Galatasaray Tuzlaspor Maçının Geniş Özeti: 6-2 Goller, Asistler! Ezeh Hattrick Yaptı...

Galatasaray, NEF Stadyumu'nda TFF 1. Lig ekibi Tuzlaspor'u ağırladı. 1. Lig'de 10. sırada yer alan Tuzlaspor, Galatasaray'ı 6 golle geçmeyi başardı. Karşılaşma hiçbir kanalda yayınlanmazken futbolseverler maç özetini araştırmaya başladı. Tuzla'da Ezeh 3 gol birden atarken, Galatasaray'ın ilk golünü Tuzlaspor'lu bir oyuncu kendi kalesine, diğer gol de Ömer Bayram'ın ayağından geldi. İşte, Galatasaray Tuzlaspor maçının geniş özeti!

Galatasaray Tuzlaspor Maçının Geniş Özeti: 6-2 Goller, Asistler! Ezeh Hattrick Yaptı...
Galatasaray Tuzlaspor Maçının Geniş Özeti: 6-2 Goller, Asistler! Ezeh Hattrick Yaptı...
GİRİŞ 28.01.2022 15:22 GÜNCELLEME 28.01.2022 15:22

Süper Lig karşılaşmaları ertelendiği için Galatasaray, evinde Tuzlaspor'la hazırlık maçı oynadı. Galatasaray, TFF 1. Lig'de 10. sırada yer alan Tuzlaspor'dan 6 gol yerken taraftar çileden çıktı. Sarı Kırmızılıların İspanyol hocası Domenec Torrent de maçın bitmesini beklemeden soyunma odasına gitti. Galatasaray'da her gün, bir önceki günden daha da kötü şekilde geçiyor. Galatasaray'ın milyonlarca taraftarı internette Galatasaray Tuzlaspor maçının geniş özetini arıyor. İşte goller ve asistler...

Galatasaray Tuzlaspor Maçının Geniş Özeti

Galatasaray, NEF Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada, Tuzlaspor'lu Kutay'ın kendi kalesine attığı golle 1-0 öne geçti. Fakat, konuk takım kısa sürede Galatasaray'ı içerde gol bombardımanına yığdı. Takımın yıldızı Ezeh, art arda 3 gol birden atarak skoru 3-1'e taşıdı. 59. dakikada Kutay Kurt, attığı golle kendisini hocasına affettirdi ve skoru 4-1'e getirdi. Dakikalar 60'ı geçtiğinde bu kez sahneye Ömer Bayram çıktı ve maçı 4-2 yaptı. Domenec Torrent tam da bu dakikalarda bir hışımla soyunma odasına doğru yola çıktı. Maçın geri kalan bölümünde Galatasaray'a Torrent'in yardımcıları eşlik ederken; Sarı Kırmızılılar Tuzla'dan 2 gol daha yedi ve karşılaşma konuk takımın 6-2'lik üstünlüğüyle sona erdi. 

GALATASARAY TUZLASPOR MAÇININ CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYIN

Galatasaray Tuzlaspor Maçı Ne Zaman ve Saat Kaçta Oynandı?

Galatasaray Tuzlaspor maçı, 28 Ocak Cuma günü saat 13.00'te Sarı Kırmızılıların evi NEF Stadyumu'nda oynandı. Karşılaşmayı, kulübün televizyon kanalı GSTV canlı olarak futbolseverlere sunması bekleniyordu ama Torrent'in isteğiyle maç yayınlanmadı. Her iki takımın da kadrolarında rotasyona gitmesi düşünülürken, oyuncuların kondisyonlarını diri tutması birinci öncelik. Bunun haricinde, Omar ve Bartuğ gibi isimler şans buldu.

Galatasaray Tuzlaspor maçının geniş özeti

Galatasaray Tuzlaspor Maçının İlk 11'leri Açıklandı

Gerek Galatasaray gerekse Tuzlaspor, karşılaşmaya dakikalar kala ilk 11'lerini paylaştı. İşte, maçın 11'leri...

GALATASARAY: Berk, Omar, Taylan, Van Aanholt, Kerem, Oğulcan, Aytaç, Marcao, Barış, Bartuğ, Halil

TUZLASPOR: Philipp, Aykut, Samet, Rajko, Lamine, Ferhat, Veaceslav, Tayfun, Francis, Ahmet, Onat Kutay

GALATASARAY TUZLASPOR MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Galatasaray'ın Son 5 Karşılaşması

Sarı Kırmızılılar, son 5 karşılaşmasında mağlubiyetten başka bir sonuç alamadı. İlk olarak Türkiye Kupası'nda Denizlispor'a penaltılarda kaybeden Galatasaray, sırasıyla Süper Lig'de Giresunspor, Hatayspor, Kasımpaşa ve Trabzonspor maçlarını kaybetti. Son 11 Süper Lig maçında sadece 1 kez (Antalyaspor) kazanmayı başaran ekip, ligin ikinci yarısında henüz galibiyetle tanışmadı.

Galatasaray Tuzlaspor karşısında farklı mağlup oldu

Tuzlaspor'un Son 5 Maçı

TFF 1. Lig'e flaş başlangıç yapan İstanbul temsilcisi Tuzlaspor, son dönemde ilk haftalardaki başarısından uzak. TFF 1. Lig'deki karşılaşmaların da 5 Şubat'a ertelenmesi nedeniyle onlar için de oyuncuların form tutabilmesi açısından Galatasaray maçı önem taşıyor.

Tuzlaspor, NEF Stadyumu'nda 6 gol attı

Tuzla, 5 maçlık periyotta Manisa'ya mağlup olurken; Erzurumspor ve Samsun'la berabere kaldı. Ligin favori ekibi MKE Ankaragücü'ne yenilen takım, son haftada Altınordu'yu 2-1'lik skorla geçmişti. 

Galatasaray ile Tuzlaspor Arasında Oynanan Maçlar

Galatasaray ile Tuzlaspor şimdiye dek 5 kez kozlarını paylaştı. Bu maçların 4'ü Türkiye Kupası'nda, 1'i de hazırlık maçı statüsünde gerçekleşti. Sarı Kırmızılılar, 5 karşılaşmanın 4'ünde sahadan galibiyetle ayrılan taraftı. Tuzlaspor da tek galibiyetini 4 Aralık 2019 tarihinde 2-0'lık skorla deplasmanda almıştı. İki takım arasındaki son müsabaka 9 Ekim 2021'de oynanmış ve Galatasaray sahadan 4-3'lük galibiyetle ayrılmıştı. O karşılaşmada Sarı Kırmızılıların gollerini Ryan Babel, Oğulcan Çağlayan; Ömer Bayram ve Mbaye Diagne kaydetti. Tuzlaspor'da da Sedat; Ahmet ve Safa gol sevinci yaşayan isimlerdi.