Zonguldak Kömürspor 2-3 Pendikspor (TFF 2. Lig 21. Hafta)

TFF 2. Lig Beyaz Grup lideri Pendikspor, deplasmanda Zonguldak Kömürspor ile kozlarını paylaşacak. En yakın rakibinin 9 puan önünde şampiyonluğa koşan İstanbul temsilcisini kritik Zonguldak deplasmanı bekliyor. Önceki haftayı BAY geçen ekip, 1 maç eksiği bulunmasına karşın Buca’nın bir hayli ötesinde. Kömürspor – Pendikspor maçı ne zaman? Karşılaşmanın yayın bilgileri ve muhtemel 11’ler…

Zonguldak Kömürspor 2-3 Pendikspor (TFF 2. Lig 21. Hafta)
Zonguldak Kömürspor 2-3 Pendikspor (TFF 2. Lig 21. Hafta)
GİRİŞ 21.01.2022 15:04 GÜNCELLEME 21.01.2022 15:04

TFF 2. Lig’in açılış karşılaşması Zonguldak Kömürspor ile Pendikspor arasında oynanacak. İki takım da alacağı puanlar ile konumunu güçlendirme niyetinde. Batı Karadeniz temsilcisi Kömürspor, son olarak Akhisar deplasmanından 1 puanla dönmesini bilmişti. Pendikspor ise, 20. haftayı BAY geçerken; 19. haftada Amedspor’a 3-0 mağlup olmuştu. İstanbul temsilcisi, Kömürspor karşısında mutlak 3 puan hedefliyor. Diğer yandan, takıma yeni oyuncular katıldı. 2 haftalık süreçte Berkay Sülüngöz, Erhan Kara, Sertaç Çam; Taha Balcı ve Muhammed Akarslan’ı takıma dahil ettiler. Peki, Zonguldak Kömürspor Pendikspor maçı ne zaman? Maçın yayın bilgileri ve muhtemel 11’ler…

Zonguldak Kömürspor Pendikspor Maçı Ne Zaman?

Zonguldak Kömürspor Pendikspor maçı 21 Ocak Cuma günü saat 13.00’te başladı. Müsabakaya, Kömürspor ev sahipliği yapacak. 13 bin 795 kişi kapasiteli Kemal Köksal Stadyumu’nda maça dair tüm hazırlıklar organize ediliyor. Karşılaşmanın oynanacağı saatlerde havanın 6-7 derece civarında ve yağışlı olacağı tahmin ediliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün paylaştığı verilere göre, Zonguldak’ta yüzde 100 yağış bekleniyor.

Zonguldak Kömürspor Pendikspor maçı ne zaman?

Zonguldak Kömürspor Pendikspor Maçı Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Önceki yıllarda TFF 2. Lig karşılaşmaları birtakım internet sitelerinde canlı olarak yayınlanıyordu. Ancak, sponsorluk anlaşmasının sona ermesi nedeniyle bu uygulama devam etmiyor. Zonguldak Kömürspor Pendikspor maçı herhangi bir yerel televizyon kanalında da yayınlanmayacak.

Kömürspor Pendikspor maçı nasıl canlı izlenir?

İki Takımın Eksikleri

Ev sahibi ekip Zonguldak Kömürspor’da herhangi bir eksik bulunmuyor. Konuk takım Pendikspor’da da, Doğanay Kılıç dışında sakatlığı bulunan herhangi bir oyuncu yok. Öte yandan, Pendikspor Teknik Direktörü Osman Özköylü’yü son derece kritik bir karar bekliyor. 

11'ler

ZONGULDAK KÖMÜRSPOR: Aykut, Ali, Muhammed, Selim, Rıdvan, Embiya, Emre, Ercüment, Fatih, Yunus, Osman

PENDİKSPOR: Zahit, Serdar, Gökcan, Muhammed, Mesut, Abdurrahman, Burak, Erhan, Haydar, Doğan Can, Taha

Pendikspor, zorlu Zonguldak Kömürspor deplasmanından 3-2'lik galibiyetle ayrılmasını bildi.