Galatasaray Beşiktaş maç bilet fiyatları ne kadar? En pahalı ve en uygun biletlerin ücretleri belli oldu!

Galatasaray Yönetimi, Beşiktaş ile oynayacakları dev müsabaka öncesinde biletlerin satışa hazır olduğunu taraftarıyla paylaştı. Kulübün resmi internet sitesinden yapılan paylaşımda, 12 kategoride yer alan koltukların fiyatları da açıklanmış oldu. Peki, Galatasaray Beşiktaş maç bilet fiyatları ne kadar? İşte madde madde GS BJK maç biletleri...

Galatasaray Beşiktaş maç bilet fiyatları ne kadar? En pahalı ve en uygun biletlerin ücretleri belli oldu!
Galatasaray Beşiktaş maç bilet fiyatları ne kadar? En pahalı ve en uygun biletlerin ücretleri belli oldu!
GİRİŞ 09.03.2022 17:13 GÜNCELLEME 09.03.2022 17:13

Süper Lig'in 29'uncu haftası Galatasaray Beşiktaş derbisine sahne olacak. Önceki hafta Fenerbahçe ile Trabzonspor arasındaki derbiden sonra gözler yine İstanbul'a çevrildi. Öte yandan, bir süredir bu dev müsabakanın bilet fiyatları merak ediliyordu. Gün içerisinde Galatasaray Yönetimi, Beşiktaş maç biletlerine yönelik bir paylaşımda bulundu. Bu paylaşımla birlikte GS BJK maç bilet fiyatları belli oldu. Ancak açıklama metninde sadece bilet fiyatları yer almıyor. Batı Tribünü'nün 102 ve 104 bloklarında satış yapılamayacağı da açıklandı.

Galatasaray Beşiktaş maçı ertelenecek mi? İstanbul kar yağışı Süper Lig maçlarını etkiler mi? TFF...Galatasaray Beşiktaş maçı ertelenecek mi? İstanbul kar yağışı Süper Lig maçlarını etkiler mi? TFF...

Galatasaray Beşiktaş maç bilet fiyatları

Galatasaray Beşiktaş Maç Bilet Fiyatları Ne Kadar?

Galatasaray Yönetimi, Beşiktaş maç bilet fiyatlarını resmi internet adresinden açıkladı. Buna göre, 12. Kategori'deki en uygun bilet 125 TL olurken, 1. Kategori'deki en pahalı bilet için 1.250 TL'lik bir ücret belirlendi. Fiyatlar, 4. Kategori'ye kadar 1.000 TL'nin altında seyrederken, 4. Kategori'den itibaren 1.000 TL'nin üstünde listelenmiş durumda. İşte, GS BJK maç bilet fiyatları...

  • 12. Kategori: 125 TL

  • 11. Kategori: 150 TL

  • 10. Kategori: 175 TL

  • 9. Kategori: 250 TL

  • 8. Kategori: 300 TL

  • 7. Kategori: 400 TL

  • 6. Kategori: 600 TL

  • 5. Kategori: 750 TL

  • 4. Kategori: 1000 TL

  • 3. Kategori: 1000 TL

  • 2. Kategori: 1100 TL

  • 1. Kategori: 1250 TL

Biletler Ne Zaman Satışa Çıkacak?

Galatasaray Beşiktaş maç biletleri, 10 Mart Perşembe günü PassoLig sistemi üzerinden öncelik sahiplerine satışa sunulacak. Perşembe günü, 2019-20 kombine sahipleri; GS Bonus ve GSMobile kullanıcıları bilet alabilecek. Cuma günü ise, Galatasaray PassoLig kartına sahip taraftarlar ve diğer takım taraftarları (Beşiktaş hariç) bilet işlemlerini gerçekleştirebilecek. 

GS BJK maç bilet

İki Blokta Satış Yapılmıyor!

Çaykur Rizespor maçındaki olaylardan ötürü TFF'ye bağlı Profesyonel Disiplin Kurulu, Sarı Kırmızılıların 102 ve 104 numaralı bloklarda satış yapmasını askıya aldı. Bu bloklarda kombineleri bulunan futbolseverler ise, mağduriyet yaşamamaları açısından yerlerini transfer edebilecek. Lakin transfer işleminin 24 saat içerisinde yapılması gerekiyor.

Aslanlıyol Gişeler Çalışma Saatleri

Kulübün yayınladığı açıklama metninde gişelerin saat kaçta açılacağı; 0-6 yaş arasındaki çocuk taraftarın bilet alıp almayacağı, maske zorunluluğu ve otopark kullanımı dahil birçok detay yer alıyor. 

Buna göre, Aslanlıyol PassoLig gişeleri sabah saat 09.00 ile akşam 18.00 aralığında hizmet veriyor. Bu zaman diliminde maç bileti satın alınabilir. Bir kişi, en fazla 2 bilet alabilirken; ikinci kişinin de TC kimlik numarasını söylemesi ve iki kişinin de PassoLig kartının olması gerekiyor.

Galatasaray Beşiktaş Passolig

0-6 yaş arasındaki çocuklar, ebeveynleriyle birlikte ücretsiz olarak Galatasaray Beşiktaş maçını takip edebilir. HES kodu uygulaması ve tribünlere uygulanan 12 yaş sınırlandırmasının kaldırılmasıyla birlikte, çocuklar da futbol maçlarını tribünden seyredebiliyor.

Son olarak, maske kullanımı tüm taraftarlar için zorunlu tutulurken; otopark kullanımının üyelere özel (Sezonluk otopark kartı alanlar) olduğu belirtildi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL