Galatasaray Kayserispor

Süper Lig'de yeni günün kapanış karşılaşması Galatasaray ile Kayserispor arasında oynanacak. GS Kayserispor maçı beIN Sports HD 1 kanalından canlı olarak izlenebilecek. Öte yandan, taraftar grupları müsabakanın yayın bilgilerini araştırıyor. Galatasaray Kayserispor maçı ne zaman ve saat kaçta başlayacak? Domenec Torrent'in ilk galibiyetini Hikmet Karaman'a karşı alıp alamayacağı merak edilen diğer başlıklar arasında. İşte, GS Kayseri maçının yayın bilgileri...

Galatasaray Kayserispor
Galatasaray Kayserispor
GİRİŞ 12.02.2022 18:10 GÜNCELLEME 13.02.2022 11:52

Süper Lig'in 25'inci haftasında Galatasaray, evinde Kayserispor'u ağırlıyor. Galatasaray Kayserispor maçı beIN Sports HD 1 kanalında canlı olarak izlenebilecek. Öte yandan, taraftarlar müsabakanın ne zaman başlayacağını araştırıyor. GS Kayseri maçı ne zaman ve saat kaçta başlayacak? Süper Lig'de haftalardır kazanamayan Cimbom, son olarak Alanyaspor deplasmanından 1-1'lik beraberlikle evine dönmüştü. Kayserispor ise, 4-3'lük Hatay galibiyetini bir de Kupa'da Fenerbahçe zaferiyle taçlandırdı. Hikmet Karaman'ın öğrencileri kritik virajı Galatasaray maçından alınacak 3 puanla tamamlamak istiyor. Diğer taraftan, karşılaşmanın hakemleri TFF'nin sitesinde duyuruldu. İşte, GS Kayseri maçının hakemleri...

Galatasaray Kayserispor Maçı Nasıl Canlı İzlenir?

Galatasaray Kayserispor maçı beIN Sports HD 1 kanalında canlı olarak izlenebilecek. Ek olarak, beIN'in internet uygulaması beIN Connect'te de maç yayını yapılacak. Bu iki adresin biri TV, diğeri de İnternet yayını olduğu için aralarında 30-40 saniyelik fark olduğunu belirtmekte fayda var. Diğer taraftan, karşılaşmaya dair tüm gelişmeleri (Gol, Asist, 11'ler ve VAR ile AVAR hakemleri) TümSpor sayfasından öğrenebilir, maçın canlı anlatımını Maç Merkezi'nden takip edebilirsiniz.

Galatasaray Kayserispor maçı canlı izle

GS Kayseri Maçı Ne Zaman ve Saat Kaçta?

Galatasaray Kayserispor maçı 12 Şubat Cumartesi günü saat 19.00'da başlıyor. Müsabaka, Cimbom'un evi NEF Stadyumu'nda oynanacak. Günler öncesinde karşılaşmanın biletleri PassoLig sistemi üzerinden satışa da sunulmuştu. Ayrıca, maçın oynanacağı gün İstanbul'da hava durumunun 12 derece olacağı ve yağışsız geçeceği tahmin ediliyor. Peki, GS Kayseri maç bilet fiyatları ne kadar?

GS Kayseri beIN Sports HD 1 izle

Galatasaray Kayserispor Maç Bilet Fiyatları PassoLig

Sarı Kırmızılı ekibin Yönetimi, günler öncesinde Kayserispor'la oynayacakları maçın biletlerini PassoLig sistemi üzerinden satışa sundu. Buna göre, biletler 25 TL'den başlarken 350 TL'ye kadar çıkabiliyor. 12. Kategorideki koltuklar 25 TL'ye, 1. Kategorideki koltuklar da 350 TL'ye teslim ediliyor.

GS Kayseri Maçının Hakemleri

  • Sarper Barış Saka

  • İbrahim Bozbey

  • Kerem Ersoy

  • Bülent Birincioğlu