFBANK FENERBAHÇE OPET CEV YARI FİNAL MAÇINA DAİR GELİŞMELER TÜMSPOR'DA!

Vakıfbank Fenerbahçe Opet CEV Şampiyonlar Ligi maçı canlı izle

VAKIFBANK FENERBAHÇE OPET MAÇI NASIL CANLI İZLENİR?

CEV Kadınlar Şampiyonlar Ligi Yarı Final ilk maçı Vakıfbank Fenerbahçe Opet maçı ülkemizde S Sport2 ve S Sport Plus üzerinden canlı ve şifreli yayınlanıyor. Vakıfbank ve Fenerbahçe'nin oynadığı karşılaşmaların bazıları TRT Spor ve TRT Spor YILDIZ kanallarında da yayınlanıyordu. Lakin, TRT Spor ve TRT Spor YILDIZ kanallarının bugünkü yayın akışında Vakıfbank Fenerbahçe Opet maçı yer almıyor. Bu adresler haricinde, Vakıfbank Fenerbahçe Opet maçına ilişkin gelişmelerden haberdar olabilmek için TÜMSPOR sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

VAKIFBANK FENERBAHÇE OPET MAÇI NE ZAMAN VE SAAT KAÇTA?

Vakıfbank ve Fenerbahçe Opet'in oynayacağı CEV Şampiyonlar Ligi Yarı Final ilk maçı 31 Mart Perşembe günü saat 19.00'da başlıyor. Karşılaşma, Üsküdar'ın Bağlarbaşı mahallesinde yer alan Vakıfbank Spor Sarayı'nda organize edilecek. Maç öncesi satışa sunulan 2 bin 500 biletin tamamı tükendi. Bu sebeple, Vakıfbank atmosferinin etkileyici olması da düşünülüyor. Ayrıca, maçın oynanacağı saatlerde İstanbul'daki hava sıcaklığının 19 derece olması ve yağışsız geçmesi düşünülüyor.

Vakıfbank Fenerbahçe şifresiz Youtube izle

VAKIFBANK FENERBAHÇE OPET MAÇINI ŞİFRESİZ VEREN YABANCI KANALLAR

Vakıfbank Fenerbahçe maçı sadece Türkiye'de değil, Avrupa'nın başka bölgelerinde de seyredilebilecek. Özellikle YouTube faktöründen ötürü tüm voleybol tutkunları bu karşılaşmayı internet vasıtasıyla takip edebilir. S Sport2 ve S Sport Plus uygulamaları dışında CEV'in YouTube kanalında da maç yayını yapılacak. CEV yayını şifresiz ve canlı olacak.

RÖVANŞ MAÇI NE ZAMAN?

Bugünkü ilk randevudan sonra Vakıfbank ile Fenerbahçe, 6 Nisan Çarşamba günü bir daha karşı karşıya gelecek. 6 Nisan Çarşamba günü saat 19.00'da bu kez Sarı Lacivertlilerin evi Burhan Felek Spor Salonu'nda maç yapılacak. İki maçta da aynı skorun olması halinde 15 sayılık altın sete gidilecek. Altın setin kazananı finale yükselecek. 

KAZANAN TAKIM FİNALDE HANGİ TAKIMLA EŞLEŞECEK?

Dev maçın kazananı CEV Şampiyonlar Ligi'nin ikinci finalisti olacak. Turnuvanın ilk finalisti, Rus takımlarının diskalifiye edilmesinden ötürü belirlenmişti. İtalya'nın köklü kulüplerinden İmoco Conegliano, Kadınlar Şampiyonlar Ligi organizasyonunun ilk finalisti oldu.