Konyaspor Adana Demirspor maçı canlı izle! BeIN Sports HD 2: (Süper Lig 22. Hafta)

Konyaspor Adana Demirspor maçı beIN Sports HD 2 kanalında canlı yayınlanacak. Binlerce futbolsever de maçı canlı izlemenin yollarını araştırıyor. Süper Lig’in 22. haftasında kozlarını paylaşan iki ekip, tüm planlarını galibiyet üzerine kurdu. Anadolu temsilcisi Konyaspor’da, Ahmet Çalık’ın anısına stadyumdaki tüm biletler 6 TL’den satışa sunuldu. Bu nedenle, Anadolu Kartalının full kapasite ile Demirspor’u ağırlaması bekleniyor. Maçın yayın bilgisi ve iki takımın 11’leri…

Konyaspor Adana Demirspor maçı canlı izle! BeIN Sports HD 2: (Süper Lig 22. Hafta)
Konyaspor Adana Demirspor maçı canlı izle! BeIN Sports HD 2: (Süper Lig 22. Hafta)
GİRİŞ 18.01.2022 19:00 GÜNCELLEME 18.01.2022 19:06

Futbol dünyasının merakla beklediği Konyaspor Adana Demirspor maçı beIN Sports 2 HD kanalında canlı olarak yayınlanacak. Sadece iki takımın taraftarı değil, tüm futbol takipçileri bu karşılaşmanın akıbetini arıyor. Bu nedenle, son dakikalarda Konyaspor Adana Demirspor maçı canlı izle aramaları artışa geçti. Geçtiğimiz hafta, Ankara Niğde Otoyolunda geçirdiği trajedik trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Ahmet Çalık için Konyaspor yönetimi takdirleri toplayan bir hamlede bulundu. Stadyumun tüm kategorilerindeki (VIP dahil) 6 TL’den satıldı. Çalık’ın 6 numaralı forması emekli edilirken, dakikalar 6’yı gösterdiğinde duygu yoğunluğu artacak. Bu sezon, 18 maça ilk 11’de başlayan Ahmet Çalık, Konyaspor’un vazgeçilmez isimlerinden biriydi. Konyaspor yönetimi de, önceki hafta oynanması beklenen Başakşehir maçının ertelenmesini talep etmişti. Gerek TFF gerekse Başakşehir Kulübü bu talebi olumlu karşıladı. Anadolu Kartalı, Ahmet Çalık’ın olmadığı ilk maça bugün Adana Demirspor karşısında çıkacak. Konyaspor Adana Demirspor maçı ne zaman? Maçın yayın bilgileri ve 11’ler…

KONYASPOR ADANA DEMİRSPOR MAÇINI CANLI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYIN

Konyaspor Adana Demirspor Maçı Ne Zaman?

Konyaspor Adana Demirspor maçı 18 Ocak Salı günü saat 20.00’de beIN Sports 2 HD kanalında canlı yayınlanacak. Müsabaka, Konyaspor’un ev sahipliğinde Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda oynanacak. Ayrıca, beIN Connect uygulamasında da 40 saniye rötarlı yayın yapılacak. Maçın saha içi hakemleri ile Riva’da görev yapacak VAR ve AVAR hakemleri de yayınlandı.

Konyaspor Adana Demirspor maçı ne zaman?

Konyaspor Adana Demirspor Maçı Nasıl Canlı İzlenir?

Konyaspor Adana Demirspor maçını canlı izlemek isteyen futbolseverlerin beIN Connect veya beIN Sports üyesi olması gerekmektedir. Digitürk aboneleri 78. kanaldan, uygulama üyeleri de internet aracılığıyla canlı takip yapabilir. Bunun dışında, Haber7 Maç Merkezi sayfasından maça dair tüm gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.

Konyaspor Adana Demirspor maçı nasıl canlı izlenir?

Konyaspor Adana Demirspor Maçının 11’leri

Konyaspor ile Adana Demirspor teknik heyetleri, müsabakaya yönelik 11’ler üzerinde yoğunlaştı. İlhan Palut ile Vincenzo Montella, son derece kritik müsabaka öncesi tüm planlarını galibiyet üzerine kurdu. İki takım da kazanmaları durumunda büyük avantaj elde edecek.

KONYASPOR: Sehic, Skubic, Adil, Abdülkerim, Guilherme, Michalak, Amir, Soner, Bytyqi, Amar, Hassan

ADANA DEMİRSPOR: Muric, Svensson, Tayyip, Samet, Alper, Stambouli, Sinan, Yunus, Bjarnason, Vargas, Britt

Konyaspor, ilk 11 oyuncularının yer aldığı paylaşımın üst bölümüne rahmetli Ahmet Çalık'ı da ekledi. Bu gönderi, dakikalar içerisinde yüzlerce etkileşim aldı.

Konyaspor ile Adana Demirspor’un Eksikleri

Konyaspor ile Adana Demirspor’da, Afrika Kupası ve yaşanan sakatlıklardan ötürü birtakım eksikler bulunuyor.

KONYASPOR: Artem Kravets

ADANA DEMİRSPOR: Simon Deli ve Kaan Kanak

Konyaspor ile Adana Demirspor'un eksikleri

Adana Demirspor’daki Simon Deli Afrika Kupası’nda olduğu için forma giyemeyecek. Konyaspor’daki Artem Kravets ile Kaan Kanak’ın sakatlıkları sürüyor.

Konyaspor Adana Demirspor Maçının Hakemleri

Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) resmi internet adresinde Konyaspor Adana Demirspor maçının hakemleri açıklandı. Önceki gün, saha içi hakemleri ve gözlemci ile temsilci heyeti duyurulurken, bugün de VAR ve AVAR hakemleri yayınlandı.

  • Yasin Kol (Hakem)

  • Ömer Tevfik Özkoç (1. Yardımcı Hakem)

  • Selahattin Altay (2. Yardımcı Hakem)

  • Direnç Tonusluoğlu (Dördüncü Hakem)

  • Özgür Yankaya (VAR)

  • Ramazan Keleş (AVAR)

  • Murat Erdoğan (AVAR)

  • Ahmet İbanoğlu (Gözlemci)

  • Mehmet Tuna (Temsilci)

  • Bülent Kantar (Temsilci)

  • Ömer Sözen (Temsilci)

VAR ve AVAR hakemleri karşılaşmayı TFF’nin Riva’daki tesislerinde takip edecek.

Alper Uludağ Eski Takımına Karşı!

Son 2.5 sezondur Konyaspor formasını terleten sol bek oyuncusu Alper Uludağ, bugün Adana Demirspor formasıyla eski takımına karşı sahaya çıkacak. İlk kez 2013 yılında Almanya’dan Kayserispor’a geçen oyuncu, bir dönem 1 milyon Euro bedelle Trabzonspor’a transfer olmuştu. Bu sezon, Konyaspor formasıyla 5 maça çıkan Uludağ, 1 kez gol sevinci yaşamıştı.

İlk Maçta Ne Olmuştu?

27 Ağustos’ta oynanan Adana Demirspor Konyaspor maçında taraflar sahadan beraberlikle ayrılmıştı. Ev sahibi Demirspor, 59. dakikada yeni transferi Britt Assombalonga ile golü bulmuş, Konyaspor da 83. dakikada Abdülkerim Bardakcı’nın attığı golle skoru eşitlemişti.