Galatasaray Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Atilla Karaoğlan’ın karnesi…

Süper Lig’de haftanın kapanış maçı Galatasaray ile Trabzonspor arasında oynanacak. Galatasaray Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? İki takımın binlerce taraftarı bu büyük karşılaşmanın yayın bilgilerini araştırıyor. Öte yandan, bu müsabakada orta hakemlik görevi Atilla Karaoğlan’a verildi. İki takımın Atilla Karaoğlan’ın karnesi de merak edilenler arasında. Maçın yayın bilgileri ve muhtemel 11’ler…

Galatasaray Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Atilla Karaoğlan’ın karnesi…
Galatasaray Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Atilla Karaoğlan’ın karnesi…
GİRİŞ 21.01.2022 16:26 GÜNCELLEME 21.01.2022 16:26

Süper Lig’de adım adım küme hattına yaklaşan Galatasaray, 23. haftanın kapanışında ligin lideri Trabzonspor’u evinde ağırlayacak. Galatasaray Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? Süper Lig’de oynadığı son 11 maçın sadece 1’ini kazanan Sarı Kırmızılılar, son olarak hafta içinde oynadığı Kasımpaşa karşılaşmasını da kaybetti. Yeni teknik direktör Domenec Torrent’in zorlu Trabzonspor maçına hangi 11’le başlayacağı da en az taraftar kadar yönetimi de meraklandırıyor. Diğer taraftan, Galatasaray Trabzonspor maçında orta hakem olarak Atilla Karaoğlan’ın görevlendirildiği duyuruldu. Karaoğlan şimdiye dek Galatasaray’ın 6, Trabzon’un 5 maçını yönetmişti. Maçın yayın bilgileri ve muhtemel 11’ler…

Galatasaray Trabzonspor Maçı Ne Zaman ve Saat Kaçta?

Galatasaray Trabzonspor maçı 23 Ocak Pazar günü saat 19.00’da başlayacak. NEF Stadyumu’nda oynanacak müsabakaya taraftarın yoğun katılımı bekleniyor. Maç günü hava sıcaklıklarının 1 dereceye kadar düşeceği ve kar yağışının etkisini arttırması düşünülüyor. Ek olarak, Abdullah Avcı’nın cezası sona erdiği için takımının başında olacak.

Galatasaray Trabzonspor maçı ne zaman?

Galatasaray Trabzonspor Maçı Hangi Kanalda?

Galatasaray Trabzonspor maçı beIN Sports HD 1 kanalında canlı yayınlanacak. Ayrıca, beIN Connect uygulamasında da maç yayını yapılacak. Digitürk üyeleri 77. kanaldan, uygulama üyeleri ise internet vasıtasıyla dev mücadeleyi takip edebilir. Bunun dışında, Haber7’nin Maç Merkezi sayfasında karşılaşmaya dair tüm detaylardan haberdar olabilirsiniz. 

Maçın Muhtemel 11’leri

Trabzonspor’da Marek Hamsik ile Anthony Nwakaeme Galatasaray maçında forma giyebilecek. Ev sahibi ekipte ise, Taylan Antalyalı’nın cezası sürüyor. Alpaslan Öztürk de sakatlığından ötürü Trabzon maçında oynamayabilir. Galatasaray Trabzonspor maçı öncesinde iki teknik direktörü büyük bir sınav bekliyor. Maçın muhtemel 11’leri…

GALATASARAY: İsmail, Marcao, Nelsson, Ömer, Boey, Bartuğ, Cicaldau, Berkan, Kerem, Emre, Halil
TRABZONSPOR: Uğurcan, Hugo, Denswil, Puchacz, Peres, Berat, Dorukhan, Bakasetas, Nwakaeme, Edin Visca, Cornelius 

Afrika Kupası ve sakatlıklardan ötürü iki takımın eksikleri bir hayli fazla. İki takımda kart cezalısı oyuncular da bulunuyor. 

Galatasaray ile Trabzonspor’un Eksikleri 

Pazar günü oynanacak dev müsabakada forma giymesi düşünülmeyen, kamp kadrosuna dahil edilmesi beklenmeyen oyuncular şu şekilde:

GALATASARAY: Muslera, Alpaslan, Kaan, Omar, Taylan, Babel, Mohamed, Diagne
TRABZONSPOR: Hüseyin, Trondsen, Abdülkadir, Kouassi, Gervinho, Yusuf, Koita

Galatasaray’da Taylan, Trabzonspor’da ise Hüseyin kart cezalısı konumunda. Sarı Kırmızılılardaki Feghouli ve Mostafa ile Trabzonspor’daki Kouassi Afrika Kupası’nda oldukları için oynayamayacak. Diğer oyuncuların da sakatlıkları bulunuyor. 

Galatasaray Trabzonspor maçının hakemleri

Federasyon Maçın Hakemini Tayin Etti! 

Türkiye Futbol Federasyonu’nun resmi internet adresinde Galatasaray ile Trabzonspor arasında oynanacak maçta görev alacak hakemler duyuruldu. Buna göre, kritik müsabakayı Atilla Karaoğlan yönetecek. İşte maçın hakemleri…

  • Atilla Karaoğlan (Hakem)

  • Bahattin Duran (1. Yardımcı Hakem)

  • Tarık Ongun (2. Yardımcı Hakem)

  • Onur Özütoprak (Dördüncü Hakem)

  • Murat Ilgaz (Gözlemci)

  • Ali Okçuoğlu (Temsilci)

  • Bülent Balta (Temsilci)

  • Durmuş Cansever (Temsilci)

Riva’da görev alacak VAR ve AVAR hakemleri de ilerleyen günlerde yine TFF üzerinden futbolseverlerle paylaşılacak. 

Trabzonspor ve Galatasaray’ın Atilla Karaoğlan Karnesi

Atilla Karaoğlan, 1986 yılında Sakarya’da dünyaya gelmiştir. 35 yaşındadır. Şimdiye dek 96 Süper Lig maçında düdük çalmış ve en son Antalyaspor Fenerbahçe maçını yönetmiştir. Karaoğlan, hakemlik kariyerinde Galatasaray’ın 6, Trabzonspor’un 5 karşılaşmasında düdük çaldı. Trabzonspor, 5 maçta 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Galatasaray ise, Karaoğlan’ın yönettiği maçlarda 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet istatistiğine sahip. 

Galatasaray ile Trabzonspor Arasındaki Maçlar

Süper Lig’in iki köklü takımı Galatasaray ve Trabzonspor şimdiye dek 133 kez karşılaştı. Bu maçların 59'unu Galatasaray kazanırken, 43 maçta Bordo Mavililer galip geldi. 48 yıldır süregelen rekabette, Sarı Kırmızılılar 171 kez fileleri havalandırırken, Bordo Mavililer 147 golle karşılık verdi. Süper Lig'de oynanan son randevuda, taraflar sahadan 2-2'lik beraberlikle ayrılmıştı.