Fenerbahçe Opet Vakıfbank Spor Kulübü rövanş maçı ne zaman? TRT Spor YILDIZ kanalında yayınlanacak mı?

CEV Kadınlar Şampiyonlar Ligi yarı finalindeki iki temsilcimiz, Fenerbahçe Opet ve Vakıfbank Spor Kulübü serinin ikinci maçına çıkıyor. İlk karşılaşma, Bağlarbaşı'ndaki Vakıfbank Spor Sarayı'nda oynanmış ve Sarı Beyazlılar 3-1'lik galibiyetle salondan ayrılmıştı. Bir haftalık aradan sonra ekipler bu kez rövanş için salona inecek. Peki, Fenerbahçe Opet Vakıfbank Spor Kulübü maçı ne zaman ve saat kaçta? Dev müsabaka TRT Spor Yıldız kanalında yayınlanacak mı? İşte tüm bilgiler...

Fenerbahçe Opet Vakıfbank Spor Kulübü rövanş maçı ne zaman? TRT Spor YILDIZ kanalında yayınlanacak mı?
Fenerbahçe Opet Vakıfbank Spor Kulübü rövanş maçı ne zaman? TRT Spor YILDIZ kanalında yayınlanacak mı?
GİRİŞ 06.04.2022 13:08 GÜNCELLEME 06.04.2022 13:10
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Avrupa kadın voleybolunun en prestijli organizasyonu CEV Şampiyonlar Ligi'nde ikinci finalist belli oluyor. Rus takımlarının turnuvadan diskalifiye edilmesiyle beraber finale kalan ilk ekip İtalyan İmoco Conegliano olmuştu. İkinci finalist ise, Fenerbahçe Vakıfbank maçı ile belli olacak. İki takım arasındaki ilk mücadeleyi Vakıfbank Spor Kulübü 3-1'lik skorla kazanmasını bildi. İkinci müsabaka, Fenerbahçe'nin evi Burhan Felek Spor Salonu'nda oynanacak. Günler öncesinde satışa sunulan biletlerin tamamı tükendi. Peki, Fenerbahçe Opet Vakıfbank Spor Kulübü maçı ne zaman ve saat kaçta? Dahası yarı final maçının hangi kanalda yayınlanacağı da merak ediliyor. İşte, Fenerbahçe Opet Vakıfbank maçının yayın bilgisi...

Fenerbahçe Opet Vakıfbank Spor Kulübü Yarı Final Rövanş Maçı Ne Zaman?

Fenerbahçe Opet ile Vakıfbank Spor Kulübü arasındaki CEV Kadınlar Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş müsabakası 6 Nisan Çarşamba günü oynanacak. İki takım arasındaki ilk müsabaka 31 Mart Perşembe günü oynanmıştı. 

Vakıfbank Fenerbahçe CEV yarı final maçı ne zaman?

Fenerbahçe Opet Vakıfbank Maçı Saat Kaçta?

Finale giden takımı belirleyecek dev rövanş maçı, Türkiye saati ile 19.00'da başlayacak. Maça az bir süre kala iki takım otobüsü Burhan Felek Spor Salonu'na gelecek. Sporcular, antrenörlerinden son taktikleri alır almaz salona çıkıp maç öncesi ısınma turlarına başlayacak. Bu esnada salona seyirci girişi de yapılacak. Vakıfbank maçında Fenerbahçe'yi binlerce taraftarının desteklemesi bekleniyor.

Dev Maç Hangi Kanalda Yayınlanacak? TRT Spor YILDIZ'da Yayınlanmayacak Mı?

Fenerbahçe Opet Vakıfbank Spor Kulübü maçı ülkemizde S Sport2 kanalında ve S Sport Plus uygulamasında canlı ve şifreli olarak yayınlanacak. TRT Spor ve TRT Spor YILDIZ kanallarının günlük yayın akışı çizelgesinde Fenerbahçe Opet Vakıfbank maçı yer almıyor. Ayrıca, CEV'in YouTube kanalında da maç yayını yapılacak. TÜMSPOR'daki canlı maç içeriği üzerinden kolaylıkla maçı takip edebilirsiniz.

Kazanan Takım Finalde Hangi Kulüple Karşılaşacak?

CEV Şampiyonlar Ligi turnuvasının diğer ayağında İmoco Conegliano yer alıyor. Conegliano, yarı finali Rus kulüplerinin elenmesi sebebiyle BAY geçiyor. Bu sebeple, Fenerbahçe Vakıfbank maçının kazananı finalde İmoco ile karşılaşacak.

Fenerbahçe Opet Vakıfbank Maçının Hakemleri

İLK MAÇ

  • Igor Porvaznik (Slovakya)

  • Ozan Çağı Sarıkaya (TÜRKİYE)

RÖVANŞ MAÇI

  • Vladimir Simonovic (İsviçre)

  • Erdal Akıncı (TÜRKİYE)

YORUMLAR 1
  • Cimbom 2 yıl önce Şikayet Et
    Sonuç kupa Vakıfbankın.
    Cevapla