Galatasaray Barcelona maçı şifresiz mi yayınlanacak? Galatasaray Avrupa Ligi maçı TV8 kanalında mı...

UEFA Avrupa Ligi Son 16 turundaki temsilcimiz Galatasaray, yarın İspanya'nın en köklü takımlarından Barcelona'yı NEF Stadyumu'nda ağırlayacak. Bu maçın Türkiye'de Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Exxen adlı dijital platformda yayınlanacağı biliniyor. Ancak, Türk futbolseverler Galatasaray Barcelona maçının şifresiz yayınlanması için isteklerini sosyal medyada gündeme getirdi. Peki, Galatasaray Barcelona maçı TV8 kanalında yayınlanacak mı?

Galatasaray Barcelona maçı şifresiz mi yayınlanacak? Galatasaray Avrupa Ligi maçı TV8 kanalında mı...
Galatasaray Barcelona maçı şifresiz mi yayınlanacak? Galatasaray Avrupa Ligi maçı TV8 kanalında mı...
GİRİŞ 17.03.2022 08:53 GÜNCELLEME 17.03.2022 20:06

UEFA Avrupa Ligi'nde grup aşamasını liderlikle tamamlayıp doğrudan Son 16 turu biletini alan Galatasaray, Barcelona ile rövanş maçına çıkacak. Temsilcimiz, Camp Nou'da oynanan ilk maçta güçlü rakibi ile 0-0'lık skorla berabere kalmıştı. Türkiye'de büyük yankı uyandıran bu müsabaka, Exxen adlı dijital video platformunda canlı ve şifreli olarak yayınlanmıştı. Serinin ikinci maçının da aynı platform üzerinden yayınlanacağı biliniyor. Ancak, ülkemizdeki futbolseverler; ikinci maçın şifresiz ve TV8 kanalında canlı yayınlanmasını sosyal medyada gündeme taşıdı. Daha önce Şampiyonlar Ligi; Avrupa Ligi ve Konferans Ligi elemelerini TV8'de şifresiz yayınlayan Ilıcalı'nın futbolseverlere nasıl bir yanıt vereceği merak konusu haline geldi. Peki, Galatasaray Barcelona maçı TV8 kanalında şifresiz olarak yayınlanacak mı?

Galatasaray Barcelona Maçı Canlı İzle! Exxen ve CBC Sport HD Maçı Şifresiz Veren Yabancı KanallarGalatasaray Barcelona Maçı Canlı İzle! Exxen ve CBC Sport HD Maçı Şifresiz Veren Yabancı Kanallar

Galatasaray Barcelona şifresiz

Galatasaray Barcelona Maçı Şifresiz Mi? TV8 Kanalında...

Galatasaray Barcelona maçı şifreli olarak Exxen adlı dijital video platformunun alt firması ExxenSpor'da canlı yayınlanacak. Her ne kadar maç öncesi futbolseverler "şifresiz" talebinde bulunsa da şimdilik Exxen'in ve TV8'in yayın çizelgesinde değişiklik olmadı. Bu nedenle, Galatasaray Barcelona maçının her zaman olduğu gibi yine Exxen'de yayınlanması bekleniyor. 

Galatasaray Barcelona şifresiz mi?

Eleme Maçları Şifresiz Olarak Yayınlanmıştı!

Avrupa'daki temsilcilerimizden Galatasaray ve Fenerbahçe'nin sezon başındaki eleme maçları TV8 kanalında ücretsiz ve şifresiz olarak paylaşılmıştı. Ancak, grup aşamasıyla beraber bu uygulama kaldırıldı.

GS Barça TV8 yayın akışı

Yukarıdaki fotoğrafta TV8 kanalının 17 Mart Perşembe günü programı yer alıyor. Yayın akışında Galatasaray Barcelona maçı bulunmuyor. Kanalın sahibi Acun Ilıcalı da, bir gün önceki Survivor programında yarışmacıların Galatasaray Barcelona maçını seyredeceğini açıkladı. Ünlüler ve Gönüllüler takımları, Dominik Cumhuriyeti'nde Galatasaray Barcelona maçını takip edecek. Temsilcimizin Avrupa'daki karşılaşması ise ExxenSpor'da yayınlanacak.

Gruplarla birlikte maçlar Exxen üzerinden şifreli olarak yayınlanır hale geldi. Exxen hakkında daha fazla bilgi almak için aşağıdaki haberi okuyabilirsiniz.

Exxen Aylık Ücreti 2022 Ne Kadar? ExxenSpor Paketi Fiyatı ve Diğer PaketlerExxen Aylık Ücreti 2022 Ne Kadar? ExxenSpor Paketi Fiyatı ve Diğer Paketler

Galatasaray Barcelona Maçı Ne Zaman?

Galatasaray Barcelona maçı 17 Mart Perşembe günü saat 20.45'de NEF Stadyumu'nda oynanacak. Karşılaşmayı 52 bin kişinin üzerinde taraftar stadyumda takip edecek. Yani, Galatasaray Yönetimi tarafından satışa sunulan biletlerin tamamı tükendi. İlk gün öncelikli olanlara, ikinci gün de genel statüde satış yapıldı. Ayrıca, maç oynanacağı esnada İstanbul'daki hava durumunun 5 derece olması ve yağışlı geçmesi düşünülüyor. Galatasaray Barcelona maçını ise, İtalyan futbol hakemi Daniele Orsato yönetecek.

Galatasaray Barcelona Maçını Şifresiz Veren Yabancı Kanallar! CBC Sport ve Diğer Kanallar: GS BarçaGalatasaray Barcelona Maçını Şifresiz Veren Yabancı Kanallar! CBC Sport ve Diğer Kanallar: GS Barça