Fenerbahçe transferde düğmeye bastı! Beşiktaş'ın eski yıldızı ile görüşüyorlar: Sözleşmesini feshetti...

Gelecek sezonun kadro planlamasına şimdiden başlayan Fenerbahçe, transfer çalışmalarına hız verdi. Başkan Ali Koç öncülüğünde yürütülen çalışmalarda Trabzonspor modeli örnek alınıyor. Buna göre, transferlerin erken süreçte tamamlanıp yeni kadro ile verimli bir hazırlık kampı geçirilmesi düşünülüyor. Bu süreçte, Kulüp Yönetimi eski Beşiktaşlı yıldızı takibe aldı.

Fenerbahçe transferde düğmeye bastı! Beşiktaş'ın eski yıldızı ile görüşüyorlar: Sözleşmesini feshetti...
Fenerbahçe transferde düğmeye bastı! Beşiktaş'ın eski yıldızı ile görüşüyorlar: Sözleşmesini feshetti...
GİRİŞ 16.03.2022 15:29 GÜNCELLEME 16.03.2022 15:29

Süper Lig 2021-22 Ahmet Çalık Futbol Sezonunu Vitor Pereira ile açan Fenerbahçe, yıl içerisinde alınan kötü sonuçlardan ötürü Portekizli hocayla yol ayrımına gitmişti. Sarı Lacivertliler, Pereira’nın yerine İsmail Kartal’ı getirirken; Kartal, takımla galibiyetler almaya başladı. Oyunculardaki potansiyeli gören Başkan Ali Koç ise, acil ihtiyaç duyulan noktaları güçlendirmek istiyor. Bu doğrultuda, transfer komitesine büyük görev düşüyor. Takımın gözlem ekipleri, atacakları her kurşunun isabetli olması için adeta kılı kırk yarıyor. Bu sebeple, daha önce Süper Lig’de başarılı olmuş eski Beşiktaşlı yıldızla görüşmelere başladı.

Başkan Ali Koç O Futbolcuyu İstedi!

Fenerbahçe, önümüzdeki sezon mutlak şampiyonluğa ulaşabilmek için tüm ihtimalleri göz önünde bulunduruyor. Başkan Ali Koç da, daha önce Beşiktaş’la şampiyonluk yaşamış Anderson Talisca’nın transferine yeşil ışık yaktı.

Fenerbahçe Talisca transfer

Türkiye’de oynadığı dönem taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanan Talisca, Şampiyonlar Ligi’nde de verimli olmuştu. Kariyerini Suudi Arabistan’da sürdüren oyuncudan dikkat çekici bir haber geldi.

Suudi Arabistan’dan Ayrılıyor! Bavulunu Hazırladı…

Yaz transfer döneminde adı Türk kulüpleriyle anılan Anderson Talisca, Çin ekibi Guangzhou’dan Al Nassr’a 8 milyon Euro bedelle transfer olmuştu. Astronomik bir kontrata imza atan Brezilyalı, sözleşmesinin bitimine 3 yıl kala takımdan ayrılık hazırlıklarına başladı.

Anderson Talisca Al Nassr Suudi Arabistan

Tekrar Avrupa’ya dönmek istediğini belirten Talisca için Türk kulüpleri yeniden devreye girdi. Talisca’ya kapı açan takımlar arasında Fenerbahçe ve Beşiktaş da var. Brezilyalı yıldızın sözleşmesini feshettiği haberlerinden sonra Talisca’nın döneceği iddiaları güçlendi.

Ahmet Nur Çebi, Talisca Sorusunu Cevapladı!

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Vodafone Park’ta düzenlenen sponsorluk anlaşması esnasında basın mensuplarından gelen Anderson Talisca sorusunu cevapladı. Başkan Çebi, “Bu konu taraftarlar için çok önemli. Talisca da olabilir, daha iyisi de olabilir” şeklinde konuştu.

Anderson Talisca’nın Türkiye İstatistikleri

Beşiktaş, 2016 yılında Portekiz ekibi SL Benfica’dan 4 milyon Euro kiralama bedeliyle Anderson Talisca’yı 2 yıllığına kiraladı. Talisca, bu süreçte Türkiye Kupası; Şampiyonlar Ligi ve Süper Lig maçlarında boy gösterdi. 2016-17 sezonunda 33 maça çıkarken 17 gol, 6 asist; 2017-18 sezonunda da 47 maçta 20 gol 8 asistle yıldızını parlattı.

Anderson Talisca Beşiktaş transfer

Portekiz ekibi, Beşiktaş’ta değer kazanan Talisca’yı 1 yıllığına Çin ekibi Guangzhou’ya 5 milyon 800 bin Euro bedelle kiraladı. Ertesi sezon da aynı kulübe 19 milyon 200 bin Euro karşılığında sattı. Talisca, Beşiktaş’ta geçirdiği 2 yıllık sürece 1 Türkiye Şampiyonluğu sığdırdı.