Yüzde yüzlük golü top toplayıcı çocuk çıkardı! "BAL" gibi gol sayılmadı...

Futbol sahalarında eşine az rastlanır bir olay Bölgesel Amatör Lig'de yaşandı. Beykoz 1908 Spor'la Maltepespor arasında oynanan maçta, top toplayıcı bir çocuk Maltepespor'un gol pozisyonunu çıkardı. Hakem ise çocuğu kenara gönderirken golü iptal etti.

Yüzde yüzlük golü top toplayıcı çocuk çıkardı! "BAL" gibi gol sayılmadı...
Yüzde yüzlük golü top toplayıcı çocuk çıkardı! "BAL" gibi gol sayılmadı...
GİRİŞ 15.02.2022 12:08 GÜNCELLEME 15.02.2022 12:08

Bölgesel Amatör Lig'de haftanın kritik karşılaşmalarından biri Beykoz 1908 Spor ile Maltepespor arasında oynandı. Beykoz'un yeni evinde oynanan maçı konuk takım Maltepespor kazandı. Beykozlu top toplayıcı çocuğun yüzde yüzlük gol pozisyonunu çıkarması ise maçın önüne geçti. Ancak, en az top toplayıcı çocuk kadar izleyenleri hayrete düşüren bir diğer olay da hakem cephesinde yaşandı.

Nizami Golü İptal Etti

Maçın hakemi Armağan Çıbık, Maltepespor'un "kapıyı kapatan" golünü futbol teammüllerine uymayacak biçimde iptal etti. Çıbık, topu çıkaran çocuğun yanına giderek sahayı terk etmesini istedi. Top toplayıcı çocuk ise, A Takım'dan bir büyüğü ile kenara geldi. Bunlar yaşanırken Maltepesporlu futbolcular gol sevinci yaşıyordu. Ancak, maçın hakemi konuk takımın golünü saymadı. Santra yerine kale vuruşunu işaret etti.

Maltepespor Hocası Kendinden Geçti

Hakemin futbol literatürüne uymayan kuralını işiten Maltepespor hocası Nedim Tanrıverdi, saha kenarında sinir krizi geçirdi. Tecrübeli hocayı öğrencileri sakinleştirmeye çalışırken, bazı futbolcular da hakeme itiraz ettikleri için sarı kart gördü. Hakem Armağan Çıbık ise, saha kenarını yatıştırdıktan sonra kale vuruşu kararı aldı.

Beykoz 1908 Spor Maltepespor

Maltepespor Deplasmanda  Galip

Bölgesel Amatör Lig'in 11. haftasında Beykozspor, evinde ağırladığı Maltepe'ye 1-0 mağlup oldu. Maltepe'nin tek golünü 25'inci dakikada Anıl Gönderiç kaydetti. Öte yandan, Maltepe'nin 5 oyuncusu sarı kart cezası aldı. Bu sonuçla birlikte Maltepespor 11 puanla 5'inci sırada; Beykoz 7 puanla 7'nci sırada yer aldı. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL