TFF tarihleri duyurdu! Eyüpspor Bursaspor maçı ne zaman oynanacak? İşte...

TFF 1. Lig'de Eyüpspor ile Bursaspor arasında oynanan karşılaşma, İstanbul'daki kar yağışı nedeniyle ertelenmişti. Maçın hakemi Direnç Tonusluoğlu, Bursaspor tarafından gelen itirazları değerlendirmeye alıp, gözlemci ve temsilci heyetiyle gerçekleştirdiği ortak istişare akabinde erteleme talebini onaylamıştı. İlk etapta maçın bir sonraki gün, saat 19.00'da oynanması düşünülüyordu. Lakin kar yağışı devam edince tarih belirlenmemişti. TFF'nin resmi sitesinde maçın oynanacağı tarih duyuruldu.

TFF tarihleri duyurdu! Eyüpspor Bursaspor maçı ne zaman oynanacak? İşte...
TFF tarihleri duyurdu! Eyüpspor Bursaspor maçı ne zaman oynanacak? İşte...
GİRİŞ 02.02.2022 08:48 GÜNCELLEME 02.02.2022 08:48

TFF 1. Lig’in formda ekiplerinden Eyüpspor, 21. haftanın kapanışında evinde Bursaspor’u ağırladı. Kar yağışı beklentisi nedeniyle Eyüp Stadı’nı tenteyle kapatan yönetim, bu tenteleri karşılaşmadan saatler önce kaldırınca; akşamüstü etkili olan kar yağışı yeniden sahayı futbol oynanamaz hale getirdi. Maçtan bir saat önce traktör sahaya girdi ve maç saatine kadar çizgileri belirginleştirinceye kadar çalıştı. Tam da maç saatinde kar yağışı azaldığı için hakem Direnç Tonusluoğlu müsabakayı başlattı. İlk dakikalarda Eyüspor, takımın yıldız ismi Pa Dibba’nın attığı golle 1-0 öne geçti. Ancak, 18. dakikada Bursaspor tarafı kar yağışını gerekçe gösterip maçın oynanamaz halde olduğunu belirtti. Hakem Tonusluoğlu da takımları soyunma odasına gönderdi. İşte, Eyüpspor ile Bursaspor maçının oynanacağı tarih…

Eyüpspor Bursaspor Maçının Oynanacağı Tarih

TFF'nin resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre, Eyüpspor ile Bursaspor arasındaki karşılaşma 10 Mart Perşembe günü saat 20.00'de oynanacak. Karşılaşmanın 18. dakikadan ve Eyüpspor'un 1-0'lık üstünlüğüyle devam edeceği biliniyor. Maçtaki tek golü henüz ilk dakikalarda ev sahibi ekibin yıldızı Pa Dibba kaydetmişti.

TFF 1. Lig Eyüpspor Bursaspor maçı

Bursaspor'dan Erteleme Açıklaması

Bursaspor'un resmi internet adresinden yapılan açıklamada, Eyüpspor maçının ileri bir tarihe ertelendiği duyuruldu. Normal takvimde, maçın bugün saat 19.00'da başlaması bekleniyordu. Ancak, Yeşil Beyazlılar; karşılaşmanın elverişsiz saha nedeniyle ertelendiğini duyurdu. 

Eyüpspor Bursaspor maçı 18. dakikada ertelendi

TFF 1. Lig Güncel Puan Durumu

21 haftalık süreçte Eyüpspor, yeni çıktığı TFF 1. Lig’de 20 haftada 36 puan topladı. Bursaspor maçını kazanmaları durumunda puanlarını 39’a çıkarıp 3. sıraya yükselecekler. Bursaspor’da da işler yolunda gitmiyor. 21 haftada sadece 20 puan toplayan ekip 17. sırada bulunuyor. İstanbul deplasmanından puan veya puanlarla ayrılamadıkları durumda küme tehlikesi iyice belirginleşecek.