Fatih Terim Galatasaray'a dönüyor! Ancak bu kez teknik direktör olarak değil: Drogba ve Hagi...

Kötü gidişat sonrası görevine son verilen Galatasaray'ın eski teknik direktörü Fatih Terim, camiaya geri dönebilmek için kolları sıvadı. Bu kez, teknik direktör olarak dönmeyi düşünmeyen futbol insanı, yanına iki öğrencisi Didier Drogba ve Gheorghe Hagi'yi de aldı. Rumen basınında çıkan iddialar kısa sürede gündeme otururken, Hagi; eski hocası Terim'e methiyeler düzdü.

Fatih Terim Galatasaray'a dönüyor! Ancak bu kez teknik direktör olarak değil: Drogba ve Hagi...
Fatih Terim Galatasaray'a dönüyor! Ancak bu kez teknik direktör olarak değil: Drogba ve Hagi...
GİRİŞ 14.02.2022 12:54 GÜNCELLEME 14.02.2022 12:54
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Galatasaray'da kötü gidişat sürüyor. Fatih Terim'in görevden alınması da, gidişatın seyrini değiştirmedi. Son 5 sezondur bilfiil takımı çalıştıran tecrübeli futbol insanı, yeni yönetimden söz almasına karşın görevine devam edememişti. Sezona yeni bir jenerasyonla giriş yapan Galatasaray, genç oyuncuların tecrübesizliğinden ötürü ligdeki kötü gidişatı bir türlü durduramadı. UEFA Avrupa Ligi'ndeki başarılı sonuçlara karşın Yönetim, 3 yıllık anlaşma sağlanan Terim'i görevden aldı. Ancak, onun yerine geçen Domenec Torrent de başarılı olamadı. Rumen basınında çıkan bir iddia ise tüm dikkatleri Fatih Terim, Didier Drogba ve Gheroghe Hagi eksenine yoğunlaştırdı!

Fatih Terim, Galatasaray Sevdasından Vazgeçmiyor!

Galatasaray'daki vedasını "İlk imzam ve son imzam" paylaşımıyla duyuran Fatih Terim için bir daha Sarı Kırmızılı ekibe dönmeyeceği konuşuluyordu. Ancak, aradan geçen süreçte çoğu taraftar grubu Terim'le konuşulup takıma geri getirilmesini talep etmişti. Kötü gidişatın önlenememesi, küme hattından sadece 3 puan uzaklıkta olunması ise, Okan Buruk gibi alternatif isimlerin önünü açmıştı. Ancak, Fatih Terim'in Galatasaray'a geri döneceği ve bu kez teknik direktör olmayacağı konuşuluyor.

Fatih Terim Galatasaray başkanı olacak iddiası

Terim, Drogba ve Hagi Bir Arada

Romanya'da yayın yapan DigiSport, Galatasaray'ın eski teknik direktörü Fatih Terim'in takıma başkan olarak döneceğini iddia etti. Haberde, Terim'in kafilesinde eski öğrencilerinden Didier Drogba ve Gheorghe Hagi'nin de yer alacağı söylenildi. Bu iddialar kısa sürede büyük yankı uyandırırken, Fatih Terim'in Burak Elmas'tan sonraki Galatasaray Başkanı olacağı konuşuldu. Bu iddialar, kariyerine Romanya'da devam eden Hagi'ye de iletildi.

Fatih Terim Gheorghe Hagi

Gheorghe Hagi: "Beni ararsa..."

Romanya'da Farul Constanta'yı çalıştıran Gheorghe Hagi, 3-0'lık Voluntari galibiyetinden sonra kameraların karşısına geçti. Fatih Terim'in başkan olacağı, Hagi'nin de yardımcısı olacağı sorularını yanıtlayan Rumen, "Terim'e sonsuz saygı duyuyorum. O tam anlamıyla bir imparator. Beni ararsa mutlu olurum. Ama şimdi biliyorsunuz, burada Farul'dayım. Bunlar, hassas meseleler. Yine de, Fatih Terim'in yerini kimsenin devralamayacağını biliyorum. Ondan Türkiye'de bir tane var!" cevabını verdi. Hagi'nin eski hocası Terim'e koşulsuz şartsız bağlılığı ise, dikkate değer bir başka konuydu.

Didier Drogba Fatih Terim

Drogba ve Hagi'nin Üyeliği Var Mı?

Didier Drogba ve Gheorghe Hagi gibi iki eski Galatasaray efsanesinin olası Fatih Terim Başkanlığında görev alacağı birkaç soruyu da beraberinde getirdi. Bu sorulardan biri de, Drogba ve Hagi'nin Galatasaray üyesi olup olmadığı. 

YORUMLAR 4
  • Galatasaray 2 yıl önce Şikayet Et
    1 2 3 4 Aşkım Şampiyon♡♡♡♡
    Cevapla
  • Galatasaray 2 yıl önce Şikayet Et
    Çocukluk aşkımsın sen ilk göz ağrımsın kmseyi kimseyi sevmedim senin gibi sevdanın uğruna terkettim herşeyi hayatın anlamı Galatasaray♡♡♡♡
    Cevapla
  • Galatasaray 2 yıl önce Şikayet Et
    Sonuna kadar değil sonsuza kadar♡♡♡♡
    Cevapla
  • Galatasaray 2 yıl önce Şikayet Et
    Yüreklerdeki Galatasaray Sevgisi'ne SELAM OLSUN♡♡♡♡
    Cevapla