Fatih Terim Galatasaray başkanlığına aday olacak mı? Rezan Epözdemir açıkladı! Kritik saatler...

Galatasaray'da uzun yıllar görev almış tecrübeli futbol insanı Fatih Terim için kulübün yeni başkan adayı olacağı iddia ediliyor. Son olarak, Burak Elmas yönetiminde görevine son verilen Terim, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda ilk ve son imzalarını tek bir kolaj haline getirip "İlk ve son imzam" notunu düşmüştü. Bu sebeple, emektar antrenörün bir daha teknik direktör olmayacağı kesinleşmişti. Peki, Fatih Terim Galatasaray başkan adayı olacak mı? Burak Elmas yönetiminin eski yöneticilerinden Rezan Epözdemir çok konuşulacak bir açıklama yaptı...

Fatih Terim Galatasaray başkanlığına aday olacak mı? Rezan Epözdemir açıkladı! Kritik saatler...
Fatih Terim Galatasaray başkanlığına aday olacak mı? Rezan Epözdemir açıkladı! Kritik saatler...
GİRİŞ 28.03.2022 18:22 GÜNCELLEME 28.03.2022 18:22

FATİH TERİM GALATASARAY BAŞKAN ADAYI OLACAK MI? Galatasaray Spor Kulübü'nün resmi internet sitesinde başkanlık seçimleri için tarih duyurusu yapıldı. Cumartesi gününü Pazar gününe bağlayan gece düzenlenen Olağan Genel Kurul toplantısında Burak Elmas yönetimi idari anlamda ibra edilmemişti. Galatasaray tüzüğüne göre, ibra edilmeyen yönetim 30 gün içinde seçim kararı açıklamakla yükümlü. Yine ibra edilmeyen yönetimler yeni seçimlere katılım sağlayamıyor. Bu sebeple Sarı Kırmızılı camiada gözler yeni adaylara çevrildi. Peki, Fatih Terim Galatasaray başkanlığı için aday olacak mı? Burak Elmas yönetiminde Başkan Yardımcılığı yapan Rezan Epözdemir konuya ilişkin flaş açıklama yaptı.

Fatih Terim Galatasaray Başkan adayı olacak mı?

Fatih Terim Galatasaray Başkanlığına Aday Olacak Mı?

Galatasaray Spor Kulübü Divan Kurulu üyeliği bulunan Fatih Terim, Başkanlık için adaylığını koyabilir. Bunun için herhangi bir uyuşmazlık bulunmuyor. Lakin Terim cephesinden veya yakınları tarafından şimdiye dek konuya ilişkin herhangi bir açıklama yapılmadı. Bu sebeple, Fatih Terim'in başkan adayı olup olmayacağı belirsizliğini koruyor.

Rezan Epözdemir: "Terim'le Konuştum..."

Burak Elmas yönetiminin seçim sürecinde aktif rol üstlenen ismi Rezan Epözdemir, olağan genel kurul sonrası açıklamalarda bulundu. Avukat Epözdemir, Fatih Terim'le konuştuğunu ve adaylığını duyurmasında hiçbir engel bulunmadığını belirtti. Ayrıca, Terim için "Her görevi yapabilecek kalitede bir insan. Nerede isterse o işte başarılı olabilir ama adaylık kendisinin kararıdır" yorumunu yaptı.

Fatih Terim Galatasaray

Futbolcu Başkan Örnekleri: Kahn ve Costa

Futbol dünyasında bir dönem oynadığı takıma Başkan olarak dönen isimlerin sayısı yok değil. Fatih Terim'in yakinen tanıdığı Rui Costa, 1991-94 sezonunda profesyonel olarak futbol oynadığı ve daha sonra emekliye ayrıldığı SL Benfica kulübünde başkanlığa seçilmişti. Bayern Münih'in efsanevi isimlerinden Oliver Kahn da, Temmuz 2021'de Rummenigge'nin yerine Münih'in Yönetim Kurulu Başkanı olmuştu. Bunun dışında, Juventus'ta Paul Nedved ve Milan'da Paolo Maldini de takımlarında aktif rol üstleniyor.

Galatasaray Başkanlık Seçimleri Ne Zaman?

Gün içerisinde Galatasaray Spor Kulübü'nün resmi internet sitesinden Başkanlık seçim tarihleri açıklandı. Buna göre, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı gününde ilk oturum düzenlenecek. Bu oturumda yeterli çoğunluk sağlanmadığı takdirde 30 Nisan'da bir daha kurul toplanacak. Olağan Seçimli Genel Kurul etkinliği Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret Salonu'nda organize edilecek.

Galatasaray başkanlık seçimleri ne zaman yapılacak? Tarihler belli oldu! Burak Elmas ibra...Galatasaray başkanlık seçimleri ne zaman yapılacak? Tarihler belli oldu! Burak Elmas ibra...