Denizlispor Trabzonspor Maçı Canlı İzle! A Spor Yayın Linki Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu

Denizlispor Trabzonspor maçı A Spor kanalından canlı olarak izlenebiliyor. Ziraat Türkiye Kupası Son 16 turunda nefesler tutuldu. Denizlispor Trabzonspor maçı ne zaman ve saat kaçta başlıyor? Beşinci turda Galatasaray’ı yenerek futbol otoritelerini şaşırtan Yeşil Siyahlılar, bu kez Süper Lig’in liderini ağırlıyor. Karşılaşmaya az bir süre kala iki takımın da 11’leri belli oldu. TFF’nin sitesinde de VAR ve AVAR hakemleri duyuruldu. İşte, Denizlispor Trabzonspor A Spor yayın linki…

Denizlispor Trabzonspor Maçı Canlı İzle! A Spor Yayın Linki Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu
Denizlispor Trabzonspor Maçı Canlı İzle! A Spor Yayın Linki Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu
GİRİŞ 09.02.2022 19:32 GÜNCELLEME 09.02.2022 19:32

Ziraat Türkiye Kupası heyecanı yurt genelinde kaldığı yerden devam ediyor. Yeni günün kapanış karşılaşması Denizlispor ile Trabzonspor arasında oynanıyor. A Spor’da yayınlanan müsabaka öncesi iki takımın taraftarı maç saatini araştırmaya başladı. Denizlispor Trabzonspor maçı ne zaman ve saat kaçta başladı? Bu araştırmalar devam ederken iki ekip de sahaya çıkacak 11’lerini resmi sosyal medya hesapları üzerinden duyurdu. Bordo Mavili ekip, 1. Lig ekibiyle oynayacağı deplasman maçına rotasyon ağırlıklı bir kadro ile başladı. Ev sahibi takımsa günlerdir bu karşılaşmayı bekliyor. Bu gelişmeler bir yana, TFF’nin sitesinde de VAR ve AVAR hakemleri dahil hakem kadrosu açıklandı. İşte, Denizlispor Trabzonspor maçının canlı izleme linki…

DENİZLİSPOR TRABZONSPOR (A SPOR LİNKİ) MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Denizlispor Trabzonspor Maçı Nasıl Canlı İzlenir?

Denizlispor ile Trabzonspor arasında oynanacak maç A Spor kanalından canlı olarak izlenebilir. Bunun dışında, A Spor’un YouTube kanalıyla internet sitesinde de maç takibi yapılabilir. Lakin uydu yayını ile internet yayını arasında 30-40 saniyelik fark olduğunu belirtmekte fayda var. Ayrıca, TümSpor sayfasından karşılaşmaya dair tüm gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.

Denizlispor ile Trabzonspor Arasındaki Maçlar

Ege Bölgesi ekiplerinden Denizlispor ile Karadeniz temsilcisi Trabzonspor, şimdiye dek 8 kez kozlarını paylaştı. İlk maç 2009 yılında, son maç da 4 Şubat 2021’de oynandı. 9 maçın 4’ünü Trabzonspor, 4’ünü Denizlispor kazanırken; 1’i de berabere sonuçlandı. İki takım bu kez Ziraat Türkiye Kupası’nın Son 16 turunda kozlarını paylaşıyor.

Denizlispor Trabzonspor Maçı Ne Zaman ve Saat Kaçta?

Denizlispor Trabzonspor maçı 9 Şubat Çarşamba günü saat 20.30'da oynanacak. Karşılaşma, Denizli'nin evi Atatürk Stadyumu'nda organize ediliyor. Karşılaşmanın oynanacağı gün kentte sağanak yağış beklenirken hava sıcaklığının 4-5 derece bandında seyretmesi tahmin ediliyor. Ancak, Denizlispor'un taraftarı takımlarının Türkiye Kupası'ndaki başarısından ötürü takımına yoğun ilgi gösteriyor.

Denizlispor Trabzonspor maçı canlı izle

Denizlispor Trabzonspor Maçı Hangi Kanalda Yayınlanıyor?

Denizlispor Trabzonspor maçı A Spor kanalında şifresiz olarak yayınlanıyor. Ayrıca, A Spor'un internet sitesinde ve YouTube kanalında da maç yayını yapılıyor. Bunun haricinde, müsabakanın canlı anlatımını; karşılaşmaya dair gelişmeleri ve diğer bilgileri TümSpor sayfasından öğrenebilirsiniz.

Denizlispor Trabzonspor A Spor canlı izle

Denizlispor Trabzonspor Maçının Bilet Fiyatları Ne Kadar?

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 turu karşılaşmalarından Denizlispor Trabzonspor maçının biletleri PassoLig üzerinden satışa sunuldu. Buna göre, biletler 10 TL'den 50 TL'ye göre değişiklik gösteriyor. Maraton kanadındaki koltuklar 10 TL'ye satılırken, LOCA ÖNÜ VIP kategorisindeki koltuklar 50 TL'ye teslim ediliyor.

Denizlispor Trabzonspor Maçının Hakemleri (VAR ve AVAR Dahil)

  • Alper Ulusoy

  • Cevdet Kömürcüoğlu

  • İlker Takpak

  • Oğuzhan Çakır

  • Hakan Ceylan (VAR)

  • Ekrem Kan (AVAR)

  • Davut Dakul Çelik (AVAR)

Denizlispor Trabzonspor Maçının 11'leri

DENİZLİSPOR: Stachowiak, Schwechlen, Gökhan, Emre, Muhammet, Djedje, Mustafa, Bünyamin, İlhan, Muhammed, Ömer

TRABZONSPOR: Erce, Serkan, Hüseyin, Ahmetcan, İsmail, Berat, Yunus, Murat Cem, Yusuf, Kouassi, Enis

Trabzonspor, Kupa'da Son 16'ya Nasıl Geldi?

Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası'na 5'inci turdan katılım sağladı. Bu aşamada Boluspor'la eşleşen Bordo-Mavililer, Bengali-Fode Koita'nın attığı tek golle bir üst tura yükseldi. 

Denizlispor Trabzonspor Ziraat Türkiye Kupası

Denizlispor'un Türkiye Kupası Yolculuğu

TFF 1. Lig ekibi Denizlispor, Kupa'ya 3'üncü turdan katıldı. İlk etapta İstanbul temsilcisi Şile Yıldızspor'la eşleştiler ve bu ekibi penaltılarda mağlup ettiler. Dördüncü turda da Doğu Anadolu ekiplerinden Ağrı'yı 3-0'lık net skorla turnuvanın dışına ittiler. Son olarak beşinci turda Galatasaray deplasmanına konuk olan Denizli, yine penaltılardan Sarı Kırmızılıları eleyerek Son 16'ya adını yazdırdı.

Trabzonspor, Denizlispor deplasmanına mavi forma ile çıkacak. Denizlispor'un ise klasik Yeşil-Siyah formayla sahaya inmesi bekleniyor.