Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçları ne zaman? Türkiye Futbol Federasyonu tarihleri duyurdu!

Ziraat Türkiye Kupası'nda yarı finale kalan takımlar, çeyrek final maçlarının tamamlanmasıyla belli oldu. Yarı finalde Trabzonspor, Kayserispor; Sivasspor ve Alanyaspor yer alıyor. TFF'nin binasında yapılan çeyrek final ve yarı final kurası sonucunda Trabzonspor ile Kayserispor, Sivasspor ile Alanyaspor eşleşmişti. Peki, Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçları ne zaman oynanacak? İşte, yarı final tarihleri...

Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçları ne zaman? Türkiye Futbol Federasyonu tarihleri duyurdu!
Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçları ne zaman? Türkiye Futbol Federasyonu tarihleri duyurdu!
GİRİŞ 19.04.2022 13:21 GÜNCELLEME 19.04.2022 13:22

Türkiye Futbol Federasyonu, Ziraat Türkiye Kupası yarı final müsabakalarının hangi tarihlerde ve saat kaçta oynanacağını açıkladı. Maçların Ramazan ayına denk gelmesinden ötürü müsabakaların saatleri de buna göre ayarlandı. Oruç tutan futbolcular, teknik heyet görevlileri ve tribüne giden seyirciler oruçlarını açtıktan sonra müsabakaları seyredebilecek. Hatırlanacağı üzere, çeyrek final maçlarının akabinde yarı finale adını yazdıran ekipler belli olmuştu. Çeyrek final ve yarı final kuraları Türkiye Futbol Federasyonu'nda organize edilmişti. Buna göre, Trabzonspor ile turnuvanın flaş ekibi Kayserispor; Sivasspor ile Alanyaspor eşleşti. İşte, ZTK yarı final maçlarının oynanacağı tarihler...

Ziraat Türkiye Kupası (ZTK) Yarı Final Maçları Ne Zaman Oynanacak?

Türkiye Futbol Federasyonu'nun resmi internet adresinde yer alan bilgilere göre, Ziraat Türkiye Kupası yarı final karşılaşmaları 19 Nisan Salı günü ile 20 Nisan Çarşamba günü oynanacak. Bu yıl 60'ıncısı düzenlenen Ziraat Türkiye Kupası organizasyonunun final müsabakası, finalistlerin belirlenmesiyle beraber 26 Mayıs Perşembe günü oynanacak. Öte yandan, Ramazan ayı vesilesiyle müsabakalar saat 20.30'da başlayacak. 

Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçları ne zaman?

Trabzonspor Kayserispor ZTK Yarı Final Maçı Ne Zaman?

Turnuvanın yarı final eşleşmelerinden Trabzonspor Kayserispor maçı 19 Nisan Salı günü saat 20.30'da başlayacak. Müsabakanın ilk ayağı Medical Park Stadyumu'nda, ikincisi Kayseri'de oynanacak. Kayseri'deki müsabakada 10 Mayıs Salı günü organize edilecek. İki maçta en fazla golü bulan ekip final biletini alacak. Deplasman golü kuralı yürürlükten kaldırıldığı için beraberlikler hiçbir anlam ifade etmeyecek.

HAKEMLER

  • Atilla Karaoğlan

  • Kerem Ersoy

  • İlker Takpak

  • Mehmet Türkmen

  • Özgür Yankaya

  • Ceyhun Sesigüzel

  • Oğuzhan Çakır

Alanyaspor Sivasspor yarı final maçı ne zaman?

Alanyaspor Sivasspor Kupa Maçının Tarihleri 

Kupa'nın diğer ayağında da Alanyaspor Sivasspor maçı bulunuyor. Bu müsabaka, Trabzonspor Kayserispor maçından sadece 1 gün sonra; 20 Nisan Çarşamba günü düzenlenecek. İlk maça Alanyaspor, ikinci maça Sivasspor ev sahipliği yapacak. Rövanş karşılaşmasının 11 Mayıs Çarşamba günü yapılması düşünülüyor. Lakin şimdilik TFF'den konuya ilişkin herhangi bir açıklama yapılmadı. Bunun dışında, Alanya Bahçeşehir Okulları Stadyumu'ndaki ilk ayak 20.30'da başlayacak.

HAKEMLER

  • Ali Şansalan

  • Mustafa Emre Eyisoy

  • Hakan Yemişken

  • Adem Cinek