Trabzonspor Giresunspor maçı canlı izle! BeIN Sports HD 1: Abdullah Avcı…

Süper Lig'de liderlik koltuğunda bulunan Trabzonspor, Medical Park Stadyumu'nda Giresunspor'u ağırlayacak. İki Karadeniz ekibinin karşılaşması öncesinde 35 bini aşan bilet satışı yapıldı. Karşılaşmanın beIN Sports HD 1 kanalında canlı yayınlanacağı biliniyor. Bu nedenle taraftarlar Trabzonspor Giresunspor maçı canlı izle aramaları yapıyor. Öte yandan, Abdullah Avcı cezası nedeniyle müsabakayı tribünlerden takip edecek. Trabzonspor Giresunspor maçı ne zaman? Maçın yayın bilgileri ve 11'ler...

Trabzonspor Giresunspor maçı canlı izle! BeIN Sports HD 1: Abdullah Avcı…
Trabzonspor Giresunspor maçı canlı izle! BeIN Sports HD 1: Abdullah Avcı…
GİRİŞ 19.01.2022 19:00 GÜNCELLEME 19.01.2022 19:02

Adım adım şampiyonluğa yürüyen Trabzonspor, evinde Giresunspor’la kozlarını paylaşıyor. Ligin kaderini etkileyecek maç, beIN Sports HD 1 kanalında canlı yayınlanıyor. Sezonun ilk randevusunda, Bordo Mavililer deplasmanda Nwakaeme’nin attığı golle 1-0 galip gelmişti. Fırtına, sezonun ikinci randevusuna Abdullah Avcı’dan yoksun çıkacak. Trabzon’daki kariyerinde 61. maçı gören Avcı, kırmızı kart cezası nedeniyle Giresunspor’la oynanacak müsabakayı tribünlerden takip edecek. Bordo Mavililer, en son Sivasspor deplasmanından beraberlikle ayrılmıştı. Peki, Trabzonspor Giresunspor maçı ne zaman? Maçın yayın bilgileri ve 11’ler…

TRABZONSPOR GİRESUNSPOR MAÇINI CANLI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYIN

Trabzonspor Giresunspor Maçı Ne Zaman?

Trabzonspor Giresunspor maçı 19 Ocak Çarşamba günü saat 20.00’de Medical Park Stadyumu’nda oynanacak. Müsabaka, beIN Sports HD 1 kanalında naklen yayınlanırken, beIN Connect uygulamasında da yayın yapılacak. Maç saati hava sıcaklığının 3 derece olması ve karla karışık yağmur yağması bekleniyor.

Trabzonspor Giresunspor beIN Sports HD 1 izle

Trabzonspor Giresunspor Maçı Nasıl Canlı İzlenir?

Trabzonspor Giresunspor maçını canlı izlemek isteyen futbol tutkunlarının beIN Sports’u takip etmesi gerekmektedir. Bunun haricinde, beIN Connect aracılığıyla da maçı seyredebilirsiniz. Digitürk kullanıcıları 77. kanaldan, uygulama üyeleri de internet vasıtasıyla karşılaşmayı takip edebilir. Ek olarak, Haber7 Maç Merkezi sayfasından da maça dair tüm gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.

Trabzonspor Giresunspor maçı hangi kanalda?

Trabzonspor Giresunspor Maçının 11’leri

Abdullah Avcı’nın yokluğunda Trabzonspor’u Orhan Ak idare edecek. Yine de kadro planlamasını Avcı yürütecek. Gerek Hakan Keleş gerekse Abdullah Avcı saha içi dizilimi için yoğun mesai harcıyor. Trabzonspor Giresunspor maçının 11’leri karşılaşmaya son 1 saat kala duyuruldu. İlk 11 duyuruları genellikle takımların resmi sosyal medya hesapları aracılığıyla yapılmaktadır.

TRABZONSPOR: Uğurcan, Peres, Hüseyin, Hugo, Denswil, Berat, Dorukhan, Bakasetas, Abdülkadir Ömür, Visca, Cornelius

GİRESUNSPOR: Okan, Aziz, Alexis, Diarra, Hayrullah, Zeki, Flavio, Diabate, Sergio, Shapi, Umut

Cornelius Suskunluğunu Bozacak mı?

Bordo Mavililerin yaz transfer sezonunda İtalya ekibi Parma’dan kadrosuna kattığı Andreas Cornelius, son oynanan Sivasspor maçında fileleri havalandıramamıştı. Bu yıl, Bordo Mavili formayla çıktığı 22 maçta 11 gol atıp 2 asist yapan forvet takımının en skorer isimlerinden biri.

Trabzonspor'un en skorer futbolcusu Andreas Cornelius

Avcı’nın yokluğunda takımı idare edecek Orhan Ak’ın da sahadaki en etkin gol silahı Andreas Cornelius olacak. Danimarkalı golcü, Karagümrük’ün 12 gollü starı Pesic’i takip ediyor.

Biletler Kapış Kapış!

Sezon başından bu yana Adana Demirspor’la birlikte en fazla bilet satışı yapan Trabzonspor, Giresunspor karşılaşmasında da limitleri zorlayacak. Kombineler dahil 35 bin biletin satılması beklenirken, son saatlerde bu rakamın artması düşünülüyor. Trabzon taraftarı, soğuk havalara rağmen takımını yalnız bırakmadı.

Trabzonspor ile Giresunspor’un Eksikleri

Karşılaşma öncesi iki takımın da eksikleri bulunuyor. Konuk takımda Afrika Kupası nedeniyle eksikler bulunurken, sakat ve kırmızı kart cezalıları da yer alıyor. Trabzon’da da ilk maçta fileleri havalandıran Anthony Nwakaeme forma giyemeyecek. Öte yandan, yeni transfer Edin Visca’nın oynaması düşünülüyor. Yusuf Erdoğan da bir aksilik olmazsa ikinci yarıda sahaya çıkacak.

TRABZONSPOR: Trondsen, Nwakaeme, Kouassi, Gervinho, Djaniny, Koita

GİRESUNSPOR: Emre Taşdemir, Traore, Pelupessy, Erol Can, Doukara

Maçın Hakemleri

Federasyonun resmi internet adresinde Trabzonspor Giresunspor maçında görev alacak hakemler açıklandı. VAR ve AVAR hakemleri de gün içerisinde belli olurken, saha içinde düdük çalacak orta hakemde duyuruldu.

  • Alper Ulusoy (Hakem)

  • Mustafa Emre Eyisoy (1. Yardımcı Hakem)

  • İbrahim Çağlar Uyarcan (2. Yardımcı Hakem)

  • Alper Akarsu (Dördüncü Hakem)

  • Erkan Engin (VAR)

  • Ceyhun Sesigüzel (AVAR)

  • Murat Erdoğan (AVAR)