Burak Elmas ayrılık sinyalini ilk kez verdi: “Ciddi ciddi…”

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, gün içerisinde Anadolu Ajansı'nın "Spor Masası" programına konuk oldu. Takımın gidişatı, performans durumu ve mali tabloyu değerlendiren Başkan Elmas, Domenec Torrent konusuna da açıklık getirdi. Elmas ayrıca, Kulüpler Birliği ve Süper Lig A.Ş'ye de değindi. Özellikle ayrılık sorusuna verdiği cevap ise, spor basınının gündemine oturdu.

Burak Elmas ayrılık sinyalini ilk kez verdi: “Ciddi ciddi…”
Burak Elmas ayrılık sinyalini ilk kez verdi: “Ciddi ciddi…”
GİRİŞ 16.03.2022 16:42 GÜNCELLEME 16.03.2022 16:42

 Galatasaray Başkanı Burak Elmas, Barcelona ile oynanacak kritik rövanş maçından önce Anadolu Ajansı'nın konuğu oldu. Fatih Terim'in vedasıyla başlayan süreçten beri eleştirilerin hedefindeki Başkan Elmas, çoğu konuya açıklık getirdi. Galatasaray'ın UEFA'daki gidişatı; takımın mevcut performansı, gelecek sezonun planlaması, Domenec Torrent ve Kulüpler Birliği gibi önemli başlıklara değindi. Başkan Burak Elmas, Kulüpler Birliği ve Süper Lig A.Ş. hakkında yaptığı yorumla spor basınının gündemine oturdu.

Başakşehir Trabzonspor maçı hangi statta oynanacak? Başakşehir Trabzonspor maçı ne zaman ve saat kaçta?Başakşehir Trabzonspor maçı hangi statta oynanacak? Başakşehir Trabzonspor maçı ne zaman ve saat kaçta?

"Çok Zor Bir Dönemde Göreve Geldi..."

Fatih Terim'in yerine teknik direktörlük görevine getirilen Domenec Torrent, ilk 5 haftalık performansıyla eleştirilmişti. Devam eden süreçte Sarı Kırmızılı taraftarın gönlünde taht kuran Torrent için Başkan Burak Elmas: "Çok zor bir dönemde göreve geldi. Galatasaray efsanesinden sonra göreve gelmek kolay değil. Çok iyi bir ekibi var. İnsanlığından ve teknik adamlığından çok memnunum. İmzaya geldiğinde Galatasaray'ın hikayesini anlatmıştım. O da, bizi Barcelona'ya benzetmişti" ifadelerini kullandı. 

Domenec Torrent Galatasaray

"Altyapımızda da Ciddi Bir Yapılanmamız Var..."

Galatasaray'ın dönüşüm içerisinde olduğunu belirten Başkan Burak Elmas, "Biz bonservis elde eden bir kulüp olmak istiyoruz. Bu bizim stratejimizdi. Altyapımızda da ciddi bir yapılanmamız var. Bunda sadece birinci senemizdeyiz. Bu kültür büyük bir cesaret istiyor" dedi.

Fenerbahçe transferde düğmeye bastı! Beşiktaş'ın eski yıldızı ile görüşüyorlar: Sözleşmesini feshetti...Fenerbahçe transferde düğmeye bastı! Beşiktaş'ın eski yıldızı ile görüşüyorlar: Sözleşmesini feshetti...

"Ayrılmayı Düşünüyoruz..."

Başkan Burak Elmas, Kulüpler Birliği ve Süper Lig A.Ş. hakkındaki soruya: "Süper Lig A.Ş. mevcut Kulüpler Birliği Vakfı ile kurulamaz. Biz de ciddi ciddi Kulüpler Birliği'nden ayrılmayı düşünüyoruz" cevabını verdi. 

Burak Elmas Galatasaray

Süper Lig A.Ş Nedir?

Süper Lig ve Kulüpler Birliği Vakfı üyelerinin gündeme getirdiği yeni bir proje olan Süper Lig A.Ş., takımların kazançlarını maksimize etmelerini sağlayacak bir yöntem. Bu yöntem sayesinde kulüpler kendi yayın gelirlerini, sponsorluk anlaşmalarını ve diğer mühim gelir kalemlerini ayarlayabiliyor. Süper Lig A.Ş.'ye benzer projeler, İngiltere ve İspanya başta olmak üzere çoğu Avrupa ülkesinde uygulanıyor.