Arda Güler Fenerbahçe’den ayrılacak mı? İlk hocası sıradaki durağını açıkladı!

Fenerbahçe’nin genç yıldız adayı Arda Güler, kariyerinin ilk Süper Lig golünü Alanyaspor’a karşı buldu. Uzun süredir Asya, Avrupa ve Amerika futbolunda kendine yer edinen Güler için eski hocası flaş açıklamalarda bulundu. Arda’nın Fenerbahçeli olup olmadığı tartışmaları devam ederken, Fenerbahçe’nin efsanevi futbolcularından Alex de Souza da, sosyal medyadaki tartışmalara son noktayı koydu. Peki, Arda Güler Fenerbahçe’den ayrılacak mı?

Arda Güler Fenerbahçe’den ayrılacak mı? İlk hocası sıradaki durağını açıkladı!
Arda Güler Fenerbahçe’den ayrılacak mı? İlk hocası sıradaki durağını açıkladı!
GİRİŞ 17.03.2022 16:27 GÜNCELLEME 17.03.2022 16:27

Fenerbahçe’de yeni bir yıldız doğuyor. Taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanan Arda Güler, haftalık gelişimiyle teknik heyetin albenisini kazanmış durumda. Futbol otoriteleri, henüz 16 yaşındaki yıldız adayının yakın gelecekte Türkiye’den ayrılacağını ileri sürerken, Arda’nın geleceğine ilişkin ilk antrenöründen çarpıcı açıklamalar geldi. Arda’nın Gençlerbirliği tarafından keşfedilmesini anlatan altyapı hocası Erol Tokgözler, oyuncunun nasıl bir karar vereceğini de duyurdu. Sosyal medyada ise, Arda’nın Beşiktaşlı olduğu iddiaları gündeme oturmuştu. Bu iddialara son cevabı, Fenerbahçe’nin efsanevi futbolcularından Alex de Souza verdi.

Kerem Aktürkoğlu Süper Lig’in kıyısından dönmüş! Asgari ücret teklif etmişler…Kerem Aktürkoğlu Süper Lig’in kıyısından dönmüş! Asgari ücret teklif etmişler…

Arda Güler ve İsak Vural

Tokgözler: “Arda Hiç Kimseye Söylemez Ama…”

Gençlerbirliği’nin altyapı antrenörü Erol Tokgözler, Arda Güler’in gelişimine dair önemli açıklamalarda bulundu. Tokgözler, Arda’nın doğuştan yetenekli olduğunu belirtirken: “Futbol topu sanki vücudunun bir parçası gibi. Topla çok rahat hareket edebiliyor” ifadelerini kullandı.

Arda Güler Çağtay Kurukalıp

Erol Tokgözler ayrıca, Arda’nın gelecekteki planlarını da ilk kez açıkladı. “Arda ile ilgili ona söylediğim şey şu oldu: Bazen yeni bir şey yapmaktansa var olan şeyi korumak da çok önemlidir. Ben onun sahada rahat olmasını çok istedim. Zaten rahat bir oyuncu. Avrupa’ya gideceğinden çok eminim. Arda hiç kimseye söylemez ama eğer onu tanıyorsam planlarına hala bağlıdır. Fenerbahçe’den sonraki seviye neresidir? Herhalde Avrupa’dır. Tarihe not düşelim. Dozunda kadar ağırlığında davranmak Arda için en mantıklısı olacaktır” şeklinde konuştu.

Galatasaray’ın Real Madrid’i yendiği kadrodaydı! Şimdi halı sahada oynuyorGalatasaray’ın Real Madrid’i yendiği kadrodaydı! Şimdi halı sahada oynuyor

Alex de Souza Tartışmalara Son Verdi!

Sosyal medyada bir süredir Arda Güler’in Fenerbahçeli olmadığına ilişkin iddialar ortada dolaşıyordu. Bu tartışmalara Arda herhangi bir cevap vermezken, Fenerbahçe’nin efsanevi futbolcularından Alex de Souza son noktayı koydu.

Arda Güler Fenerbahçe Alex

Arda’nın asist yaptığı bir maçın akabinde paylaşım yapan Alex: “Asist için teşekkürler” notuyla bu fotoğrafı paylaştı. Fotoğrafta Arda’nın Alex’in kitabını okuduğu ve duvarını Alex de Souza posterleriyle kapladığı görüldü. Yastığındaki Fenerbahçe amblemi ise, bütün iddiaları yalanlar nitelikteydi.

Fenerbahçe, Arda’nın Kontratını Uzattı

Fenerbahçe’nin 2005 doğumlu On Numarası, normal takvimde gelecek sezon serbest kalıyordu. Fakat Fenerbahçe Yönetimi, yeni bir Ömer Faruk Beyaz hikayesiyle karşılaşmamak için tedbiri elden bırakmadı.

Arda Güler Muhammed Gümüşkaya

Yönetim, Arda’ya 3 yıllık yeni kontrat teklif etti. Arda da bu teklifi kabul ederken bugün kulübün düzenlediği imza töreninde yer aldı. Arda, 2025 yılına kadar kendisini Fenerbahçe’ye bağlayan kontratı imzaladı.