Rakip İtalya’nın soyunma odası pislik içinde! Kaptan Bonucci özür diledi…

A Milli Futbol Takımımızın gün içerisinde karşılaşacağı İtalya’da, takım kaptanı Leonardo Bonucci kameraların karşısına geçti. Bonucci, soyunma odasındaki görüntüler için özür dilerken bir daha bu durumun oluşmayacağına dair söz verdi. İtalya’nın soyunma odasının son hali sosyal medyada gündeme oturmuştu.

Rakip İtalya’nın soyunma odası pislik içinde! Kaptan Bonucci özür diledi…
Rakip İtalya’nın soyunma odası pislik içinde! Kaptan Bonucci özür diledi…
GİRİŞ 30.03.2022 13:20 GÜNCELLEME 30.03.2022 13:21
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Dünya Kupası Avrupa Elemeleri C Yolu’nda Kuzey Makedonya’ya yenilen İtalya, beklenmedik bir şekilde Kupa’ya veda etti. Trajkovski’nin 90+2’de kaydettiği golden sonra İtalyan futbolcular büyük üzüntü yaşadı. Lakin bu üzüntülerini hiç de beklenmedik bir şekilde dışa vurdular. İtalya’nın Sicilya adasındaki Palermo Renzo Barbera Stadyumu’nun son hali eleştirilere neden oldu. Stadyum görevlileri, soyunma odasının son halini fotoğraflayıp sosyal medya üzerinden paylaştı. Tepkilerin artması üzerine kaptan Leonardo Bonucci kameraların karşısına geçti.

Türkiye İtalya hazırlık maçı ne zaman, bugün mü? Türkiye maçı hangi kanalda? Muhtemel 11'ler...Türkiye İtalya hazırlık maçı ne zaman, bugün mü? Türkiye maçı hangi kanalda? Muhtemel 11'ler...

Yerde Sigara İzmaritleri Dahi Var!

Stadyum görevlileri, İtalya soyunma odasının tüm görüntülerini sosyal medya aracılığıyla paylaştı. Görüntülerin mide bulandırıcı olduğunu savunan görevlilere büyük destek geldi.

İtalya soyunma odası

Ayrıca, İtalyanlar sadece Kuzey Makedonya sonucunu değil; soyunma odasının son halini de eleştiri yağmuruna tuttu. Öte yandan, yerde kullanılmış maskelerin ve sigara izmaritlerinin olması profesyonel futbol ahlakını da sorgulattı.

Kaptan Bonucci Özür Diledi

İtalya Milli Takımı’nın kaptanı Leonardo Bonucci, A Milli Futbol Takımımızla oynayacakları hazırlık maçı öncesi kameraların karşısına geçti. Görüntülerden ötürü üzüntü duyduğunu belirten emektar futbolcu, gelecek sefer bu konuda daha da dikkatli olacaklarını belirtti. Bonucci, özür dilediğini de açıklamasına ilave etti.

İtalya soyunma odası çöplük

İtalya Milli Takımı’nın Basın Danışmanı Paolo Corbi ise, stadyumun sahibi Palermo Calcio’dan özür dilediklerini, benzer görüntülerin bir daha yaşanmayacağına ilişkin kulüp yönetimine söz verdiklerini açıkladı.

YORUMLAR 11
  • Safa kuzugüden 1 yıl önce Şikayet Et
    AB üyesi medeni ülke değil mi utanın
    Cevapla
  • Telefon 1 yıl önce Şikayet Et
    Eminim bilerek ve isteyerek bu pisliği yapıyorlar..
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    ne gerek var ortaliga vermeye herkes kendine yakisani yapar mac ne oldu ona bakmak lazim
    Cevapla
  • Diriliş ateşi 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu çakallar medeniyeti temizliği bizden öğrensinler
    Cevapla
  • güldürme 1 yıl önce Şikayet Et
    senin kolu bacağı dövmeli gece kulübünde n çıkmayan oyuncularından mı öğrenecek
    Cevapla
  • okan 1 yıl önce Şikayet Et
    kardeşim askerde eğitim çavuşuydum. maalesef 20 yaşına gelmiş adamların odası leş gibi, lavaboları leş gibi kullanırlar, sigaralarını duvarda söndürürler, yere çöp atarlar. askeriyede bunu yapan adamlar dışarıda nasıldır sen düşün. dünyanın fırcasını yedim ben askerde bu yüzden bu söylediğine katılmıyorum…
    Cevapla
  • murat 1 yıl önce Şikayet Et
    aslan yattığı yerden belli olur derler..
    Cevapla
  • Yendiler bizi 1 yıl önce Şikayet Et
    Aslan attigi golden belli olur
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle